• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نتیجه نشست ترکوندن فروش بعضی فروشگاه ها !!

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بارها در این موارد صحبت شده . دوستان توجه داشته باشن یکبار دیگه یاآدوری می کنم :

از نظر من هیچ کف قیمتی وجود نداره . شما خودتون یک مبلغ رو تعیین کنید تا من بگم با اون قیمت چقدر می تونم فروش شما رو افزایش بدم .
حداقل زمان هم بستگی به هزینه شما داره .

پس دوستان لطف کنن از این به بعد اینجوری درخواست خودشون رو پیام خصوصی کنن :
"من فروشگاهی به آدرس فلان دارم و می خوام فلان تومن هزینه تبلیغات کنم . چقدر فروش منو تضمین می کنید ؟ "
من بعد از پیدا کردن محصول جذاب و مشتری پسند داخل سایت شما به شما اعلام می کنم که می تونم با کار کردن روی فلان محصول تا فلان قدر به صورت تضمینی فروشتون رو بالا بببرم .

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بارها در این موارد صحبت شده . دوستان توجه داشته باشن یکبار دیگه یاآدوری می کنم :

از نظر من هیچ کف قیمتی وجود نداره . شما خودتون یک مبلغ رو تعیین کنید تا من بگم با اون قیمت چقدر می تونم فروش شما رو افزایش بدم .
حداقل زمان هم بستگی به هزینه شما داره .

پس دوستان لطف کنن از این به بعد اینجوری درخواست خودشون رو پیام خصوصی کنن :
"من فروشگاهی به آدرس فلان دارم و می خوام فلان تومن هزینه تبلیغات کنم . چقدر فروش منو تضمین می کنید ؟ "
من بعد از پیدا کردن محصول جذاب و مشتری پسند داخل سایت شما به شما اعلام می کنم که می تونم با کار کردن روی فلان محصول تا فلان قدر به صورت تضمینی فروشتون رو بالا بببرم .

همینو باید از اول میگفتی......باهات تماس میگیرم.......اگه موردی هم نداره شمارتو برام pm کن....ممنون.....

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این شماره منه واسه تمام دوستانی که تمایل دارند تلفنی با بند تماس بگیرند :
09362520763

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیزی که پیشنهاد های پایین می خوان بدن توجه داشته باشند که از این به بعد پیشنهادات زیر 50 قبول نمی کنیم . یعنی حداقل مبلغ از این به بعد جهت انجام تبلیغات 50 هزار تومن است .
( من گفتم که حداقلی وجود ندارده، ولی فکر نمی کردم دوستان با مثلاً با 10 هزارتومان انتظار داشته باشند که ... ) مرسی .

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز بخاطر یک مسافرت اجباری تا تاریخ 2/2/88 نیستم . (چهارشنبه همین هفته )
دوستان می تونن با این شماره هام تماس بگیرن :
09327102853
09362520763
به علت بیابونی بودن مسافرت شاید در دسترس نباشم . در این صورت اس ام اس بدین خودم باهاتون تماس می
گیرم .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
شانس بد ما بود
ایشالا برگشتی بترکه فروش وحال کنیم

شاد باشید

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
برگشتی , به منم یه پی ام بده یجایی که تبلیغ یه سایت رو توش کردی رو نشونم بده , یا بگو چجوری هست کارت , اگه خوب باشه مشتری خوبی میتونم برات باشم :D !!

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
آقا برگشتي يه ندايي هم به ما بده اگر خوب باشه منم مي خوام مشتري دائمي باشم

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان . شرمنده از این که نبودم .
دوستان عزیزی که تمایل دارند می تونن پیام خصوصی بدن .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
پی ام کردم
خبربده;)

برای ما نشد

Last edited:

djmd2

Registered User
لایک‌ها
26
"من سایتی به آدرس topniaz.com دارم و می خوام برای بار اول 50.000 هزینه تبلیغات کنم . چقدر فروش منو تضمین می کنید ؟ "

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درخواست های خودتون رو به صورت پیام خصوصی ارسال کنین . مرسی.

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از فروش مواردی مثل وی پی ان معذوریم .

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
مي دونيد که اخيرا ايميل هاي اسپم از گروه هاي ياهو بسيار زياده شده طوري که ديگه همه شاکي شدند
و با عناوين مثل عزيزم باز کن - نترسي - نازنين 24 تهران - خلاصه از اين مزخرفات و اين جز اين که ارزش و اعتبار سايت رو کم کنه هيچ نتيجه اي در دراز مدت نخواهد داشت
يکي ديگه هم يکي از دوستان به من گفت تبليغ در ياهو و چت مي کنم رفتم ديدم به اقا اومده با چه عناوين سه ايکس و ... ديگه داره براي سايت ها کاربر روانه مي کنه
اگه کار شما غير از اين موارد هست بفرمائيد دقيقا چي هست از چه طريقي هست چون من الان ممکنه بيام ده هزار تومن هزينه کنم بعد صد هزار تومن فروش ولي در دراز مدت هيچ نتيجه اي نداره جز انزجار کاربران از ورود به سايت و ديگه اين که اصلا کسي ديگه اين ايميل ها رو باز نمي کنه مگه اين که ديگه از پشت کوه اومده باشه
به هر حال اگه غير از اين موارد هست که عرض کردم من خودم از کار شما حمايت و تبليغ خودم رو در اختيار شما قرار مي دهم
با تشکر

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز شیوه های تبلیغاتمون ذکر شده . کاش یکمی بیشتر جستجو می کردین . ولی من اینجا بار دیگه می گم :
یکی از مهمترین راه ها قرار دادن بنر شما در وبسایتهای مختلف و مرتبط با محصولات شماست . ما با دریافت هزینه مثلاً 60 هزار تومان از شما بالای 10 بنر 468 و 4 تا بنر 240 تو وب سایتهای مختلف می گزاریم تا آمار فروش شما بالا بره و این که به صورت همزمان شیوه های موثر فروش رو ارائه می دیم .
ایمیل یاهو و تبلیغ تو روم های یاهو ... هم انجام می دیم ولی در صورتی که خودتون بخواین . یعنی سفارش بدین که تو گروه تبلیغ کنیم و یا تو روم های یاهو و گرنه این کارها به صورت پیشفرض انجام نمی شه !
در پیام خصوصی منتظر پیام ها و سولات شما هستم .

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
بنر در بالا يا هر جاي سايت فقط در کوتاه مدت جواب مي ده چون ديگه مي شه مثل قاب عکس توي اتاق ديگه براي همه عادي مي شه و فقط کوتاه مدت جواب مي ده نه روي ايندکس تأثيري داره نه ... ديگه
به هر حال همون ايندکس شدن در گوگل رو به همه اين تبليغات اسپم ترجيح مي دهم
دليل براي ارسال اين نوع بحث ها در پيام خصوصي نيست

Last edited:

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فروشگاه هایی رو می شناسم که میلیون میلیون از ایندکس شدن تو گوگل فروش دارند و باز هم تبلیغات بنری دارند !!! این چه حرفیه اخه شما می زنن برادر من ! بزارین مثالی مثلاً از شرکت سونی بزنم که با این که بین مردم ایندکس شده ولی باز هم تبلیغات تلویزیونی و بنرهای خیابانی می کنه . تبلیغات سرمایه گذاریه . خیلی ها هستند که ایندکس و معرفو شدن ولی باز هم دارن تبلیغ می کنن . تبلیغاتی هم می کنن که به نظر شما کوتاه مدته . بهتره با یک نگاه مدیریتی و اقتصادی به این امر نگاه بندازی. یکمی بیشتر اطراف رو نگاه کنیم و از کسانی که ایندکس شدن و رفتار تبلیغاتیشون درس بگیریم . آیا واقعاً ایندکس شدن تنها راهه؟اگه بود فروشگاه ها بزرگ و معتبر اینترنتی ایران همچین کاری نمی کردن . مگه نه ؟
----
پیام خصوصی برای تبادل نظرات اینچنینی بهترین راه حله ! تا موضوع تاپیک منحرف نشه . ممنون می شم به هم و تاپیک های همدیگه احترام بزاریم . شاید یکی از بزرگترین مشکلاتی که داخل پی تی هست همین منحرف شدن بعضی تاپیک ها از موضوع اصلیشونه .

Last edited:

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
با سلام نمیدونم چقدر کار شما درست هست یا نیست برای شروع کار شرایط رو بفرست بیاد . من بهترین تبلیغات رو میخوام .سایتم طراحیش نسبت به سایتهای دیگه خیلی خوبه و کاملا متمایز و نسخه نهاییشم چند روز بعد به روز میکنم . تبلیغاتت فقط با ایمیل هست ؟؟؟

پیشنهادی داری بهم پیم بده ...

adshome_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیر تبلیغات با ایمیل نیست ! دوست عزیز مطالب رو از اول با دقت بخونین متوجه شرایط خواهید شد .
سوالی داشتین پیام خصوصی کنید . آدرس سایت و ... رو هم برام بفرستین .

بالا