• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما براي بازديد كنندگان و كاربراي سايت دوستم چه جايزه اي بزاريم ! ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ببین اول باید بدونی مخاطبت کیا هستن .

قطعا اگه بدونی مخاطبات یا همون کاربرات معمولا کیا هستن خیلی بهتر میتونی تصمیم بگیری که چیزی بذاری مطابق با سلیقه کاربرات .

مثلا فرض کن کاربرات یه عده وبلاگ نویس باشن و بیان نظر بدن خوب اینجا تو بیای یه دامین com / ir بدی خیلی براش با ارزشه و با کله میاد بهترین نظرم میده .

ولی در حالت کلی اگه سلیقه کاربرو بذاریم کنار به نظر من شارژ موبایل بهترین گزینه میتونه باشه چون دیگه فکر کنم بچه 10 ساله ام یه ایرانسل یا همراه اول اعتباری داره دیگه .

حالا اصلا این دوست شما واقعا میخواد بیاد همچین سایتی بزنه ؟ که چی بشه ؟ به عشقش برسه آخرش ؟

خوب اینجوریه بگو بیاد یه تاپیک بین برو بچه های عاشق بزنه کارش را میوفته بابا نمیخواد هزینه کنه .

بیا اصلا من خودم عاشقم کمکش میکنم . :D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
بیا ناراحت نباش خودم هستم :

تو سر پیازی ... تهشی ....هسته شی ! کجاشی که میای اینجا شروع به کارشناسی رفتار مردم می کنی ! مگه خودت کار رو زندگی نداری ؟! الی آخر ! دی:

پ.ن : یه سوال فنی . جای این تاپیک الان درسته
؟ !!!!!!!!!!!!

جای این تاپیک کاملا درسته چون اینجا همه عاشقن خوب نظر میدن .

البته عاشق دلار داریم عاشق سکه داریم عاشق ، خوب هرراهکاری واسه رسیدن به سکه و دلار استفاده میکنن میشه واسه رسیدن به دختر مورد علاقه هم استفاده کرد دیگه .

مثلا از صبح کله سحر پاشی بری بخوابی در خونه طرف اونم نه یه نفر نه دونفر 50 نفر جمع کنی بری حله دیگه .:D

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
بیا ناراحت نباش خودم هستم :

تو سر پیازی ... تهشی ....هسته شی ! کجاشی که میای اینجا شروع به کارشناسی رفتار مردم می کنی ! مگه خودت کار رو زندگی نداری ؟! الی آخر ! دی:

پ.ن : یه سوال فنی . جای این تاپیک الان درسته ؟ !!!!!!!!!!!!

:D
آخیش ....
وجدانم راحت شد :D

پاسخ سوال فنی :
نمی دونم والا ! بحث عشق و عاشقی باز شده به دنیای وبمسترینگ یا بحث وبمسترینگ رفته تو دنیای عاشقی ...
ببینید، اساساً ..... :D :D :D

ببین اول باید بدونی مخاطبت کیا هستن .

قطعا اگه بدونی مخاطبات یا همون کاربرات معمولا کیا هستن خیلی بهتر میتونی تصمیم بگیری که چیزی بذاری مطابق با سلیقه کاربرات .

مثلا فرض کن کاربرات یه عده وبلاگ نویس باشن و بیان نظر بدن خوب اینجا تو بیای یه دامین com / ir بدی خیلی براش با ارزشه و با کله میاد بهترین نظرم میده .

ولی در حالت کلی اگه سلیقه کاربرو بذاریم کنار به نظر من شارژ موبایل بهترین گزینه میتونه باشه چون دیگه فکر کنم بچه 10 ساله ام یه ایرانسل یا همراه اول اعتباری داره دیگه .

حالا اصلا این دوست شما واقعا میخواد بیاد همچین سایتی بزنه ؟ که چی بشه ؟ به عشقش برسه آخرش ؟

خوب اینجوریه بگو بیاد یه تاپیک بین برو بچه های عاشق بزنه کارش را میوفته بابا نمیخواد هزینه کنه .

بیا اصلا من خودم عاشقم کمکش میکنم . :D

بحث عشق و عاشقیه ...
همه جایزه ها که نباید مادی باشه !

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
:D
آخیش ....
وجدانم راحت شد :D

پاسخ سوال فنی :
نمی دونم والا ! بحث عشق و عاشقی باز شده به دنیای وبمسترینگ یا بحث وبمسترینگ رفته تو دنیای عاشقی ...
ببینید، اساساً ..... :D :D :D

بحث عشق و عاشقیه ...
همه جایزه ها که نباید مادی باشه
!

منکه گفتم باید بدونی کاربرات کیان

گفتم اگه سلیقه کاربرو بذاریم کنار شارژ بهترین گزینه اس.

بالا