• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به شوهرت اجازه میدی با جنس مخالف ( دختر ) رابطه پیامکی داشته باشه؟

به شوهرت(اگر دختری وگرنه خودت)اجازه میدی با جنس مخالف رابطه پیامکی داشته باشه؟

• بله ( با کمال میل )

Votes: 8 23.5%
  • نه ( اصلا )

Votes: 16 47.1%
  • خب من میخوام بگم روشنفکرم (پس بعله ولی تو عمل نه)

Votes: 4 11.8%
  • به شرطی که اجازه بده منم با جنس مخالف رابطه پیامکی داشته باشم.(بنیان ها و ارزش های خانواده هم کشک )

Votes: 6 17.6%

• Total voters
    34
وضعیت
موضوع بسته شده است.

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
بعد از ایجاد تاپیکبه همسرت اجازه میدی با جنس مخالف چت کنه؟ و نظرات عجیب و گاها غیر واقعی دوستان برآن شدیم تا نظر خانم های گرامی را نیز در چنین موردی بشنویم.
البته خوشحال میشم آقایون گرامی هم نظرشونو بگن(که این کارو میکنن یا نه )

یه پا اسپمر شدی برا خودت
چند وقتی هست سینا نیست ولی جاش خالی نمونده . . .

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
این تاپیک ها نشانی از جامعه بیمار ما داره D: .. خوب کسی که با چند نفر رابطه داره مگه عقل اش کمه که بره زن بگیره و بد هم تو هچل طلاق و مهریه اینها بیفته .. بعد هم چرا شماها طرز فکر ات اینطوریه که کسی که ازدواج میکنه باید اسیر یکی بشه و با کسی دیگه دوستی و سلام علیکی نداشته باشه ..

درود

تاييد ميشه. اصلا چرا ما (منظورم هر دو جنس هست) فكر مي كنيم همه روابط حتما به نوعي بايد منجر به انحراف و خيانت بشه؟!! اگه آدم كسي رو درست انتخاب كرده باشه و از اخلاق و منشش مطمئن باشه و بدونه از اين هرزه ها نيست كه با يه لبخند، چشمك يا يك انحناي بدن عقل و هوشش رو از كف ميده ، ديگه بايد خيلي تنگ نظر يا زيادي حسود باشه كه از اين حساسيتها رو همسرش داشته باشه.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
این تاپیک ها نشانی از جامعه بیمار ما داره D: .. خوب کسی که با چند نفر رابطه داره مگه عقل اش کمه که بره زن بگیره و بد هم تو هچل طلاق و مهریه اینها بیفته .. بعد هم چرا شماها طرز فکر ات اینطوریه که کسی که ازدواج میکنه باید اسیر یکی بشه و با کسی دیگه دوستی و سلام علیکی نداشته باشه ..
درود

تاييد ميشه. اصلا چرا ما (منظورم هر دو جنس هست) فكر مي كنيم همه روابط حتما به نوعي بايد منجر به انحراف و خيانت بشه؟!! اگه آدم كسي رو درست انتخاب كرده باشه و از اخلاق و منشش مطمئن باشه و بدونه از اين هرزه ها نيست كه با يه لبخند، چشمك يا يك انحناي بدن عقل و هوشش رو از كف ميده ، ديگه بايد خيلي تنگ نظر يا زيادي حسود باشه كه از اين حساسيتها رو همسرش داشته باشه.

like +1 for both of ya

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
الان من به حمید سی پی یو سوخته پیامک میدم اکشال داره؟
312jtp0.gif

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
درود

like +1 for both of you

دوستان شما حکایت اون کلاسی هستین که میگه فرزند پسر بهتره یا دختر؟
هیچکی جواب نمیده!
دوباره میپرسه : خوشتیپ کلاس دست میبره بالا میگه من پسر دوست دارم.
یکی از دخترای خیلی خفن هم دست میبره بالا میگه منم پسر دوست دارم.
زرنگ کلاس هم دستشو میبره بالا میگه منم پسر دوست دارم.
کلا ۵ تا پسر دختر سرآمد از بین ۵۰ نفر دستشونو میبرن بالا.
کلاس میبینه که این کار اگر روشنفکری بود و کلاس گذاشتن اینا این کارو نمیکردن به یکباره بقیه هم نظر واقعیشونو میگن.

آقا توهمی نشیم.
کسی دوست نداره حتی احتمال ۱درصد هم بده که شریکش داره با کسی دیگه ارتباط برقرار میکنه

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
ادالت به خطر می افتد !

joel

Registered User
لایک‌ها
0
درود

زیاد به این نظر سنجیا توجه نکن عمو، همشون ترولن

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
1. اون تاپیک خاص آقایون نبود چون همسر معنی شوهر هم میده
2. رابطه ی یه مرد با زنهای دیگه در راستای تحکیم بنیان خانواده ست اینو از مجلس شورای اسلامی بپرسید:دی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
1. اون تاپیک خاص آقایون نبود چون همسر معنی شوهر هم میده
2. رابطه ی یه مرد با زنهای دیگه در راستای تحکیم بنیان خانواده ست اینو از مجلس شورای اسلامی بپرسید:دی

تکبیـــــــــــــر

ما اهل کوفه نیستیم Nereid تهنا بماند :D

به واقع که همانگونه که در مجلس شورای اسلامی، بانوان با بصیرت مجلسی طرح را به تصویب رسانیدند، مردان بایستی بسیار زن بستانند تا در راستای دستور معظم له، جمعیت ما برسد به 200 میلیون نفر

انشاءالله تمامی بانوان کشور همچون بانوان حامی حقوق ایشان در مجلسی با بصیرت شوند.

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
آقا توهمی نشیم.
کسی دوست نداره حتی احتمال ۱درصد هم بده که شریکش داره با کسی دیگه ارتباط برقرار میکنه

درود

اگه تا اين حد از دانستن ديدگاههاي ديگران اطمينان خاطر داريد خب ديگه چرا ازشون مي پرسيد؟!!

ارتباط داريم تا ارتباط آخه! بعضي وقتها بعضيها شغلشون ايجاب مي كنه با ديگران ارتباط -البته نه از اون نوع عاشقانه و اين حرفها- داشته باشند. برادرم مثلا مجرده با دوستم كه ايشان البته متاهل هستند در يك شركت كار مي كنند، در مورد كار-فقط و فقط كار!- ارتباط تلفني هم زياد دارند و اين مساله براي همه ما جا افتاده. مطمئنيم كه اين خانم عاشق همسر و فرزندشه و برادرم هم كه براي ايشان و البته همسرشان احترام زيادي قائلند و حتي در مورد ازدواج هم هر وقت موردي بوده با يكي از كساني كه مشورت كردند همين خانم بوده.

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
درود

اگه تا اين حد از دانستن ديدگاههاي ديگران اطمينان خاطر داريد خب ديگه چرا ازشون مي پرسيد؟!!

ارتباط داريم تا ارتباط آخه! بعضي وقتها بعضيها شغلشون ايجاب مي كنه با ديگران ارتباط -البته نه از اون نوع عاشقانه و اين حرفها- داشته باشند. برادرم مثلا مجرده با دوستم كه ايشان البته متاهل هستند در يك شركت كار مي كنند، در مورد كار-فقط و فقط كار!- ارتباط تلفني هم زياد دارند و اين مساله براي همه ما جا افتاده. مطمئنيم كه اين خانم عاشق همسر و فرزندشه و برادرم هم كه براي ايشان و البته همسرشان احترام زيادي قائلند و حتي در مورد ازدواج هم هر وقت موردي بوده با يكي از كساني كه مشورت كردند همين خانم بوده.

ببین من تو خونواده ای بزرگ شدم که وقتی با یه دختر حتی میرم بیرون به خونوادم میگم(که اگر احیانا پلیس گیری چیزی داد مشکل نداشته باشم)
خواهرم با دوست دخترم صحبت کرده.مشکلی با این مسایل تو خونواده ما نیست.البته فرهنگ زندگی ما متفاوته و من هیچوقت قصد انتشار اونو به دیگران ندارم.
ولی با این حال وقتی به یکی مثلا دوست دخترم قول میدم که با اون باشم کوچکترین ارتباطی رو با اون در میون میزارم(و گذاشتم) که همین باعث ایجاد اطمینان و دلگرمی هم میشه.
البته هروقت به هر دلیلی خواسته ارتباطم رو فوکوس بیشتری کنه از طرف من هیچگونه محدودیتی براش نبوده.مثلا تلفن همرامو میگیره با خودش یا این کارای دخترونه.
(رمز ایمیل و این بساطا که دیگه سهله)ولی با این حال میگم که ابدا به خانومم اجازه نمیدم خارج از محیط کاری با کسی ارتباط غیر کاری داشته باشه.
اگرم بخوام بحث روشنفکر بودنو کنم مسلما من از خیلیا توی این مسایل(البته تو واقعیت نه فقط حرف) روشنفکر ترم

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
ببین من تو خونواده ای بزرگ شدم که وقتی با یه دختر حتی میرم بیرون به خونوادم میگم(که اگر احیانا پلیس گیری چیزی داد مشکل نداشته باشم)
خواهرم با دوست دخترم صحبت کرده.مشکلی با این مسایل تو خونواده ما نیست.البته فرهنگ زندگی ما متفاوته و من هیچوقت قصد انتشار اونو به دیگران ندارم.
ولی با این حال وقتی به یکی مثلا دوست دخترم قول میدم که با اون باشم کوچکترین ارتباطی رو با اون در میون میزارم(و گذاشتم) که همین باعث ایجاد اطمینان و دلگرمی هم میشه.
البته هروقت به هر دلیلی خواسته ارتباطم رو فوکوس بیشتری کنه از طرف من هیچگونه محدودیتی براش نبوده.مثلا تلفن همرامو میگیره با خودش یا این کارای دخترونه.
(رمز ایمیل و این بساطا که دیگه سهله)ولی با این حال میگم که ابدا به خانومم اجازه نمیدم خارج از محیط کاری با کسی ارتباط غیر کاری داشته باشه.
اگرم بخوام بحث روشنفکر بودنو کنم مسلما من از خیلیا توی این مسایل(البته تو واقعیت نه فقط حرف) روشنفکر ترم

تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852

کاری به شما ندارم ولی این مساله همیشه به روشنفکری مربوط نمیشه گاهی حسادت و خودخواهی بیش از حد مطرحه من خیلی از خانوما و آقایون رو دیدم که خوششون نمیاد همسرشون خارج محیط کاری حتی با دوستای صمیمی همجنسشون ارتباط داشته باشن

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

خانمتون چطور؟ به نظر شما چنين حقي داره كه همسرش با خانمهاي ديگه غير از مسائل مربوط به كار ارتباط ديگه اي نداشته باشه؟

اگه اينطور باشه كه با توجه به فرهنگ جامعه كاملا درسته و مشكلي پيش نمياد.

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
خانمتون چطور؟ به نظر شما چنين حقي داره كه همسرش با خانمهاي ديگه غير از مسائل مربوط به كار ارتباط ديگه اي نداشته باشه؟

اگه اينطور باشه كه با توجه به فرهنگ جامعه كاملا درسته و مشكلي پيش نمياد.

من میگم تلفن همراهمو بهش میدم تا مطمین شه ازین مسایل سطحی.
من به هیچ وجه با همکلاسیام یا همکارام ارتباطی که اون نفهمه ندارم و نخواهم داشت.
خانومم برام چیزی کم نمیزاره که بخوام برم با غریبه صحبت کنم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
نوید خیلی سخت گیره ، همش گیر می ده بهم و گوشیم رو چک می کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا