• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظره شما كدام كنسول خوبه؟

msair20033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ميخوام بدونم كنسول خوب براي بازي چيه از شما در خواست ميكنم كه به من در اين زمينه كمك كنيد چون خودتون ميدونين كه كامپيوتر براي بازي يكم آدم رو تو دردسر ميندازه خريد كارت گرافيك يا رم و.....
اگر ميتوانيد كنسول پيشنهادي خود را اينجا بنويسيد(با ذكر قيمت)
راستي PS 3 هم تا چند ماه ديگه مياد که واقعا يک وسيله ي خوب براي بازيه.قراره براي PS 3 CPU 2.5 گيگ و کارت گرافيکي با حافظه ي 256 در نظر بگيرن البته براي حداقل ممکنه بالا بره :shock:

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به شخصه از گرافیک اكس-باكس خوشم نيومد ، هرچند که از کرنل ویندوز 2000 استفاده میکنه و جای پیشرفتش خیلی زیاده ولی در کل به دل من نشست در عوض پلی استیشن 2 که هم قدیمی تره هم محصول ژاپن دزد مسلکه خیلی همچین گرافیک نرم تر و طبیعی تری داشت. ولی در کلیتش به نظر من هیچ کنسولی برای بازی در سن بالای 15 سال به درد نمیخوره ، تمام مسابقات حرفه ای کامپیوتری هم روی پی سی هست نه روی کنسول ، نمیگم تو این مسابقات شرکت کن ولی میگم این خودش نشون میده که تکنولوژی بازی های کامپیوتری روی پی سی از بقیه جلو تره و بیشتر طرفدار داره ، پولی که میخوای بابت کنسول بدی رو خرج کامپیوترت کن ، مضافن بر اون همیشه بهترین بازی ها و جدید ترین تکنیک های گرافیکی اول روی پی سی تست میشه و بعد از مدتی روی کنسول هم میاد و در خیلی مواقع هم هرگز روی کنسول نمیاد .

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
[left:4c278393e0]ps2 and xbox their both good.[/left:4c278393e0]

[left:4c278393e0]Ps2 has better games, xbox has better hardware and also it's better while u play the games on it.[/left:4c278393e0]

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
راستش هم XBOX و هم PlayStation 2 دستگاههاي خوبي هستن.
اما بين اين دوتا اگه بخواي يكي رو انتخاب كني,تحت هر شرايطي PlayStation 2 برنده هست.

درسته كه از نظر سخت افزاري XBOX پيشرفته تره,اما توي كنسولها بر عكس PC سخت افزار بالاتر فاكتور برتري نيست به تنهايي.

PlayStation 2 بازيهاي خيلي خيلي متنوعتري داره از XBOX و تعداد بازيهايي كه داره شايد حداقل ده برابر بازيهاي XBOX هست و اين كم چيزي نيست.
در عمل با اينكه XBOX از نظر سخت افزار از PS2 قويتره,اما بازيهاي اين دوتا رو باهم مقايسه كني اين برتري ديده نميشه و تقريبا بازيهاشون در يك حد هستن از نظر گرافيك و اين چيزا.
واز نظر داشتن بازيهاي بهتر هم پلي استيشن 2 خيلي جلوتر هست از اكس باكس.

كلا PlayStation 2 خيلي موفقتر بوده تا حالا و ساپورت زيادتري شده ازش.
و بازيهاي خيلي عالي و اختصاصي اي هم داره.
و من شرط ميبندم اگه سازنده اكس باكس مايكروسافت با اونهمه سرمايه و پول و تبليغات نبود,همون چند ماه اول اكس باكس اوت شده بود.

در ضمن زياد هم فعلا به پلي استيشن 3 و اين چيزها اميد نبند..اولا كه هنوز خيلي مونده تا ساخته بشه..(چون فعلا هنوز پلي استيشن 2 اونقدر قديمي نشده و سوني بعيده بيدليل اينكارو كنه در چند ماه)
در ثاني اينها وقتي ساخته بشه هم تا بياد تو ايران حداقل 1 سال كار داره و وقتي اولش هم مياد ايران يه قيمت خيلي بالايي داره كه باز 1 سال طول يكشه تا بسته به فروشش گمرك و ايناشو كم كنن...(خود پلي استيشن 2 اولش كه اومده بود ايران 450 تومن بود..بازيهاشم كپي گير نميومد,اما 1 سال بعد همه چي حل شد)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ولی در کلیتش به نظر من هیچ کنسولی برای بازی در سن بالای 15 سال به درد نمیخوره ، تمام مسابقات حرفه ای کامپیوتری هم روی پی سی هست نه روی کنسول ، نمیگم تو این مسابقات شرکت کن ولی میگم این خودش نشون میده که تکنولوژی بازی های کامپیوتری روی پی سی از بقیه جلو تره و بیشتر طرفدار داره ، پولی که میخوای بابت کنسول بدی رو خرج کامپیوترت کن ، مضافن بر اون همیشه بهترین بازی ها و جدید ترین تکنیک های گرافیکی اول روی پی سی تست میشه و بعد از مدتی روی کنسول هم میاد و در خیلی مواقع هم هرگز روی کنسول نمیاد .

درسته كه تكنولوژي پي سي و سخت افزارش و اينا خيلي بيشتر به روز هست و سريعتر آپديت ميشه تا يه كنسول اما خب اينا اصلا بحثشون جداست..چون يه كنسول رو ميسازن تا حداقل 3 سال بدون اپگريد كار كنه اما تو پي سي اينجور نيست.

كلا بازي با كنسولها خيلي خيلي به صرفه تره تا پي سي,چون تو مثلا 300 تومن ميدي يه كنسول ميخري و سه سال خييالت راحته كه تنها چيزي كه بايد بخري بازي هست.
اما تو پي سي اصلا اينجور نيست..هربازي اي مياد ممكنه سخت افزار جديدي بطلبه و اگه اون پولو خرج پي سيت كني,غير ممكنه 3 سال بي نياز از ارتقا باشي.

بهرحال من هميشه ميگم اينها هركدوم يه جور خاصين و جاي خود رو دارن.

كنسولها يه سري بازيهايي دارن كه پي سي اصلا جايي در اون سطح بالا ندارن (مثل سبك فايتر , يا يك سري اكشنهاي خاص و بازيهاي رانندگي) و پي سي هم يك سري بازيها خاص ديگه داره كه كنسولها ندارن.

به بازيهاي پي سي نگاه كن..از هر 10 بازي شايد 4 تاش قابل توجه هست و بقيه تكراري و خسته كنندس..اما توي كنسولها از هر 10 بازي شايد 8 تاش با ارزشه.

اتفاقا بيشترين فروش بازيها در سطح دنيا هميشه روي كنسولهاست تا پي سي و اصلا اينجور نيست بگيم بازيها همه از پي سي به كنسول ميرن (شايد حتي برعكس باشه) چون ايده هاي اصلي معمولا از بازيهاي كنسول ميرن تو پي سي (مثلا بازيهايي مثل GTA يا سبك RPG كه اصلا تا سالها مختص كنسولها بود)
و دليلشم اينه كه خب استقبال از كنسولها (چون ارزونتر از يه پي سي قوي در مياد) هميشه بيشتر بوده و اين طبيعيه بيشترين نيروشون و ايده هاشون رو شركتهاي بازي سازي برا اونا بگذارن.

در مورد سن هم با 15 سال اصلا موافق نيستم كه ميگي..حالا تو ايران شايد اينجور جا افتاده باشه اما تو خارج از ايران و بازيهايي كه ساخته ميشه اصلا اينطور نيست كه بگي براي سن پايينتر هستن.

خلاصه مطلب كه پي سي و كنسول قابل مقايسه نيستن.و هرگز نميشه گفت اين مطلقا بهتره برا بازي يا اون.
هر كدوم يه مزيتهاي خاصي دارن و يه سري معايب خاص.
ولي كلا بازي كردن با كنسولها كم خرج تر و به صرفه تره و راحتتره تا پي سي.چون مخصوص بازي ساخته شدن اما پي سي مخصوص بازي ساخته نشده و براي اينكه بشه باهاش راحت بي دردسر بازي كرد به يه گنج قارون نياز داره.

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرفت رو از چند جهت قبول ندارم ، یکی اینکه وقتی یک کنسول میخری و به قول خودت 3 سال تمام هیچ پول دیگری به غیر از بازی لازم نیست صرف کنی یک عیب محسوب میشه نه مزیت . چون 3 سال خودت رو محدود کردی به یک نوع تکنولوژی و در دنیای کنونی که هر روز تکنیک های جدیدی میان این اصلا" چیز خوبی نیست . برای مثال بازی Half Life میاد ، 6 ماه بعد روش یک Mode مینویسن به نام CS ، خود این حد اقل هر 6 ماه یک باز Update میشه . بازی Quake 3 میاد یک کمپانی دیگر مود OSP براش مینویسه که عملا Q3 بدون OSP هیچ معنی نداره . WarcraftIII میاد هر 5 ماه یک پچ جدیدش میاد که بازی رو از این رو به اون رو میکنه . اینها فقط Game Play Improvement هستند ، حالا گرافیک بازی وقتی تغییر میکنه یا برنامه های جانبی برای طراحی Map, Model , Texture,... میاد، بازی روی شبکه از طرق مختلف و چندیدن و چند قابلیت دیگه رو کاری نداریم .... .
اینها نمونه چیزهایی است که روی هیچ کنسولی وجود نداره و احتمالا" به این زودی ها نخواهد داشت . مورد دوم پیشرو بودن بازی های کامپیوتری هست که اشاره کردی کنسول ها پیشرو هستند ، هر سبک استاندارد بازی رو که نام ببری اولین بار رو ی پی سی اومده نه کنسول.
Strategy commodore 64
RTS PC
RPG commodore 64
Beat'em up Amiga 500
FPS commodore 64
similator Commodore 64
.....
در مورد سن بالاي 15 هم اتفاقا در دنيا منظورم بود ، نه ایران . بزرگترین اورگانیزیشن برگزاری مسابقات WCG هست که هرگز کنسول رو وارد مسابقات نکرده و حرفه ای ترین اورگانیزیشن CPL هست که باز کنسول رو وارد نکرده و شرط سنی بالای 17 سال برای مسابقات قائل شده.سایر اورگانیزیشن ها هم اکثرا کنسول رو صرفا وسیله تجاری ژاپن و آمریکا عنوان کردند و هیچ وقت حاضر نشدند به عنوان وزنه ای تو دنیای Gaming بهش نگاه کنند.
و از قدیم گفتن هرکه طاووس خواهد رنج هندوستان کشد ، من 100 % بازی روی پی سی رو به بازی روی کنسول ترجیح میدم ، کمانکه مجبورم پول آپگرید سیستم بدم تا بیشتر آش بخورم .
: )

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
چيزهايي كه گفتي از يه نظرهايي درستن در كل.
اما خب تو چون طرفدار پي سي هستي فقط جنبه هاي خوبه اونو در نظر داري و منم چون طرفدار هر دو هستم هر دو رو!

بهرحال حتي اگه با ديد خودت هم به قضيه نگاه كنيم,يك سري مزيتهاي كنسولها رو نميشه ناديده گرفت :

مثلا بازيهاي سبك فايتر (مبارزه 2 به 2) كه خب بعضيها عاشق اين سبك هستن و توي پي سي هرگز اين بازيها حرفي براي گفتن ندارن.و جاشون تو كنسولهاست.

موضوع ديگه پول هست و پول و پول! خب شايد من پول داشته باشم كه هر چند ماه برم مثلا 100 تومن خرج كامپيوتر كنم براي اينكه به روز باشه براي بازي ,اما خب همه اينجور نيستن.

يك چيز ديگم بازيهاي خاصي هست كه گاه گاه روي كنسولها مياد و اختصاصي اونهاست و كاسي كه فقط پي سي دارن يا بايد مدتها تو كف بمونن تا شايد از انحصاري بودن در آد و نسخه پي سيش بياد يا اينكه هرگز نتونن اونا رو بازي كنن.
مثالهاش خيلي زياده..مثل Halo كه چند ساله اومده و هنوز مال پي سيش نرسيده.
يا خيلي بازيهاي ديگه.

بهرحال هگز نميشه گفت پي سي بهتره مطلقه.همونطور كه هرگز نميشه گفت كنسول بهتره.

راستي در مورد سبك Beat'em تا اونجا كه يادمه اولين اين بازيها روي كنسول نينتندو NES اومد يعني خيلي قبل از ساخته شدن اميگا.

در كل فكر ميكنم اين بحثو خاتمه بديم بهتره.
چون واضحه كه نه ميشه از بازيهاي پي سي چشم پوشيد و نه از بازيهاي كنسولها و من ميگم يك پي سي و حداقل يه كنسول خوب براي كسي كه خيلي اهل بازيه ضروريه.

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تعصبي رو پی سی ندارم ، مجموع همین نکته ها رو جمع کردم و گفتم برای بازی کردن پی سی بهتره ، خودم تو اولین شوی Xbox که فکر میکنم فوریه پیارسال بود هم رفتم و یکی برای جایی که عضو بودم سفارش دادم . هنوز هم تو شو های دانشگاهمون اگر من مسئول شو بشم حتما یک مسابقه روی Xbox با پروژکتور میزارم و در کل مخالف کنسول نیستم. در مورد Beat'em اگر بخواهیم خیلی درست به قضیه نگاه کنیم اولین بارروی Spectrum اومد ، یعنی زمانی که حتی کنسول آتاری هم وجود نداشت ولی از اونجایی که تو سایت Allgame به این قضیه اشاره نشده بود ، منم به همون کمودور(آمیگا) اشاره کردم . خودم هرگز نینتندو نداشتم ، برای همین درست بازی هاشو نمیشناسم شایدم روی نینتندو زودتر از کمودور اومده باشه .

msair20033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قيمت چندتا چيز رو نميدونم يكي Xbox و بازيهايش، Game Cube من بيشتر قيمتGame Cube رو ميخوام آخه مسکه قيمتش کمتر از PS2 و Xbox هست کلا اگه قيمت اين چند چيز رو بگين ممنون ميشم البته قيمتهاي به روز چون ميخوام يک کنسول بخرم کي حال داره هر بازي که ميخره يک قطعه از کامپيوترم بخواد عوض کنه من پول ندارم بازي بخرم اونوقت يکي ميگه اينکه سه سال با يک کنسول بازي کردن و عوض نکردن سيستم کامپيوتر بده :shock: :shock:
منم اولش اينجوري فکر ميکردم اما فهميدم هميشه براي هرکاري يک وسيله ي مخصوص به خودش هست براي بازي هم کنسول هست. :D

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من قيمت چندتا چيز رو نميدونم يكي Xbox و بازيهايش، Game Cube من بيشتر قيمتGame Cube  رو ميخوام آخه مسکه قيمتش کمتر از PS2 و Xbox هست کلا اگه قيمت اين چند چيز رو بگين ممنون ميشم البته قيمتهاي به روز چون ميخوام يک کنسول بخرم کي حال داره هر بازي که ميخره يک قطعه از کامپيوترم بخواد عوض کنه من پول ندارم بازي بخرم اونوقت يکي ميگه اينکه سه سال با يک کنسول بازي کردن و عوض نکردن سيستم کامپيوتر بده :shock:  :shock:
منم اولش اينجوري فکر ميکردم اما فهميدم هميشه براي هرکاري يک وسيله ي مخصوص به خودش هست براي بازي هم کنسول هست. :D

به چند دليل بهت پيشنهاد ميكنم گيم كيوب رو فراموش كني (مخصوصا اگه تو ايران زندگي ميكني)

اول از همه گيم كيوب دستگاه خيلي خوبيه و من 1 ماه داشتم اما :

1-بازيهاي گيم كيوب روي يك جور DVD كوچيك (اندازه اين ميني سي ديها) هستن كه چون مديا خامش وجود نداره و انحصار خود نينتندو هست,در نتيجه كپي شدني هم در كار نيست و تو ايران مجبوري بازيهاي اورجينالشو بخري كه وحشتناك گرون در مياد (مثلا 30 تومن به بالا)

2-بازيهاي گيم كيوب و اصولا نينتندو يه سبك خاصي هستن كه همه نميپسندن.و بعيد ميدونم بپسندي.البته بازيهاي متداول هم داره اما اكثر بازيهاش ساخت خود نينتندو هست و سبك خاص خود نينتندو.

3- برفرض محالم حاضر باشي همچين پولي بابت بازيهاي اورجينالش بدي,توي ايران خيلي كم گير مياد.

(بهرحال منكر بينظيري بازيهاي نينتندو نيستم اما براي همه ساخته نشده اين دستگاه)

اگه واقعا ميخواي كنسولي بخري مطمئنا پلي استيشن 2 بهرتين انتخابت هست (چون بازيهاش فوق العاده زياد و متنوعه )و بعد از اون اكس باكس.(بازيهاش خيلي كمتر هست از پلي استيشن 2 و به اون متنوعي هم اصلا نيست)
بازيهاي پلي استيشن 2 و اكس باكس قابل كپي هستن براي همين قيمتي ندارن.همون قيمت بازيهاي پي سي تقريبا.و البته بازيهاي پلي استيشن 2 تو ايران خيلي بيشتر گير مياد تا اكس باكس.
خود دستگاهاشونم من الان قيمت دقيق ندارم اما آخرين باري كه قيمت گرفتم (فكر كنم چند ماه پيش) پلي استيشن 2 حدود 240 بود و اكس باكس حدود 280.
البته ميگم مطمئن نيستم اما همين حدوداشايدم خيلي ارزونتر بايد باشه الان.

msair20033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازيهاي گيم كيوب روي يك جور DVD كوچيك (اندازه اين ميني سي ديها) هستن كه چون مديا خامش وجود نداره و انحصار خود نينتندو هست,در نتيجه كپي شدني هم در كار نيست و تو ايران مجبوري بازيهاي اورجينالشو بخري كه وحشتناك گرون در مياد (مثلا 30 تومن به بالا)  
30 تومن به بالا :shock: :shock: :shock:
برو بابا هر چه قدرم قيمتش از PS2 كمتر باشه اصلا ارزشش رو نداره :shock:
خود دستگاهاشونم من الان قيمت دقيق ندارم اما آخرين باري كه قيمت گرفتم (فكر كنم چند ماه پيش) پلي استيشن 2 حدود 240 بود و اكس باكس حدود 280.  
من ميدونم كه PS2 كمتر از اون قيمتيه كه نوشتي ولي Xbox رو من شك دارم مسكه بالا تر از 280 تومنه :shock:
ببينم PS2 ساخته نشده كه بتون DVD كپي هم را بندازه اگر ساخته شده قيمته دقيقش رو بگين. 8)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
برو بابا هر چه قدرم قيمتش از PS2 كمتر باشه اصلا ارزشش رو نداره :shock:  
خب گفتمكه اون بازيهاش چون قابل كپي نيستن مجبوري اورجينال رو بخري و اورجينال نو هم تو ايران اين قيمت در مياد.
اين قيمتم ربطي به بهتر بدتر بودن نداره,بازيهاي اكس باكس و پلي استيشن 2 هم اورجينالشون همين قيمتاس و حتي بالاتر.

ببينم PS2 ساخته نشده كه بتون DVD كپي هم را بندازه اگر ساخته شده قيمته دقيقش رو بگين. 8)
چرا ديگه بابا اكثر اين دستگاهها رو كه ميارن ايران دستكاري ميكنن كه DVD هاي كپي رو بخونه..والي كه DVD اورجينال بايد به دلار بخرن كه در مياد همون 30 تا 50 هزار تومن.
قيمتشون هم اينايي كه تو ايرانه همين MOD شده هاست ديگه.
بازيهاي اينها هم كه ميبيني همه كپي هستن.

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه چيزه جالب من چند وقت پيش رفته بودم خيابان جمهوری ديدم دارن دوتا
پسر که تقريبا 17 سال داشتن PS سر هم ميکردن تند تند کيت هارو
به هم لهيم ميکردن
خلاسه این يعنی بيشترين استفاده از کمترين امکانات

msair20033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بلاخره مي خوام PS2 بخرم خواهش ميكنم اگر كسي قيمت دقيق ديروز رو داره بگه البته هم DVD كپي را بندازه هم دسته اول باشه.
Memory Card 8 MB PS2 چنده 8)

-Ehsan-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من بلاخره مي خوام PS2 بخرم خواهش ميكنم اگر كسي قيمت دقيق ديروز رو داره بگه البته هم DVD كپي را بندازه هم دسته اول باشه.
Memory Card 8 MB PS2 چنده 8)
[left:27d037787b]Its about 10-15$ american but in Iran I dont know how much they sell it for...[/left:27d037787b]

-Ehsan-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
[left:8707edcd57]I think Sony is a better console then Microsoft... but XBOX and PS2 are both good.
[/left:8707edcd57]

بالا