ir2sedair
Registered User
مظلوم :|
به نظرت با 50 میلیون چه کاری میشه کرد که تو ماه 5 تومن ازش سود کنی ؟
به نظرت با 50 میلیون چه کاری میشه کرد که تو ماه 5 تومن ازش سود کنی ؟
حال اوباما و نفت ایران :دیآنلاین
مزنده دولار به چی بستگی داره ؟
به تو چهنرفتم
شمره موبایلت چنده؟
به تو چهبه تو چه
معمولا چند ساعت میخوابی؟
آیا می دانستی مردم چیزهایی که رو خودشون فکر می کنن می بندن به همبه تو چه
هیچ می دونستی خیلی اسکلی؟![]()
من یه شوخی کردم:general208::general208::general208::general208:آیا می دانستی مردم چیزهایی که رو خودشون فکر می کنن می بندن به هم
آیا می دانی نفر بالایی من خودش اسکله و اسکلان رو دوست داره اگه ازش بپرس چرا ؟
طبق این که گفته ی اون دوستمون رو تایید کردی باید بهت بگم که ظاهرا خودت این کار رو انجام دادی و خیلیم بهش علاقه دارینه فقط خودت میدونستی ؟!![]()
![]()
مداد نوکی رو برعکس کنی چی میشه ؟
اولا دوستان جدی نگیرید بابت مزاح هست تمام این نوشته ها !طبق این که گفته ی اون دوستمون رو تایید کردی باید بهت بگم که ظاهرا خودت این کار رو انجام دادی و خیلیم بهش علاقه داری
خوب مگه من گفتم ک** دادی؟اولا دوستان جدی نگیرید بابت مزاح هست تمام این نوشته ها !
دوما من خیلی مداد نوکی رو برعکس کردم . تنها اتفاقی که میافته اینه که نوک هاش میریزه !یه فکری هم به حال اون فکر منحرفت کن !![]()
![]()
مگه نه نفر بعدی ؟
کشور جالبی نیست به مسلمون ها و عقایدشون احترام نمی ذارنداشتم همین رو براش می نوشتم.
به نظرت اسرائیل چطور کشوریه؟
پ.ن:مردم دعوا نکنید به همه دیگه احترام بذارید.
همین دیگه فکرت یه جای دیگست !خوب مگه من گفتم ک** دادی؟
من فقط گفتم به این کار علاقه داری و درضمن شما مداد نوکیت مشکل داره من بر عکس می کنم موکاش نمی ریزه یه در داره نمی ذاره نوکاش بریزه بیرون![]()
یه صلولت بفرستی و یه نذری کنی درست میشه !کشور جالبی نیست به مسلمون ها و عقایدشون احترام نمی ذارن
یه عکس دیدم تو فیس بوک دارم اینا رو می گم
وقتی بازی آنلاین ها رو می کنم و رکورد جدید می زنم نمیاد تو رکورد هام باید چی کار کنم؟
مثلا قبلا 4000 امتیاز گرفتم این سری 18000 نمیاد
شما نپرسی هم می رهیه صلولت بفرستی و یه نذری کنی درست میشه !
انصراف از سوال پرسیدن . سوال نمیپرسم که تاپیک نره جلو !![]()