hyip monitoring
کاربر تازه وارد
تبریک میگم
رتبه گیلد شده 46 داریم خوب پیش میریم .
سلام به دوستان ایران جاوید!
مبن به این بازی علاقه مند شدم .ولی نمی دونم چطور می تونم در سرور شماره 1 عضو بشم ؟
لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!
بر روی لینک زیر کلیک کنید و sign up بقیه مراحل رو طی کنید
http://s1.gladiatus.com/game/c.php?uid=31843
1400 سکه دیگه به گیلد اضافه کردم
با بدست آوردن سکه های جدید آنها را نیز به خزانه واریز نمودم 1000 سکه جدید دوباره واریز شد![]()
من وارد لول شش شدم. پیشرفتم خوبه؟
در ضمن ببخشید الآن به حساب گیلد چیزی نمی ریزم. آخه تمام پول ها رو احتیاج دارم.
راستی من honor زد بالای 1200 چقدر دیگه باید بگیرم تا ارتقا پیدا کنم؟
بسم الله رحمن رحیم
اینجانب آیت الله سید داریوش وکیل به سمع و نظر شما میرسانم که بدلیل کهولت سن و ناتوانی از خدای رحمن طلب معافیت از نبرد و بازنشستگی کردم.
با کمال رضایت و صحت سلامت به اطلاع شما میرسانم اینجانب تمام دارایی خود را بحساب گیلد رساندیه و تمام تجهیزات و مال و منال خود را فروخته و مبلغ حاصل از فروش آنان را نیز به حساب گیلد رسانیدم.
نگر نه این است که جز یک کفن سفید چیز دیگری با خود از این دیار فانی خواهیم برد؟
و تنها وصیت میکنم از سوی خداوند تبارک و تعالی به من عنایت شد به اطلاع شما برسانم پس از من 2 سردار غیور و مومن حقیقی به جانشینی من خواهند رسید.
جسم پیر و خرفت من 3730 honor را به خود یدک میکشد. تا جایی که این مقدار honor که حاصل عبادت تمام دوران جوانی و خدمت من است بدرد گیلد میخورد و باعث پیشرفت و ترقی گردد جسم سرد و بیروح مرا در گیلد نگه دارید ولی اگر روزگاری به آن مرتبه ی پیشرفت و ترقی رسیدید که دیگر 3730 honor عددی نبود جسم مرا kick کنید بیرون تا جا برای خدمت گذاران جدید باز شود.
حجت الاسلام حسین و حاج سید رستم کازرونی. پس زین پس هرآنکه من ولی او بودم زین پس حسین و رستم ولی اوست.
صدق اله العلی و العظیم
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاتو
پ.ن: تمام تجهیزات در حراجی بسر میبرند و پس از فروش به قیمت وافر و قابل قبول مبلغ حاصله فردا به حساب گیلد واریز خواهد شد.
هشدار به والیان فقیه نوین:
هرگز در صفحه اصلی گیلد آن پایین روی "Disband guild" کلیک نکنید که گیلد به فنای ایزدی میرود و منحل میشود و تمام آپگرید ها به چیز میرود و دوباره باید همه چیز را از اول شروع کرد.
1000 تا دیگه واریز شد به گیلد![]()