• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما بهترین برنامه Torrent چیه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اين Azureus ديگه زياد از حد فانتزيه!
امكاناتش براي روز اول جالبه ولي اگر بخواي با تورنت بطور حرفه اي كار كني زياد جالب نيست
مثلا به چه درد ميخوره تا روي نقشه مكان peer ها رو ببيني؟
از utorrent كه استفاده ميكنم انگار نه انگار هيچ خللي در سرعت سيستم به بار نمياره
یه جورایی تایید میشه ...
tooth.gif

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام دوست عزیز میشه یه لینک برای دانلود جاوا معرفی کنی

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

آقا من همه این برنامه ها رو دارم و نصب کردم ولی مثلا در همین utorrent زمانی که استارت رو برای دانلود می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته
لطفا کمکم کنید

ممنووووووون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام دوستان

آقا من همه این برنامه ها رو دارم و نصب کردم ولی مثلا در همین utorrent زمانی که استارت رو برای دانلود می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته
لطفا کمکم کنید

ممنووووووون
اون تورنتی که می خوای دانلودش کنی ، از لحاظ seed و Peer و اینا ( یعنی اونایی که دارن فایل رو برات آپلود میکنن ) مشکلی نداره ؟ چندتا seed و Peer داری ؟

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من مشکم رو فهمیدم از دیواره اتش:rolleyes: ویندوز بود که با خاموش کردنش حل شد.

ولی چون من اون رو خاموش کردم نگران امنیت کامپیوتر هستم

چیکار کنم؟؟ من از utorrent استفاده کردم . می خواهم بدونم کدوم یک از برنامه ها سرعت بیشتری در دانلود دارند؟ راستی نمیشه کاری کرد که ما وسیله ای برای دانلود دیگران نباشیم . یعنی آپلود نکنیم؟

راستی بهترین سایت برای پیدا کردن فایل ها چیه؟

ممنوووووووون

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
بهترین نرم افزار دانلود تورنت Utorrent و بهترین سایت های پیدا کردن تورنت mininova و torrentspy هستن

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شما یه نرم افزار کوچیک ( مثلا 1 مگ ) رو دانلود و نصب می کنی ... بعدش می چرخی توی سایتایی که لیست های تورنت دارن ( مثلا همین هایی که توی پست 28 اومده ) و تورنت مربوط به فیلم و موسیقی و ... مورد نظرت رو پیدا می کنی ... این تورنت ها ، در واقع یه فایلهای کوچیک ( در حد کیلوبایت ) هستش که در واقع بلیط شما واسه دانلود هستن ... بعدش هم این تورنت ها رو توی اون برنامه Load می کنی و دانلود شروع میشه ...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
شما یه نرم افزار کوچیک ( مثلا 1 مگ ) رو دانلود و نصب می کنی ... بعدش می چرخی توی سایتایی که لیست های تورنت دارن ( مثلا همین هایی که توی پست 28 اومده ) و تورنت مربوط به فیلم و موسیقی و ... مورد نظرت رو پیدا می کنی ... این تورنت ها ، در واقع یه فایلهای کوچیک ( در حد کیلوبایت ) هستش که در واقع بلیط شما واسه دانلود هستن ... بعدش هم این تورنت ها رو توی اون برنامه Load می کنی و دانلود شروع میشه ...
ممنون از توضیحتون

بالا