من دنبال معجزه نیستم اما چند مورد :
1- تا زمانی که سرچ گوگل موجود است دوران سایت ها به اتمام نمیرسه
2- الان بعضی از گروه های تلگرامی که من خودم عضو هستم با حدود 40 کا فالور واقعا درآمد زیادی ندارن خیلی بعید میدونم بیشتر از 500 هزار تومن در ماه درآمد داشته باشن هر چند هستن کانالایی که درآمد زیادی دارن اما اکثر کانالا درآمد زیادی ندارن
منظورم این نبود شما دنبال معجزه هستی بلکه لغت معجزه رو برای استعاره استفاده کردم
1-مشکل اصلا گرفتن ورودی از گوگل نیست بله حتما تا گوگل هست ورودی هم هست اما بحث اصلی درآمد هست شما الان آمار 10 هزارتا هم داشته باشی راه مناسب برای درآمد نداری تا جایی که راه های درآمد رو می شناسم اینا هستن
-فروش بک لینک که خب می دونید چقدر سخته و زیاد نمیشه روش حساب باز کرد
-فروش محصول همکاری در فروش که باز می دونید که چقدر بی فایده شده اخیرا
-تبلیغات کلیکی که باز می دونید کل وبمستر بی نوا در هر حالتی از نظر اونا متقلبه
-تبلیغات پاپ آپ که باز می دونید کاری می کنن که پدر سایت در بیاد و هم گوگل جریمه کنه و هم کاربر دیگه سمت سایت نیاد از بس چرت و پرت و اپ و کد و غیره باز می کنن
-گرفتن تبلیغ مستقیم که باز می دونید که فقط سایت های بزرگ و جا افتاده می تونن انجامش بدن
اگر راه دیگری هست بفرمائید تا من هم به دانسته هام اضافه بشه دوست من باز هم تاکید می کنم بحث آمار الان حیاتی نیست الان تبدیل اون آمار به درآمد حیاتی هست
2-کانال هم کاملا درست می فرمائید تا به تعداد ممبر بالا نرسه درآمد راحتی نداره خب کانال هم مانند خیلی کارای دیگه بود که خیلی از افراد مشتاق درآمد با شنیدن درآمد 30 میلیونی منصور قیامت و به طمع اون درآمد واردش شدن