• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون مجموعه آموزشی دانشمند رو بخرم؟

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
آقا یه توصیه بهت میکنم و اون اینکه اینجور مجموعه آموزشها فقط برای آشنایی مقدماتی با محیط برنامه هست . طبعا طرف نمیاد تمام و کمال تمامی مباحث تخصصی یک نرم افزار رو آموزش بده .
شما اگه میخوای مقدماتی یاد بگیری ،خوبه ولی اگه میخوای هر یک از این نرم افزارها رو حرفه ای یاد بگیری بیخی شو .
اینا فقط میان به طور سطحی از روی مباحث رد میشن و زیاد تاکید بر آموزش تخصصی یک نرم افزار ندارن .
مثلا آموزش نرم افزار فتوشاپ و یا پرمییر، افترافکت رو نمیشه توی یک بحث و آموزش روی 3 یا 4 تا دی وی دی گنجوند .

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
اول ببین هدفت از خرید این مجموعه دقیقا چیه؟

آیا تمام این آموزشها واقعا به دردت میخوره؟!!

+
آموزش جامع الفبای کامپیوتر
+ آموزش جامع Windows XP
+ آموزش جامع Windows 7
+ آموزش کاربردی ترفندهای ویندوز 7
+ آموزش جامع اینتــرنت
+ آموزش جامع ضد هک
+ آموزش جامع Acrobat 10 Pro
+ آموزش جامع Word 2010, 2007
+ آموزش جامع Excel 2010, 2007
+ آموزش جامع Access 2010, 2007
+ آموزش جامع PowerPoint 2010, 2007
+ آموزش جامع Outlook 2010, 2007
+ آموزش جامع MS Project 2010, 2007
+ آموزش جامع Visio 2007
+ آموزش جامع FrontPage 2003
+ آموزش جامع Dreamweaver CS5
+ آموزش جامع FrontPage 2003
+ آموزش جامع Flash CS5
+ آموزش جامع Photoshop CS5
+ آموزش جامع Joomla
+ آموزش جامع HTML & XHTML
+ آموزش جامع CSS
+ آموزش جامع PHP
+ آموزش جامع MySQL
+ آموزش جامع Java Script
+ آموزش جامع بالا بردن رتبه وب سایت
+ آموزش جامع CorelDraw X5
+ آموزش جامع InDesign CS5
+ آموزش جامع Illustrator CS5
+ آموزش جامع PowerPoint 2010
+ آموزش جامع Flash CS5
+ آموزش جامع Flash CS5
+ آموزش جامع Maya 2012
+ آموزش جامع 3ds Max 2012
+ آموزش جامع AutoCAD 2012
+ آموزش جامع Premiere CS5
+ آموزش جامع AfterEffects CS5
:wacko:
در حقیقت خیلی راحت میشه فهمید که این حجم از مطالب آموزشی چیزی نیست که بشه توی یک مجموعه و گیریم در قالب 15 dvd جاش داد.

و به نظرم فقط پولت رو هدر میدی، توصیه میکنم دقیقا اون عنوانی رو که میخوای مدنظر قراربده بعد یه کتاب خوب در موردش تهیه کن.

هیچ چیز مثل کتاب نیست.

این آموزشهای مولتی مدیا اگه خوب تدوین شده باشه خیلی خوبه. من هر درسی رو ابتدا سی دی مولتی مدیا اش رو می خریدم و با سی دی یک دید کلی پیدا می کردم بعد سراغ کتاب تخصصی آن درس می رفتم.
به نظر من انیاک بهترینشونه فقط قفلش اعصاب رو خورد می کنه بجای اینکه قفلش رو کد مادبورد تنظیم شده باشه رو همه قطعات تنظیم شده! حتی تعداد پارتیشن های هارد را تغییر بدی یا به درایو های مجازی سی دی با الکل 120 تغییر ایجاد کنی کد فعال سازی می خواهد.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
هرگز پولت رو الکی حروم نکن..!!!
من با کلی از برنامه ها کار کردم. وقتم رو پای خیلی هاشون گذاشتم.. آخرش با خودت میگی خب اینهمه یادگرفتم که چی؟!!
هر چیزی در فقط زمانی نیازش پیش اومد یاد بگیر.. اونم در حد نیازت..

+++++++ + تایید 100% + :)

winsent

Registered User
لایک‌ها
187

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
سلام دوستان:

متاسفانه من هیچ جایی رو بهتر از اینجا پیدا نکردم که بتونم سوالم رو مطرح کنم برای همین مجبور شدم بیام اینجا:

حالا یه چند تا سوال داشتم:

1-کسی از مجموعه آموزشی دانشمند استفاده کرده؟؟؟؟

2-به نظرتون به درد می خوره؟؟؟؟

خوشحال می شم نظراتتون رو ببینم.

فقط خواهش می کنم تا فردا شب جوابتون رو بهم بدید که حیاتی هستش.

اینم لینک شرکت سازندش:

دانشمند : مرجع آموزش کامپیوتر

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
کسی نبود کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟

من تا پس فردا می خوام برای خرید برم.

خواهشا کمک کنید.

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
این آموزشهای مولتی مدیا اگه خوب تدوین شده باشه خیلی خوبه. من هر درسی رو ابتدا سی دی مولتی مدیا اش رو می خریدم و با سی دی یک دید کلی پیدا می کردم بعد سراغ کتاب تخصصی آن درس می رفتم.
به نظر من انیاک بهترینشونه فقط قفلش اعصاب رو خورد می کنه بجای اینکه قفلش رو کد مادبورد تنظیم شده باشه رو همه قطعات تنظیم شده! حتی تعداد پارتیشن های هارد را تغییر بدی یا به درایو های مجازی سی دی با الکل 120 تغییر ایجاد کنی کد فعال سازی می خواهد.

قاب توجه دوستان انیاک سیستم تعاملی داره یعنی جلوی شما خود نرم افزار رو باز می کنه بعد اول خودش محیط نرم افزار رو آموزش میده و قسمت های مختلف رو بعد شما میتونید توی همون صفحه مثلا با فوتو شاپ کار کنید و در حالی که اون راهنماییتون میکنه آخرش آزمون هم داره

الان نمایشگاه رسانه های دیجیتال هست و نرم افزار های انیاک رو موسسه نور سافت به نام خودش و با بسته بندی خودش عرضه می کنه که با کارت دانشجویی فکر کنم 50 درصد تخفیف میده قیمتاش در حد چیپس و پفک می افته

Last edited:

Tracer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
الان موضوع چه ربطی به کینگ داشت؟

اگر آموزشی خوب میشناسید با عنوان مطرح کنید.

Tracer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
کسی استفاده نکرده؟

راستش من خودم نخریدم ولی یکی از دوستام خریده بود رفتم دیدم به نظر من این خیلی بده که فقط روی یک سیستم نصب میشه مثلا شاید طرف بخواد هم روی لپ تاپ داشته باشه هم روی Pc ولی امکانش نیست.
آموزش هاش بدک نبود ولی نمیشه گفت خیلی حرفه ای بود. بنظر من برای کسی که به چندتا از اون آموزش ها حتیاج داشته باشه ارزش داره بخره ولی برای یکی دو تا نه.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
من خریدم............................

هنوز استفادش نکردم ولی همینطور یه نگاه انداختم به آموزش اولش بد نبود ولی یکم صدای اون یارو گویندش رو مخ بودش:wacko:

ولی در کل خوب بود.

kak naseh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
بنده هم مجموعه رو خریدم. به عنوان یک کاربر مبتدی برای بنده بسیار خوبه وپسندیدم،خصوصا مجموعه ی آموزشی ضد هکش که شامل موضوعاتی مثل محافظت از کامپیوتر و امنیت در وبگردی و... است برای من تازگی داشت.
نکته بعدی اینکه قرار نیست که تمام مطالب رو مو به مو توضیح بده و در حد تخصصی باشه!همینکه شناخت کلی به کاربر بده خوبه بقیه اش رو خود کاربر میتونه با علاقه وخلاقیت خودش یاد بگیره وهمین سعی وتلاش خود کاربر برای یادگیری باعث حرفه ای شدنش میشه! زیاد حرف زدم؟ببخشید دوستان فک کردم رو منبرم!!!!!! بخر بابا!

ashkan_2007_h

Registered User
لایک‌ها
22
توصیه من اینکه بخرید

من خودم خریدم کاملا عالی هست

اون فروشنده ای هم که گفته رایت نمیشه اشتباه به عرضتون رسوندن

من خودم الان از رایت شدش دارم استفاده میکنم

nimadb55

Registered User
لایک‌ها
1
دانلود نرم افزارهای آموزشی انیاک
لینک دانلود : انیاک - دانلود نرم افزار آموزشی تعاملی شبیه سازی شده و فارسی
استفاده از بخشهای اول و دوم همه نرم افزارهای آموزشی رایگان

قاب توجه دوستان انیاک سیستم تعاملی داره یعنی جلوی شما خود نرم افزار رو باز می کنه بعد اول خودش محیط نرم افزار رو آموزش میده و قسمت های مختلف رو بعد شما میتونید توی همون صفحه مثلا با فوتو شاپ کار کنید و در حالی که اون راهنماییتون میکنه آخرش آزمون هم داره

الان نمایشگاه رسانه های دیجیتال هست و نرم افزار های انیاک رو موسسه نور سافت به نام خودش و با بسته بندی خودش عرضه می کنه که با کارت دانشجویی فکر کنم 50 درصد تخفیف میده قیمتاش در حد چیپس و پفک می افته

بالا