• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به دنبال جذب اسپانسر برای وبسایت مذهبی فعال

gifstar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسم الله الرحمن الرحیم .
عرض سلام خدمت دوستان عزیز .
وبسایتی تحت عنوان یارگمنام به نشانی www.yargomnam.ir از 3 سال پیش فعالیت خودش رو آغاز کرد بر روی وبلاگدهی و الان تصمیم به انتقال دارد بر روی وردپرس . از ابتدا با تم اختصاصی و مطالب اختصاصی آغاز کرده و هم اکنون با 500 آی پی و 600 مطلب + 1000 عضو و همچنین فعال در شبکه های اجتماعی از جمله : آپارات ، تلگرام ، اینستاگرام و لنزور می باشد .
این وبسایت هم اکنون طراحی قالب وردپرسش هم به اتمام رسیده و کاملا حرفه ای و مستقل کار می کنه ولی متاسفانه این وبسایت توسط هیچ ارگانی و نهادی تحت پوشش نیست و خب سیاست این وبسایت هم طوری نیست که به **** و نهاد خاصی متصل باشه و تاکنون تمامی هزینه هاش هم شخصی بوده . لذا از دوستان اگر شخصی تمایل دارد تا اسپانسر این وبسایت شود لطفا اعلام کند چون واقعا برای بالا اومدن یک وبسایت مذهبی نیاز به هزینه می باشد . باید عرض کنم اگر شک دارید که این وبسایت حرفه ای کار می کند یا خیر کافیست واسه صفحه وبسایت و همچنین شبکه های اجتماعی شوید . بنده خودم طراح گرافیک هستم و خداروشکر وبسایت از لحاظ گرافیکی کم نگذاشته است . در چند ماه اخیر به دلیل مشکلات هم نتونستم وبسایت رو به روز کنم اما شبکه های اجتماعیمون به روز است .
اگر از دوستان شخصی هست لطفا اعلام کنه .
با سپاس
یا علی مدد

بالا