• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما روزی میرسه که دانشگاه های ایران با کمبود دانشجو مواجه بشن؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
به نظر شما چرا امروز مردم میرن دانشگاه؟به نظر من فقط به خاطر افزایش پایه حقوق کار دولتیشان است
در اسلام علاوه بر عبادت به کار و تلاش بسیار توصیه شده است.این که میبینی که جوانان ما بیکارند به خاطر این است که همه کار دولتی می خواهند که دیگه نیست.
خیلی از کسانی که مدرک دانشگاهی دارند قادر به انجام ساده ترین کار عملی هم نیستند.
باید واقعیت رو قبول کرد که امروز این دانشگاههای پولی که راه افتاده اند و به هر کسی مدرک دکتری میدن ، این مدرک ها پشیزی ارزش ندارند و اکثر این افراد فقط سواد خواندن و نوشتن دارند

دقیقا درسته! همه چپ و راست دنبال کار دولتین!!! معلوم نیست چرا!!!! حالا خوبه حقوق خوبیم نداره! ملت همه درگیر بیمه شدنن! انگار آماده اینن مریض بشن بمیرن!!!

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
بابا یکم به فکر کونکوری ها :D باشید
الان پستایه شمارو بخونن نتنها از درس خوندن می افتن
میان تایپیک میزنن می خام خود کشی کنم نجاتم ندین!

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
به نظر شما چرا امروز مردم میرن دانشگاه؟به نظر من فقط به خاطر افزایش پایه حقوق کار دولتیشان است
در اسلام علاوه بر عبادت به کار و تلاش بسیار توصیه شده است.این که میبینی که جوانان ما بیکارند به خاطر این است که همه کار دولتی می خواهند که دیگه نیست.
خیلی از کسانی که مدرک دانشگاهی دارند قادر به انجام ساده ترین کار عملی هم نیستند.
باید واقعیت رو قبول کرد که امروز این دانشگاههای پولی که راه افتاده اند و به هر کسی مدرک دکتری میدن ، این مدرک ها پشیزی ارزش ندارند و اکثر این افراد فقط سواد خواندن و نوشتن دارند
با تمام ن....میت اینو درست گفتی

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
بابا یکم به فکر کونکوری ها :D باشید
الان پستایه شمارو بخونن نتنها از درس خوندن می افتن
میان تایپیک میزنن می خام خود کشی کنم نجاتم ندین!
بعضی بچه هارو میبینم امسال دانشگاه قبول شدن با چه ذوق و شوقی دارن کارای ثبت نام دانشگاشون رو انجام دیدن دلم میسوزه. نمیدونن دارن مقدمات تلف کردن عمرشونو میچینن

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
خیلی دوس دارم روزی برسه وزارت علوم بساط موسسات غیر انتفاعی را از ریشه در بیاره

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
خیلی دوس دارم روزی برسه وزارت علوم بساط موسسات غیر انتفاعی را از ریشه در بیاره
والا بنده دوست دارم حداکثر ۲۰ تا دانشگاه دولتي درست و حسابي داشتيم و والسلام .اما حيف که الان دولتيامون به لطف
شبانه و اقماري هاشون دارن ارتزاق ميکنن والا پول برق دانشگاه رو
هم ندارن بدن..

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
بعضی بچه هارو میبینم امسال دانشگاه قبول شدن با چه ذوق و شوقی دارن کارای ثبت نام دانشگاشون رو انجام دیدن دلم میسوزه. نمیدونن دارن مقدمات تلف کردن عمرشونو میچینن
اگه تو دانشگاه تلف نکنن کجا بکونن
127fs4573872.gif

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

دقیقا درسته! همه چپ و راست دنبال کار دولتین!!! معلوم نیست چرا!!!! حالا خوبه حقوق خوبیم نداره! ملت همه درگیر بیمه شدنن! انگار آماده اینن مریض بشن بمیرن!!!
چون ازاد حقوقی نمیدن ولی دولتی حداقل یه سری مزایا خیلی خوبی داره

Sent from my C6903 using Tapatalk

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
دیگه درس خوندن تو این مملکت فایده نداره چون مدرک هم بیاد دستت چیزی نمیشی باید پارتی داشته باشی تا شاید بری سر کار!!
فکر پول در اوردن باشید با درس خوندن ادم بجایی نمیرسه!!
مدرک تو ایران=پشم

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
البته رشته های پرطرفدار همیشه طرفدارای خودشو داره
مثلا نمیشه انتظار داشت برای دندونپزشکی دیگه هیچ متقاضی ای نباشه

a.j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام به نظرم تاحدودی هم تقصیروالدین ماهم بودها نمیدونم شایدتحت تاثیرفامیل هی توبچگی گفتن درس بخون,اون سراسری قبول شده و..فکرمیکردن تحصیل تنها راه خوشبختیه ودومی هم فضاسازی کنکورکه ماروازشیرخوارگی استرسی میکردند,ازcdو
جزوه تااین تلویزیون جالبه من تلویزیونوکانال
میزدم کانال1پروازکنکورها2کن اسان3ونس حالاچه دانشگاهی که بهترین رتبش تودنیا575مه وسومی این کارای دولتی که همه اینودیدیم _ارشدبالا_جمش کن بابا(یکی منوبگیره)_باورکن کارمهارت میخوادیاپارتی. اگه بهترین دانشگاه ونمروداشته باشی ولی
مهارت نداشته باشی سریع بیرونت می کنن(من دیدم)
بنابراین=بازارکاربیشترازاینکه مهندس,فوق,نیازداشته باشه به تکنسین ومهارت نیازداره مثلاهمین شرکت بنز90%کارکنانش تکنسینن...
به نظرم تعداددانشجوهاکم میشه که داره تولیسانس نمنمک اینطورمیشه فوقودکتراهم چندسالی اینطوریه ولی بعداونم کم میشه
موفق باشید

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
با بالا رفتن میانگین سنی کشور هم دانشجو کم میشه هم نیروی لازم کار

کوبانی تنها نیست

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
اولا سلام خدمت تمام دوستان نظراتتون خوب بود!
1_ تحت هیچ شرایطی وزرات علوم درش تخته نمیشه که هیچ رفته رفته هم دامنه فعالیتش داره کسترده تر میشه پس این فکرو لطفا از سرتون بیرون کنید!
2_ طبق اطلاعیه خود وزارت علوم ک سازمان سنجش که در مورد تعداد داوطلبان نوشته بودن (ارشیو سال 91) از سال 89 ریزش دانشجویی برای تصدی صندلی های دانشگاه ها چه دولتی و چه ازاد اتفاق افتاده و طبق براورد خود وزارت علوم(ارشیو مرداد سال 91 خبر 23/05/91) هر سال بطور میانگین 8% از ورودی های کل دانشگاه ها کم میشه یعنی سرجمع چه دولتی و ازاد و پیام نور و غیر انتفاعی و..
3_امکان برداشتن کنکور تا سال 99 وجود ندارد و بعد از اون هم امکانش تا حدودی محاله( اول اینکه خود وزرات علوم و سنجشش و همچین بسیاری از موسسات سالیانه درامد های هنگفتی از موسسه عایدشون میشه که ازش نمیتونن دست بکشن! و اگه بخوان هم ن م ی ز ا رن بنا به دلایلی)
4_ تا 10 سال اینده هم تمامی مدارس دولتی کما فی السابق کشورهای خارجی چه اروپا و امریکا و اسیا و.... همشون پولی میشن فقط از ما بهترون ها توانایی درس خوندن رو خواهند داشت که فقط پول میدن برای مدرک و عین زمان ش ا ه فقط اقازاده ها قدرت و منزلت اجتماعی خواهند داشت!
5_ تا میتونید اگاهیتون رو بالا ببرین تا کلاتوتو باد نبره!
یا حق

arman405

Registered User
لایک‌ها
31
تا چشم و هم چشمی هست دانشجوی متقاضی هم هست :general404: خدایی خیلی ها واسه اینکه فقط بگن مدرک داریم میرن دانشگاه.چه پسر چه دختر

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
تا چشم و هم چشمی هست دانشجوی متقاضی هم هست :general404: خدایی خیلی ها واسه اینکه فقط بگن مدرک داریم میرن دانشگاه.چه پسر چه دختر
تقصیر شون هم نیست اگه الان حداقل یه لیسانس نداشته باشی
به چشم بی سواد بهت نیگا می کنن

بالا