hyip monitoring
کاربر تازه وارد
Find 1 Catenarian armour
Ends atublican
این یعنی چی ؟
Ends atublican
این یعنی چی ؟
برو با موجودات بیرون شهر بجنگ اگه پیروز شی شاید از اینا بهت بده بعدش برو tavern و این رو بده به اون مرده.Find 1 Catenarian armour
Ends atublican
این یعنی چی ؟
خیلی ممنون آقا بهروز.تاپيك را من به درخواست يكي از كاربران و علاقه مندان به اين بازي منتقل نمودم .
اميدوارم موثر واقع شود .
شکلش اینه:Find 1 Catenarian armour
Ends atublican
این یعنی چی ؟
عکس گیلد چیزه خاصی نیست. بیخیلش بشیدبابا این پول ها کجا می ره ؟؟
من تا حالا کلی Donate کردم
پس چی شد ساخت این مسجد ....
تا حالا دو تا harpy رو شکست دادم.
به نقل از spadedeth :Hey, I decided to join your guild. I was wondering if you could boot a weak member so I can apply. Thanks.
به نقل از spadedeth :if i have to wait I will.
عکس گیلد چیزه خاصی نیست. بیخیلش بشید
برای آقای روستام:
این آمار کسانی هست که دونیت کردند:
PlayerRankGold
DariuxMaster689 mosiSarbaz0 hosseinproSarbaz0 great.hadiGladiator0 Rostam_solatGladiator2 mp6564Sardar96
و مقداری که دونیت کرده اند. آقای داروکس 689 سکه دونیت کرده. شما 2 سکه و mp6564 96 سکه
پول ها هم جایی نمیرند همونجا جمع میشوند در گیلد تا به مقداری که بشود با آن گیلد را آپگرید کرد برسد.
این پیغام داریوکس بود.
این پیغام خودمه:
بچه ها زود آپگریدش کنید جا باز بشه من هم میخوام بیام
دوباره گفتن گیلد الان 591 سکه داره باید 4130 سکه داشته باشه تا بشود آپگریدش کرد
رتبه بندی به صورت زیر هست
به ترتیب jonor
زیر 500 تا گلادیاتور
بالای 1000-500 سرباز
+1000 سردار
خبر جدید:
یک بازیکن خارجی حرفه ای به آقای داریوکس پیغام فرستاده گفته یکی از اعضای تنبل را بنداز از گیلد بیرون تا جا باز شود من بیایم در گیلد شما:
این متن پیغام خارجی:
داروکس بهش گفته من همچین کاری نمیکنم خارجی. این ها دوستان من هستند. اگر میخوای به گیلد ما بپیوندی باید صبر کنی. گیلد بزودی آپگرید میشه و جا برای تو هم باز میشه.
اونم گفته باشه صبر میکنم. اینم دوباره متن پیغامش به زبان اصلی
این هم لینک پروفایل اون خارجی. ببینید چقدر حرفه ای هست. این بیاد در گیلد ما خیلی رتبه میره بالاتر
http://s1.gladiatus.com/game/index.php?mod=player&p=21037
خبر جدید:
یک بازیکن خارجی حرفه ای به آقای داریوکس پیغام فرستاده گفته یکی از اعضای تنبل را بنداز از گیلد بیرون تا جا باز شود من بیایم در گیلد شما:
این متن پیغام خارجی:
داروکس بهش گفته من همچین کاری نمیکنم خارجی. این ها دوستان من هستند. اگر میخوای به گیلد ما بپیوندی باید صبر کنی. گیلد بزودی آپگرید میشه و جا برای تو هم باز میشه.
اونم گفته باشه صبر میکنم. اینم دوباره متن پیغامش به زبان اصلی
این هم لینک پروفایل اون خارجی. ببینید چقدر حرفه ای هست. این بیاد در گیلد ما خیلی رتبه میره بالاتر
http://s1.gladiatus.com/game/index.php?mod=player&p=21037
الان سربازی دیگه. یکبار دیگه نگاه کنmosi Gladiator 518 Online
500 رو رد کردم ولی sarbaz نشدم :wacko:
الان سربازی دیگه. یکبار دیگه نگاه کن