• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون با این شرایط موفق میشم؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دانلود فیلم ؟؟؟؟؟
مگه اینکه یه اشنا داشته باشی
پلیس فتا پلیسیه که حواسش به همه چی هست:D

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
بنده توصیه خودمو کردم

حالا هرکسی دوس داره وارد سایت فیلم و سریال بشه

بنده تجربه خودمو گفتم عزیز حالا شما میخوای قبول کن میخواید قبول نکنید

نظرات مختلف هستش اینکه شما چیزیو قبول نکنید دلیل بر این نمیشه که بنده حرفم غلطه یا بلعکس

اینکه بنده چرا در عرض ۲ سال ۱۰ میلیون رو به فا* دادم بنابه قول شما داستان هزار و یک شب هستش

اینکه سایت بنده تقریبا ۴۰ تا دامین فقط خریداری شد هرکدوم به مبلغ ۳۰ هزار تومن فقط گوشه ای از خرج سایت بود

اینکه به مدت ۲ سال یعنی ۲۴ ماه ماهانه ۳۰۰ هزار تومن پول پایه سرور اختصاصی هم رفت گوشه ی دیگه ای از خرج هایه سایت فیلم و سریاله عزیز

حالا شما میخوای با ۵ تومن سایت فیلم و سریال پر بازدید بزنید بنده فقط یک لبخند میزنم و از کنارش رد میشم

بزنید ما هم بخیل نیستیم
شما سایتو زدی 2 سال فقط خرجش کردی ؟ !! در عرض این دو سال هیچی درنیاوردی ؟ !!
عزیزه من ادم زحمت میکشه وقت میذاره سرمایه میذاره که سود کنه نه اینکه دوسال پول هاست و دامین و از جیبش بده
شما وقتی رو همچین سایتی با اینهمه هزینه کار میکنی طبیعتا باید درامدزایی سایتت در حدی باشه که با دخل و خرج سایتت بصرفه اگه میبینی نمیصرفه نباید ادامه بدی !
10 میلیون در عرض 2 سال اصلا پولی به حساب نمیاد من فک کردم شما همین اول کار 10 ت سرمایه گذاشتی و ب باد دادی
موندم سایت فیلم که وی ای پی میکنن ماهی میلیون تومن درمیارن چطوری شما شکست خوردی !
مشکل از خودت بوده داداشه من تقصیرو گردن چیز دیگه ای ننداز

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
به نظر شخصی من , اگر در خودتون میبینید که میتونید در بین سایتهای بزرگی که الان خودشون با هم رقابت دارن , مانور بدید به نظر من مشکلی نداره , با توجه به اینکه باید ساییتون از آرشیو بسیار قوی برخوردار باشه و آپدیت روزانتون بسیار شدید باشه تا بتونید در کمترین زمان ممکن یه نتیجه ای حد اقل نرمال بگیرید .. و نصیحتی که میتونم بهتون بکنم این هست که حتما با چند نفر شریک شید تا هم در روند آپدیت سایت مشکلی نداشته باشید و هم هزینه هایی که از جیب میدید تقسیم بشه ( البته از اونور سود هم نصف میشه )
در کل همه چیز به پشتکار شما بستگی داره

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
بهترین راه اینه ببینی خودت به چه چیزی علاقه داری

بالا