• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون با این شرایط موفق میشم؟

EarnMoney1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
عزیزان من تصمیم گرفتم یک سایت دانلود فیلم راه اندازی کنم حالاش خواستم با شما که با تجربه هستید یک مشورتی بکنم
خواهشا بحث شیلتر و ... رو نکنید
من میخوام بدونم اگر ارشیو سایتو سریع تکمیل کنم و لینک های دانلود سایت همه فوق العاده پرسرعت و رایگان باشند و سایت رو کاملا بروز نگه دارم و قالب هم اختصاصی باشه احتمال موفق شدن چقدره؟
یعنی با شرایط بالا و بدون هیچگونه تبلیغ و بک لینک میتونم موفق بشم و سایتم پربازدید بشه؟
و چقدر زمان میخواد تا به موفقیت برسم؟
و کلا هر راهنمایی دیگه ای که فکر میکنید به دردم میخوره بگید لطفا فقط بحث شیلتر شدن و ... رو نکنید اصلا.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سایت فیلم داشتن محدودیت داره: شما در ایران زندگی میکنی و باید خطوط قرمز رو رعایت کنی. پس تمام فیلمها باید چک بشه که چی رو داری دانلود "رایگان" میگذاری. تا بعدا متهم به انتشار چیز بد نشی. مردم اما مثل شما فکر نمیکنند. دنبال دانلود فلان فیلم نسخه اصلی میگردن، پس توی گوگل سرچ میکنند، سایت شما هم جزئی از نتایج خواهد بود. یا صفحه اول یا صفحه هفتم. مهم اینه که لینک دانلود رو براش تامین کنی (مهم هم نیست که دانلود مستقیم باشه) یا روی سرویس های اشتراکی مثلا uploadboy باشه. میره فیلم رو میگیره و زیاد توجهی به خوده سایت فیلم نمیکنه.
چون اصولا سایت های فیلم طراحی "شلوغی" دارن..... اگر توی همون بازدید اول بلاک های سمت چپ و راست بببینه فیلمهای بدردبخور و بروز دیگه ای هم داری، "شاید" خوشش بیاد و سایت شما رو bookmark کنه. پس شما تازه یک بازدیدکننده ی وفادار داری. که باید هر هفته براش خوراک تامین کنی. پس از مدتی که خوب براش هزینه کردی - و اون الزاماً ممنون دار نیست - شدی صفر - صفری یعنی از جیب هزینه کردی تا مثلا 1000 تا بازدیدکننده ی دانلودر داشته باشی. حجم کارت میره بالا. هزینه هات هم میره بالا. اما از اون طرف کسی که میخواد تبلیغ کنه حسابی مو رو از ماست میکشه بیرون تا بنری که توی سایت شما میگذاره براش بصرفه باشه و بازدید براش بیاره. که خب مشخصه اوائل درآمد تبلیغات شما شاید 50 تومن هم نباشه. 5 6 ماه اول به همین منوال پیش میره. و ما فرض بر این میگیریم که شما خوش شانس هستی و از یک طرف فیلم های بروز داری - که الزاما حاوی محتوای خوب یا بد هست - و از طرفی فیلترینگ با شما کاری نداره.
و این داستان همچنان ادامه داره تا اینکه شما همچنان پیشرفت میکنی و درآمدت میشه برای بنر به مثلا 500 هزار تومن. خب از اون طرف هم هزینه سرورت بالاست.

اگر موفقیت رو در این میینی، انجام بده و ریسکش رو هم به جون بخر...
به نظر شخصی من این کار قابل تکیه نیست. روی درآمدش نمیتونی حساب کنی. اگر مجرد هستی برای "سرگرمی" خوبه، اما به عنوان شغل،تکیه گاه مالی و آینده حتی یک درصد هم روش حساب باز نکن. چون در ایران شرایط پیشرفت برای سایت فیلم رو میتونی در الکسا دنبال کنی چه سایتهای فیلمی در رتبه های زیر 200 هستند. از200 به این ور دیگه اسمش موفقیت نیس
بلکه سرگرم بودنه... در همین حد نه بیشتر.

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
بنظر من اگر بجای قالب اختصاصی از یه قالب معمولی استفاده کنی بعد پول طراحی قالب رو خرج تبلیغات و بک لینک کنی موفق تر میشی
سایت فیلم هم تو این 1 ماهه خیلی زیاد شده

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
سایت دانلود فیلم نزن چون چه مجاز باشه چه غیر مجاز آخر سر باید بری دادگاه و کلی جریمه بدی و تعهد ... آخرشم برات سوء سابقه حساب میشه

EarnMoney1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون
اما پس چجوری این همه سایت دانلود فیبم داریم همین الان که لینک اول یا دوم گوگل هستن و اصلا فیلتر نشدن و بازدیدشون هم میلیونیه
کافیه اسم یک فیلم رو تو گوگل سرچ کنید تا متوجه بشید کدوم سایت ها مدنظرمه

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
قالب اختصاصی، سیستم اختصاصی کلا دلیل موفقیت نمیشه.
اگر میتونی برای تبلیغات سایتت و سئو هزینه کنی هرچی میخوای بزنی بزن، اگر نمیتونی هزینه کنی و فقط سایت بالا بیاری و منتظر شی عمو گوگل به سایتت لطف نشون بده و بازدید بگیری، بازدیدکننده های سایتت تبدیل به بازدیدکننده های ثابت بشن، باید صبر عیوب داشته باشی...
اصلا فیلتر نشدن و بازدیدشون هم میلیونیه
همه سایت های فیلم یه روز فیلتر میشن، کوچیک بزرگ هم ندارن، فقط دامنشون رو ریدایرکت 301 میزنن رو دامنه جدید تا گوگل تمام ایندکساشونو با دامنه جدید بدون افت بالا بیاره. هیچ سایت فیلمی هم نیست که بازدید میلیونی داشته باشه، شاید جمع بازدیدهای یه سایت تو ماه بشه میلیون ولی سایت های فیلم میلیونی بازدید ندارن !

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
هیچ سایت فیلمی هم نیست که بازدید میلیونی داشته باشه، شاید جمع بازدیدهای یه سایت تو ماه بشه میلیون ولی سایت های فیلم میلیونی بازدید ندارن !
سایت تاینی موی رتبه 50 ایرانو داره و حدودا روزی باید 200 هزار آی پی بازدید داشته باشه و تعداد صفحات بازدید روزانشم شاید بالای 1 میلیون در روز باشه.

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
ممنون
اما پس چجوری این همه سایت دانلود فیبم داریم همین الان که لینک اول یا دوم گوگل هستن و اصلا فیلتر نشدن و بازدیدشون هم میلیونیه
کافیه اسم یک فیلم رو تو گوگل سرچ کنید تا متوجه بشید کدوم سایت ها مدنظرمه

رفیق اونا مطمئن باش یا پارتی کلفت دارن یا ادمین های سایت در خارج ایرانن یا ادمین ها در خارجن و نویسنده داخل ایران دارن که فکر کنم تاینی مووی اینطوری کار میکنه ...

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
اکثر سایت مثلا هر روز اپدیت کنی حداقل بعد 1 ماه به بعد جواب میگیری ولی باید عجله نکنی

EarnMoney1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بقیه نظری ندارن؟

بلقیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
368
چرا من نظر دارم نزن :) . چرا کاری کنی آخرش باید فیلتر بشی . این همه زحمت و رنج بکشی آخرش چی زرشک . ریسک بالا خطرات بسیار ،
برو سایتی بزن چهار روز دیگه نتیجه زحماتت رو ببینی نه که منتظر باشی دوستان شیلترت کنن ، مشکل اعصاب برات پیش بیاد ..

ciel2050

Registered User
لایک‌ها
66
سلام عزیز

بهت پیشنهاد میکنم دور سایت فیلم نیای

به شخصه ۱۰ میلیون تومن پول بی زبون رو برای سایت فیلم و سریال بر باد فنا دادم آخرشم هیچ به هیچ نشد

اینو گفتم که فکر نکنی هزینه نکردم

در ایران اگه میتونی ۳۰-۴۰ میلیون تومن + اعصاب فولادین + پارتی کلفت داشته باشی هر سایتی بزنی عالیه

ولی اگه هر دکوم از این هارو نداری بیخیال سایت فیلم و سریال شو که خرجش کمر شکنه و اعصاب خوردی فیلترینگ و ... هم خیلی زیاد

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
بهت پیشنهاد میکنم دور سایت فیلم نیای
این ینی من سایت فیلم دارم تو دیگه نزن ( رقیب و این حرفا ... ) :general304:
گفتی بحث فیلترینگ نکنیم که حتما فکری واسش کردی..
در غیر اینصورت بزن و مرتب بروزش کن اگه کارت خوب باشه در عرض چن ماه راحت میای زیر هزار !
ولی پیشنهادم بهت اینه اگه بودجه داری یه سایتو بخر روش کار کن از صفر شروع کردن کارتو سخت تر میکنه

ciel2050

Registered User
لایک‌ها
66
این ینی من سایت فیلم دارم تو دیگه نزن ( رقیب و این حرفا ... ) :general304:
گفتی بحث فیلترینگ نکنیم که حتما فکری واسش کردی..
در غیر اینصورت بزن و مرتب بروزش کن اگه کارت خوب باشه در عرض چن ماه راحت میای زیر هزار !
ولی پیشنهادم بهت اینه اگه بودجه داری یه سایتو بخر روش کار کن از صفر شروع کردن کارتو سخت تر میکنه
بله عزیز من سایت فیلم داشتم الان اینقد سر همون سایت فیلم خرج بیخود گذاشتم روی دست خودم که سایت فیلم که چه عرض کنم نهایت بتونم یه وبلاگ داشته باشم

شما فکر کنم یکم تخیلی فکر میکنی در عرض چند ماه بیای زیر هزار

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
بله عزیز من سایت فیلم داشتم الان اینقد سر همون سایت فیلم خرج بیخود گذاشتم روی دست خودم که سایت فیلم که چه عرض کنم نهایت بتونم یه وبلاگ داشته باشم

شما فکر کنم یکم تخیلی فکر میکنی در عرض چند ماه بیای زیر هزار
برادر شما خرج بیخود کردی شما اشتباه کردی چرا داری به بقیه میگی وارد اینکار نشن ؟ شما همینقد بگی که چیکار کردی که موفق نشدی خیلی لطف میکنی !
دلیل نمیشه چون شما موفق نشدی بقیه هم نشن !
من موندم شما 10 میلیون واسه چی دادی که میگی به باد رفت با 5 میلیون میشه یه سایت نسبتا پربازدید خرید با اون 5 میلیون هم بک لینک بخری 20 30 هزار ای پی رو گرفتی راحت میای زیر 1000
ولی مهمتر از همه چیز این وسط اینه سایتو هر روز بروز کنی همه این موارد باید با برنامه ریزی باشه تا به نتیجه برسه حالا شما چطور این 10 تومنو ب فا* دادی واسه منم جای سواله !

ciel2050

Registered User
لایک‌ها
66
برادر شما خرج بیخود کردی شما اشتباه کردی چرا داری به بقیه میگی وارد اینکار نشن ؟ شما همینقد بگی که چیکار کردی که موفق نشدی خیلی لطف میکنی !
دلیل نمیشه چون شما موفق نشدی بقیه هم نشن !
من موندم شما 10 میلیون واسه چی دادی که میگی به باد رفت با 5 میلیون میشه یه سایت نسبتا پربازدید خرید با اون 5 میلیون هم بک لینک بخری 20 30 هزار ای پی رو گرفتی راحت میای زیر 1000
ولی مهمتر از همه چیز این وسط اینه سایتو هر روز بروز کنی همه این موارد باید با برنامه ریزی باشه تا به نتیجه برسه حالا شما چطور این 10 تومنو ب فا* دادی واسه منم جای سواله !
بنده توصیه خودمو کردم

حالا هرکسی دوس داره وارد سایت فیلم و سریال بشه

بنده تجربه خودمو گفتم عزیز حالا شما میخوای قبول کن میخواید قبول نکنید

نظرات مختلف هستش اینکه شما چیزیو قبول نکنید دلیل بر این نمیشه که بنده حرفم غلطه یا بلعکس

اینکه بنده چرا در عرض ۲ سال ۱۰ میلیون رو به فا* دادم بنابه قول شما داستان هزار و یک شب هستش

اینکه سایت بنده تقریبا ۴۰ تا دامین فقط خریداری شد هرکدوم به مبلغ ۳۰ هزار تومن فقط گوشه ای از خرج سایت بود

اینکه به مدت ۲ سال یعنی ۲۴ ماه ماهانه ۳۰۰ هزار تومن پول پایه سرور اختصاصی هم رفت گوشه ی دیگه ای از خرج هایه سایت فیلم و سریاله عزیز

حالا شما میخوای با ۵ تومن سایت فیلم و سریال پر بازدید بزنید بنده فقط یک لبخند میزنم و از کنارش رد میشم

بزنید ما هم بخیل نیستیم

بالا