ببخشید یعنی دقیقا چه جوری؟ یعنی بردش بیاد بالا؟ چه تاثیری داره؟هارد رو برعکس روی case ببندید امکان درست شدن هست
ببخشید یعنی دقیقا چه جوری؟ یعنی بردش بیاد بالا؟ چه تاثیری داره؟هارد رو برعکس روی case ببندید امکان درست شدن هست
ببخشید یعنی دقیقا چه جوری؟ یعنی بردش بیاد بالا؟ چه تاثیری داره؟
اين به خاطر اينه که simple file sharing در folder options غير فعاله و اون کاربری که ميخواد دسترسی پيدا کنه به اطلاعات مجوز نداره. مجوزو براش صادر کن.ُسلام
من اومدم یه تاپیک بزنم دیدم یه تاپیک در این مورد هست این بالاها!
من چند ماهی هست که یه هارد 250 سامسونگ ای دی یی گرفتم و قبلا هم یه هارد 80 مکستور داشتم که الان هارد 250 مستر هست و اون یکی اسلیو.
هارد 250 دوتا پارتیشن لوجیکال داره هر کدوم 100 گیگابایت و NTFS هم هست.چند وقته که پوشه ها باز نمیشن و ارور میده
...is not accessable.
access is denied.
حجم پوشه هم 0 بایت میشه !
ولی انگار فقط این موضوع برای اطلاعات جدید اتفاق میوفته! دلیلش چی میتونه باشه؟ احتمال داره سخت افزاری باشه؟
راستی پارتیشن فقط 5 گیگابایتش خالیه.کلی برنامه با هزار زحمت دانلود کردم همش پرید! ریکاوری هم نشد با GetDataBack تست کردم!
کمک کنید لطفا.
به NTFS Permission ربطی نداره؟ (توضیح بدید اصلا چیه! )
اين به خاطر اينه که simple file sharing در folder options غير فعاله و اون کاربری که ميخواد دسترسی پيدا کنه به اطلاعات مجوز نداره. مجوزو براش صادر کن.
خوب permission ها قاطی کرده ديگه. به جای My Documents از Shared Documents استفاده کن.من چندتا ویندوز دارم(مولتی پریماری) و از My Documents به صورت مشترک استفاده میکنم و توی این ویندوز چک کردم دیدم فعال هست! ولی حتی فایل یا پوشه توی همون یوزر و همون ویندوز هم دسترسی نمیتونه پیدا کنه!
خوب permission ها قاطی کرده ديگه. به جای My Documents از Shared Documents استفاده کن.
آره ميشه، با برنامه های third party اينکار راحته مثل System Mechanic يا Tune Up Utilities و غيره.دو تا سوال!
میشه Shered My Documents رو هم مثل My Documents منتقل کرد به جایی در یه درایو لوجیکال؟
میشه کاری کرد کلا permission توی درایو های NTFS حذف بشن یا کنترل کرد؟
فایل ها و پوشه هایی که الان بهشون دسترسی ندارم رو چیکار میشه کرد؟ نرم افزاری برای این کار میشه معرفی کنید؟
آره ميشه، با برنامه های third party اينکار راحته مثل System Mechanic يا Tune Up Utilities و غيره.
اگه simple file sharing روشن باشه خيلی از permission ها رو تکنواخت ميکنه برای همه. درباره My Documents مطمئن شو که Private نشدن.
اونايی که دسترسی نداری روشون کليک راست کن در حالتی که simple file sharing خاموشه. در قسمت Security کاربری که ميخوای رو به عنوان مالک اونا به windows معرفی کن و مجوز دسترسی کامل يا همون Full Control براش صادر کن.
بله ميشه ! اينکاری که کرديو بايد برای همه کاربرا تکرار کنی.واقعا ممنونم.مشکلم حل شد برای دسترسی به پوشه ها.کلی فایل دانلود شده با حجم های بالا نجات پیدا کردن.
برای این که بعدا این مشکل پیش نیاد به نظر شما بهترین کار چیه؟ میشه کاری کرد که تمام ویندوز ها دارای permission یکسانی باشند؟ یا خاموش کنم کلا؟ اگه خاموش باشه مشکلی از لحاظ امنیت فایل ها پیش نمیاد؟
باز هم ممنون از کمکتون.
اگه share نباشه به هيچ عنوان. ولی کلّاً موقع شبکه کردن بهتره آتيشش کنی، البته در شبکه هايی که زياد تحت نظارتت نيست.البته الان که شبکه نیست ولی بعضی مواقع شبکه میکنم با یه سیستم دیگه که اون مشکلی نداره چون سیستم دیگه پیش خودم هست ولی کلا اگه خاموشش کنم ممکنه توی شبکه کسی دسترسی پیدا کنه حتی اگه شر نباشه؟
باز هم سپاسگزارم از جوابتون