• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این گلادیاتور در راه خدا کمک کنید

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به دوستان ایران جاوید!
مبن به این بازی علاقه مند شدم .ولی نمی دونم چطور می تونم در سرور شماره 1 عضو بشم ؟
لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وارد لول شش شدم. پیشرفتم خوبه؟
در ضمن ببخشید الآن به حساب گیلد چیزی نمی ریزم. آخه تمام پول ها رو احتیاج دارم.
راستی من honor زد بالای 1200 چقدر دیگه باید بگیرم تا ارتقا پیدا کنم؟

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من وارد لول شش شدم. پیشرفتم خوبه؟
در ضمن ببخشید الآن به حساب گیلد چیزی نمی ریزم. آخه تمام پول ها رو احتیاج دارم.
راستی من honor زد بالای 1200 چقدر دیگه باید بگیرم تا ارتقا پیدا کنم؟

Honor باید 3000 بالا بزنی تا موقعیتت تغییر کنه جیگر

پیشرفتت بد نیست ولی هنوز به فعالیت بیشتری احتیاج هست

Wolfbane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بسم الله رحمن رحیم

اینجانب آیت الله سید داریوش وکیل به سمع و نظر شما میرسانم که بدلیل کهولت سن و ناتوانی از خدای رحمن طلب معافیت از نبرد و بازنشستگی کردم.

با کمال رضایت و صحت سلامت به اطلاع شما میرسانم اینجانب تمام دارایی خود را بحساب گیلد رساندیه و تمام تجهیزات و مال و منال خود را فروخته و مبلغ حاصل از فروش آنان را نیز به حساب گیلد رسانیدم.

نگر نه این است که جز یک کفن سفید چیز دیگری با خود از این دیار فانی خواهیم برد؟

و تنها وصیت میکنم از سوی خداوند تبارک و تعالی به من عنایت شد به اطلاع شما برسانم پس از من 2 سردار غیور و مومن حقیقی به جانشینی من خواهند رسید.

جسم پیر و خرفت من 3730 honor را به خود یدک میکشد. تا جایی که این مقدار honor که حاصل عبادت تمام دوران جوانی و خدمت من است بدرد گیلد میخورد و باعث پیشرفت و ترقی گردد جسم سرد و بیروح مرا در گیلد نگه دارید ولی اگر روزگاری به آن مرتبه ی پیشرفت و ترقی رسیدید که دیگر 3730 honor عددی نبود جسم مرا kick کنید بیرون تا جا برای خدمت گذاران جدید باز شود.

حجت الاسلام حسین و حاج سید رستم کازرونی. پس زین پس هرآنکه من ولی او بودم زین پس حسین و رستم ولی اوست.

صدق اله العلی و العظیم
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاتو

پ.ن: تمام تجهیزات در حراجی بسر میبرند و پس از فروش به قیمت وافر و قابل قبول مبلغ حاصله فردا به حساب گیلد واریز خواهد شد.
هشدار به والیان فقیه نوین:

هرگز در صفحه اصلی گیلد آن پایین روی "Disband guild" کلیک نکنید که گیلد به فنای ایزدی میرود و منحل میشود و تمام آپگرید ها به چیز میرود و دوباره باید همه چیز را از اول شروع کرد.

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
1000 سکه دیگر اضافه گردید

هم اکنون 45.697 Gold سکه جمع آوری شده و باید این مقدار به 114.283 برسد تا آپگرید کنیم دوستان عجله کنید

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
بسم الله رحمن رحیم

اینجانب آیت الله سید داریوش وکیل به سمع و نظر شما میرسانم که بدلیل کهولت سن و ناتوانی از خدای رحمن طلب معافیت از نبرد و بازنشستگی کردم.

با کمال رضایت و صحت سلامت به اطلاع شما میرسانم اینجانب تمام دارایی خود را بحساب گیلد رساندیه و تمام تجهیزات و مال و منال خود را فروخته و مبلغ حاصل از فروش آنان را نیز به حساب گیلد رسانیدم.

نگر نه این است که جز یک کفن سفید چیز دیگری با خود از این دیار فانی خواهیم برد؟

و تنها وصیت میکنم از سوی خداوند تبارک و تعالی به من عنایت شد به اطلاع شما برسانم پس از من 2 سردار غیور و مومن حقیقی به جانشینی من خواهند رسید.

جسم پیر و خرفت من 3730 honor را به خود یدک میکشد. تا جایی که این مقدار honor که حاصل عبادت تمام دوران جوانی و خدمت من است بدرد گیلد میخورد و باعث پیشرفت و ترقی گردد جسم سرد و بیروح مرا در گیلد نگه دارید ولی اگر روزگاری به آن مرتبه ی پیشرفت و ترقی رسیدید که دیگر 3730 honor عددی نبود جسم مرا kick کنید بیرون تا جا برای خدمت گذاران جدید باز شود.

حجت الاسلام حسین و حاج سید رستم کازرونی. پس زین پس هرآنکه من ولی او بودم زین پس حسین و رستم ولی اوست.

صدق اله العلی و العظیم
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاتو

پ.ن: تمام تجهیزات در حراجی بسر میبرند و پس از فروش به قیمت وافر و قابل قبول مبلغ حاصله فردا به حساب گیلد واریز خواهد شد.
هشدار به والیان فقیه نوین:

هرگز در صفحه اصلی گیلد آن پایین روی "Disband guild" کلیک نکنید که گیلد به فنای ایزدی میرود و منحل میشود و تمام آپگرید ها به چیز میرود و دوباره باید همه چیز را از اول شروع کرد.

سلام داریوش جان

آنلاین شو کارت دارم;)

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
1000 تا دیگه واریز شد به گیلد:D

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
7 روز 7 شب عزای عمومی بر مسلمین واجب است
که **** فقید ما آیت الله سید داریوش وکیل دار و فانی را وداع گفته و فلان را دادند و قبض را گرفتند
از این پس دیدگان ما همیشه پر از اشک خواهد بود و هر وقت که جسد فاسد شده و گندیده آن بزرگ را در گیلد می بینیم به یاد اعمال آن بزرگ مرد خواهیم افتاد
که تمام اجناسی را که با زحمت فراوان از دیگران دزدیده بود و به زور قلچماقی ازشان گرفته بود را با دلی خونین فقط و فقط برای حفظ منافع مسلمین به حراج گذاشت
ببینید و پند گیرید که او چه کرد و ما چه کردیم
ما همیشه راهی را که وی در آن قدم نهاده بود را ادامه خواهیم داد. و هیچ وقت با گیلد های دیگر مذاکره نمی کنیم
در ضمن نشه آن گران مایه را در یک تابوت آب طلایی قرار داده ایم و درون گور بسیار وسیعی که قطره ای در برابر وسعت دل آن بزرگوار نیست چپانده ایم. و به نیت آن 3000 هانور ایشان روزی 3000 بار دشمنان آن مرد شریف را لعن و نفرین می کنیم

پ.ن : این حرف جسارت نباشد که خدای بزرگ شاهد است که این حقیر جز بندگی کار دیگری نکرده است
ولی بنده چک کردم و دیدم که بر فرض بعد 3000 سال ما بخواهیم با جنازه متعفن مقدس شما خداحافظی کنیم و شما را Kick کنیم , متاسفانه چنین چیزی در کنار اسمتان نبود حال تکلیف چیست ؟

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
Eternal144 هم از گیلد بیرون انداخته شد چون فعالیتی از ایشان صورت نگرفته بود
icon4.gif

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
طبق معمول 1000 سکه دیگه به گیلد اضافه کردیم

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
و باز هم 1000 سکه دیگر به حساب گیلد ریخته شد :)
دوستانی که به سکه احتیاج دارن از همون روشی که گفتم میتونم بهشون بدم خواستید بگید واریز کنم ;)

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
هزار تا دیگه ریختیم برای شادی روح تازه در گذشته و جوان ناکام داریوش وکیل اجماعا صلوات بلندی ختم کنید :D

بالا