• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما بهترین برنامه Torrent چیه؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام.

ن یه مدته با BitTorrent کار میکنم اما مشکلاتش زیاده و چپ و راست خطا میده یا برنامه مرتب بسته میشه. برای همین خواستم نظر شما رو در مورد بهترین برنامه تورنت بدونم؟ ممنون

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام.

ن یه مدته با BitTorrent کار میکنم اما مشکلاتش زیاده و چپ و راست خطا میده یا برنامه مرتب بسته میشه. برای همین خواستم نظر شما رو در مورد بهترین برنامه تورنت بدونم؟ ممنون

به نظر من Azureus برنامه خیلی خوبیه :)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
از برنامه µTorrent هم ميتوني استفاده كني

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون دوستان. امتحان میکنم هردورو...فعلا یکی دوتا دانلود مهم دارم که به بیشتر از نصف رسیده مجبورم با همین bittorrent تمومش کنم.

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
Azareus امكانات بسيار زيادي داره نسبت به ساير نرم‌افزارها
ولي خيلي سنگينه و باعث كندي كامپيوتر مي‌شه

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
من هم Azureus رو پیشنهاد میکنم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من هم Azureus رو پیشنهاد میکنم.
من نيز هم.
flowerwhite.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
azureus.jpg

من فکر مي کنم هر کي با هر برنامه اي که بيشتر کار کرده و قلق کارش دستش اومده از نظرش بهترينه، همانطور که از نظر من هم Azureus بهترينه
16.gif

البته من از BitComet هم استفاده ميکنم، هرچند اونم برنامه ي خوبيه ولي هرگز به پاي آزي جون نمي رسه! درسته ورژن هاي اوليه ي Azureus بدجوري رو سرعت تأثير ميگذاشتند و پدر سي پي يو رو هم در مياوردند ولي تو ورژن هاي بعدي تقريبا ميشه گفت اين مشکل تا حد زيادي حل شده و الان هم من هيچ افت سرعتي مشاهده نمي کنم و cpu هم فشارش نرماله (انقدر که ويندوز ميديا پلير داره بهش فشار مياره آزورئوس نمياره!! البته چرا، وقتي تو peers ش بريد سي پي يو به مرز انفجار خواهد رسيد!). تنها اشکال Azureus مبتني بر جاوا بودنشه که مثلا ما نميتونيم به خاطر تحريم داشته باشيمش ولي اونم مشکلي نيست، مگف فقط سايت سازنده برنامه رو داره، سايت هاي زيادي هستند که ميتونيد اين جاواي پر فيس و افاده رو ازش دانلود کنيد، تازه نو بيشتر سي دي هاي برنامه ي موجود در بازار هم پيدا ميشه!

اگه دوست داشتيد اسکرين شات هاي زير رو ببينيد (تنبليم اومد توضيحشون بدم، گفتم عکساشون گويا تره!)، اينا مربوط به آخرين ورژن Azureus هستند يعني 2.5.0.0 که من دارم باهاش کار ميکنم، به نظرم خيلي کاملتر شده، مثلا يه Geo Map بهش اضافه شده که خود برنامه تو اپگريد کردنش اينو براي نصب پيشنهاد داد و منم گفتم باشه و الان مي بينم چه چيز جالبيه! پيرها و سيدر ها رو روي نقشه جغرافيايي کره زمين بهتون نشون ميده و نقطه اي که بيشترين پير يا سيد رو داشته باشه با قرمز مشخص کرده. حالا اگه دوست داشتيد خودتون اينا رو ببينيد و يه خورده با اين کلاينت در حال کار اشنا بشيد (البته اگه قبلا آشنا نبوديد!) ^_^

در ضمن من يه چيزي متوجه شدم و اون اينکه BitComet بيشتر در خاور دور طرفدار داره و Azureus و ميکروتورنت و کلاينت هاي ديگه در کشور هاي غربي اروپايي، آمريکايي (البته غربي ها هم از بيت کامت استفاده مي کنند ولي به نظر کمتر از شرقي ها مياد!).

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
منم با آزرئوس خیلی حال میکنم.

aka

Registered User
لایک‌ها
0
آزاروس RAM میخوره نه CPU

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در ضمن من يه چيزي متوجه شدم و اون اينکه BitComet بيشتر در خاور دور طرفدار داره و Azureus و ميکروتورنت و کلاينت هاي ديگه در کشور هاي غربي اروپايي، آمريکايي (البته غربي ها هم از بيت کامت استفاده مي کنند ولي به نظر کمتر از شرقي ها مياد!).
جالبه ...
118.gif

منم از آزاروس استفاده میکنم سرعت و امکاناتش بی نظیره ولی حیف که رم زیادی میخواد
آره دیگه ... در مقابل خوبی میکرو تورنت ، همین جمع و جور بودنشه ...
babygirl.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
آزاروس RAM میخوره نه CPU

درسته، که حافظه رو مي گيره ولي اگر تو صفحه ي peers ش برويد و تعداد اين پيرها زياد باشه، ميبينيد که فعاليت cpu به 100 درصد ميرسه! من اين مورد چندين بار برام پيش اومده، براي همين گفتم؛ شايد هم مورد من استثنايي بوده
34.gif
اصلا خودتون تو اين اسکرين شاتي که ديروز گذاشته بودم ملاحظه فرماييد:

اون علامت سبزرنگه تو تسک بار که نمايانگر cpu usage ه رو 100% قرار داره! در صورتيکه در مورد بقيه ي اسکرين شات هايي که گذاشتم اينطور نيست، يعني کامپيوتر من پس مشکلي داره که اينجوري ميشه؟ نميدونم راستش، شايد فقط مال من اينجوريه واقعا، پس چه خوش شانسم من
25.gif

براي خودم هم جالب بود چون وقتي تو فهرست کلاينت هاي مورد استفاده شون نگاه ميکنيد، شايد هر 10 مورد چيزي غير از بيت کامت وجود داشته باشه در صورتيکه در بقيه ي جاها متنوع تره!

.

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
اين Azureus ديگه زياد از حد فانتزيه!
امكاناتش براي روز اول جالبه ولي اگر بخواي با تورنت بطور حرفه اي كار كني زياد جالب نيست
مثلا به چه درد ميخوره تا روي نقشه مكان peer ها رو ببيني؟
از utorrent كه استفاده ميكنم انگار نه انگار هيچ خللي در سرعت سيستم به بار نمياره

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
midunam bayad chikar konam vali hesesh nist inai ke shoma goftin 3 4 ta versione

بالا