سلام دوستان عزیز
یکنفر دیگه درخواست داده
به اسم mansour
ادمین جان بقیش با شماست من فکر کنم اجازه بدید که عضو بشن بد نباشه
من رفتم لول 11
ایشالله تا یه مدت دیگه گیلد رو آپگرید میکنن
راستی
یکنفر از گیلد در رفته کی میتونه باشه این موقع شب؟؟؟؟
ای بابا چرا رفتی؟کجا رفتی؟جریان چیه؟من رفتم كه فعلا جا براي بقيه باشه ... به زودي تيم قوي داريم تشگيل ميديم
خبر ها به زودي اعلام ميشه
ای بابا چرا رفتی؟کجا رفتی؟جریان چیه؟
باید برگردی.
مشکل 7 نفره دیده شدن صفحه اصلی برطرف شد. به همه ترفیع های لازمه داده شد.
برادر حسین ازین به بعد **** جدید گیلد هستند و جانشین من و من هم هنوز بر تخت سلطنت هستم اگر کاری پیش اومد انجام بدم. لول
یک نفر به نام Allure که در پیتی آیدیش Ronan هست هم از گیلد فرار کرده. برشما مستحب است این خائن را شکار کنید و به سزای اعمالش برسانید
مشکل 7 نفره دیده شدن صفحه اصلی برطرف شد. به همه ترفیع های لازمه داده شد.
برادر حسین ازین به بعد **** جدید گیلد هستند و جانشین من و من هم هنوز بر تخت سلطنت هستم اگر کاری پیش اومد انجام بدم. لول
یک نفر به نام Allure که در پیتی آیدیش Ronan هست هم از گیلد فرار کرده. برشما مستحب است این خائن را شکار کنید و به سزای اعمالش برسانید
بچه ها اعلام جنگ شده
از ساعت 7 به بعد قصد لشگر کسی و نابودی Allure خائن رو داریم 3 نفر بسیج شدن از جمله خودم
یا حق
پ ن
اعلام حمله : ساعت 7 بعداز ظهر همین روز تا پاسی از شب حمله کنید تا کامل ضعیف بشه
ما با جدایی طلبان و تفرقه افکنان مذاکره نمیکنیم، سزای شما مرگ است:blink::blink::blink:
اينجا كه از افغانستان هم بدتره بابا كجا در رفته , اومدم كمك كنم به بقيه و يك Guild ديگه بزنيم كه 2 تا Guild
بريزيم سر همه . اين كه خيلي بهتره
ما با جدایی طلبان و تفرقه افکنان مذاکره نمیکنیم، سزای شما مرگ است
دیروز فرار کردین، امروز گیلد خود مختار زدین، لابد فردا هم میخواید اعلان جنگ بدید
از اين كارا نكنيد يه وقت :blink: ميخوام به شماها كمك كنم . شما از مافياي روس هم بد تريد كه :f34r: