Leon 2008
Registered User
رو s3 شک نکن
خب در. جمع می فرمودی استفاده می کردیمدوست عزیز امیدوارم راهنمایی هام تو پخ مشکلتون رو حل کرده باشه .بازم مشکلی بود در خدمتم
شرمنده ایشون تو پخ ازم نظر خواستن و منم راهنماییشون کردم و گفتم که اینجا مطرح کنن تا تو تاپیک بگم و تو پست قبلیمم تاکید کردم که اینجا باشه تا دوستان دیگه هم استفاده کنن.اگه سوالی هست در خدمتمخب در. جمع می فرمودی استفاده می کردیم
.!........
اقا تو اون لینکی که دادن برای مقایسه نوشتهWireless charging
این یعنی باتری رو بی سیم شارژ می کنه
ممنون دوست غزیزشرمنده ایشون تو پخ ازم نظر خواستن و منم راهنماییشون کردم و گفتم که اینجا مطرح کنن تا تو تاپیک بگم و تو پست قبلیمم تاکید کردم که اینجا باشه تا دوستان دیگه هم استفاده کنن.اگه سوالی هست در خدمتم
ممنون دوست غزیز
توی این لینک
در بخش Power نوشته که Wireless charging یعنی باتری رو شارژ می شه توی |||S ؟
آقا سعید نظر شما محترم ولی بعضی ها هستند که 4اس رو ترجیح می دن.من اگه برای خودم بخوام بگیرم 4اس رو انتخاب می کنم چون با این که مشخصات سخت افزاری روی کاغذ کمتره اما سرعت و کاراییش خیلی بیشتر از اس 3 هست .اما این موقعی صدق می کنه که طرف اپل باز باشه و کار کردن باهاش براش مشکلی پیش نیاره و همچنین اطرافیان هم ایفون یا ایپد یا ایپاد یا مک بوک داشته باشند که بهره بیشتری ببرهواضحه که sIII مناسبه دوست گرامی.....
آقا سعید نظر شما محترم ولی بعضی ها هستند که 4اس رو ترجیح می دن.من اگه برای خودم بخوام بگیرم 4اس رو انتخاب می کنم چون با این که مشخصات سخت افزاری روی کاغذ کمتره اما سرعت و کاراییش خیلی بیشتر از اس 3 هست .اما این موقعی صدق می کنه که طرف اپل باز باشه و کار کردن باهاش براش مشکلی پیش نیاره و همچنین اطرافیان هم ایفون یا ایپد یا ایپاد یا مک بوک داشته باشند که بهره بیشتری ببره
ممنون تازه هفته پیش ایده شارژ بی سیم به ذهنم رسید گویا سامسونگ خیلی جلوتره:lol:برای اس 3 این متن رو نوشته
It can be charged w/o any plugs and wires similar to electric shavers or toothbrushes (as extra)
مفهومش اینه که شارژر وایرلس هم براش اومده و امکانش هست و داخل پرانتز هم فوق العاده یا همون مطلب جدید خودمون زده