• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما سایت بهتره یا انجمن؟؟کمک فوری

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان من قصد راه اندازی سایت دارم...حالا موندم با وردپرس بزنم یا 1 تالار گفتگو یا انجمن...موضوع سایت من اموزش هست...اموزش های شبکه ..گرافیک...برنامه نویسی..وب...و اخبار فناوری..همه اموزش ها هم اختصاصی سایت هستند ..سایت اماده هست و فقط در ومورد زدن انجمن 2 به شک شدم..با توجه به موضوع سایت میشه بگید کدوم بهتره؟؟؟از نظر پیشرفت کدوم بهتره/؟کدوم سریعتر بازدید بالا میره؟ممنون میشم پاسخ بدید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
اول سایت رو راه اندازی کنید بعد از چند وقت که بازدید کننده قابل قبولی داشتید انجمن رو راه اندازی کنید
بدرود

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
من میخوام از اول با یکی پیش برم...در ضمن احتمالا هم برای انجمن فعلا mybb بزارم...اخه من سایتم 5 بخش داره و اگه بخوام اول رو سایت کار کنم خیلی وقت گیر هست...میخوام تمرکزم رو یکی باشه...بعد کسی میدونه بازدید انجمن مثلا بعد 1 سال بهتره یا سایت دقیقا با همان محتویات؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
من میخوام از اول با یکی پیش برم...در ضمن احتمالا هم برای انجمن فعلا mybb بزارم...اخه من سایتم 5 بخش داره و اگه بخوام اول رو سایت کار کنم خیلی وقت گیر هست...میخوام تمرکزم رو یکی باشه...بعد کسی میدونه بازدید انجمن مثلا بعد 1 سال بهتره یا سایت دقیقا با همان محتویات؟

شما که در نهایت کار خودتو می کنی چرا دیگه نظر سنجی می کنی؟ :blink:

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
mihanv جان خوب کمک خواستم...الان هم هنوز نمیدونم بازدید کدوم زودتر پیشرفت میکنه....شما که تجربه کاری دارید خوب کمک کنید خیلی ممنون میشم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
mihanv جان خوب کمک خواستم...الان هم هنوز نمیدونم بازدید کدوم زودتر پیشرفت میکنه....شما که تجربه کاری دارید خوب کمک کنید خیلی ممنون میشم

بازدید سایت زودتر پیشرفت میکنه تا انجمن
اگر دقت کرده باشی سایت های بزرگ هم معمولا بعد از جا افتادن سایتشون انجمن رو راه اندازی می کنن
چون انجمن بدون کاربر که فایده نداره
بقیه دوستان هم نظر بدن ببینیم طرز فکر ها چجوریه ...

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
در تکمیل صحبت های میهن وی:

اول سایت بزن
بعد یه 200 تا مطلب توش بذار....
تبلیغ کن...
بعد انجمن راه بنداز....
کاربرا خودشون جذب میشن...

اگه اول کار انجمن بذاری...
کسی سمتش نمیره و دلسرد میشی........

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
نظر Mihanv تایید میشه

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما
کار من سئو هست
اگه تو گوگل سرگرمی رو سرچ کنی www.Bia2Best.com صفحه اول نتایج گوگل هست
یا خرید و فروش لیبرتی ریسرو رو سرچ کنی سایت ثروت www.3rvat.com باز صفحه اول گوگل هست
و ...

پس از این دید پیشنهادم رو می دم.

خوب هر دوش باشه بهتره به نظر من.
سایت و انجمن رو با هم بزن.
انجمنت رو دسته بندی موضوعی مناسب کن. توش 4-5 تا مطلب آموزشی بگذار که وقتت رو زیاد نمی گیره
دیگه ولش کن و سایتت رو درست کن و روی سایتت وقت بگذار.
اما حتما اون ته تهای صفحه اول سایتت لینک بده به انجمنت متنی و کوچوولو !:)

این کار چند سود برات داره :
رنک انجمنت در گوگل می ره بالا
1- ایندکس می شه
2- قدیمی می شه
صفحات پایدار و قدیمی یکی از معیارهای ارزش سنجی سئو هستند. در واقع یکی از رازهای سئو این هست.

یه دفعه می بینی در طی مرور زمان از موتورهای جستجوگر میان عضو می شن و ...

موفق باشی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
درود به شما
کار من سئو هست
اگه تو گوگل سرگرمی رو سرچ کنی www.Bia2Best.com صفحه اول نتایج گوگل هست
یا خرید و فروش لیبرتی ریسرو رو سرچ کنی سایت ثروت www.3rvat.com باز صفحه اول گوگل هست
و ...

پس از این دید پیشنهادم رو می دم.

خوب هر دوش باشه بهتره به نظر من.
سایت و انجمن رو با هم بزن.
انجمنت رو دسته بندی موضوعی مناسب کن. توش 4-5 تا مطلب آموزشی بگذار که وقتت رو زیاد نمی گیره
دیگه ولش کن و سایتت رو درست کن و روی سایتت وقت بگذار.
اما حتما اون ته تهای صفحه اول سایتت لینک بده به انجمنت متنی و کوچوولو !:)

این کار چند سود برات داره :
رنک انجمنت در گوگل می ره بالا
1- ایندکس می شه
2- قدیمی می شه
صفحات پایدار و قدیمی یکی از معیارهای ارزش سنجی سئو هستند. در واقع یکی از رازهای سئو این هست.

یه دفعه می بینی در طی مرور زمان از موتورهای جستجوگر میان عضو می شن و ...

موفق باشی

شما در جریانی لینک های اینجا no-follow هست ؟:wacko:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
sلام جناب managermd میشه یه توضیحی در مورد سایتت بدی در همه تاپیک ها یه نوشته می زاری و میگی در آینده ....... میشه یه لینکی چیزی بدی مرسی

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان با تشکر از همه شما که لطف کردید و پاسخ دادید به جز 1 اسپم...منم تصمیم گرفتم هر دو رو با هم بزنم...فقط دوستان من قراره صفحه اول سایتم html بزنم مثل مجید انلاین بعد بخش های مختلف آموزشی رو میخوام اونجا لینک بزارم و برای هر بخش ساب دامین جدا قراره بزنم و وردپرس جدا نصب کنم که 4 بخش هست....نظرتون در این مورد چی هست؟؟اینطوری که خودم میگم بهتره یا همه رو بیارم تو 1 صفحه؟؟؟از نظر بازدید کدوم بهتر میشه...؟؟خواهشا جواب بدید منتظر نظرات دوستان هستم

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
شما در جریانی لینک های اینجا no-follow هست ؟:wacko:
چند مدت بود اینو میخواستم بگم ولی یونم نمیکشید تایتل همه پست های که داده رو میبینم خندم میاد

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به دوستان عزیز.
راستش برای اینکه جیما هم برای من هم برای وبمسترها اثربخشی بهتری داشته باشه باید نهایت دقت رو روش ببرم که خوب کار می بره.

دوست خوبم کار نو و خلاقیت البته در راستای قواینن فوروم یک تجربه جدید بود. و البته خوشحالم که حداقل تونسته شما رو شاد کنه. شاد کردن انسانها واقعا عبادت منه.
اما دوست خوبم اگه منظورتون از خندوندن بی اثر بودنش باشه خوب اجازه بدید مخالف نظر شما باشم.
هر چیزی نو و تازه که برخلاف تقلید و عادت ذهن باشه یک واکنش ایجاد می کنه که در درسترس ترین واکنش ذهن خنده هست.
اما جدای از اثر بخشیش هر چیز خنده دار لزوما بی فایده نیست. در خود طنز عمیق ترین و جدی ترین حرفها زده می شه !

کاری که من می کنم کار تازه ای هست و در راستای قوانین پرشین تولز دارم حداکثر استفاده (نه سوء استفاده) از قابلیتهای بالقوه و قانونی پی تی رو می کنم .من چیزی رو وقت گذاشتم (طبق وظیفم) گفتم که جزء دانش سئو هست. وقتی تایتل اصلی یک بحث متفاوت باشه اون شاید بی مورد بی ربط باشه و ...

پس امیدوارم همه ما به هم کمک کنیم نواوری و خلاقیت حتی به سود یه نفر باشه بیشتر بشه، وقتی فضا در هر کاری عاری از خلاقیت باشه و دیگران نواوری رو تفسیرهای دیگه کنند خوب اون جامعه شک نکنید نابود می شه
چون هستی در تمام لایه ها مثل یه چرخه هست وقتی یکی موفق می شه، خواه ناخواه دیگران هم موفق می شن و بر عکس
برای مثال همین روانشاد آقای ّبیژن پاکزاد . یه نفر بود. به نظر شما با ایده نوش اگه توی ایران بود چقدر ایجاد اشتغال و گردش پول ایجاد می شد ؟
لطفا اینجا رو حتما بخونید : http://sabade-tablighaty.com/1390/01/28/بيژن-پاكزاد-درگذشت/

یه مثال خیلی کوچیک می زنم.
تا به حال به تخت جمشید از این زاویه ای که می گم دقت کردید :
3500 سال پیش یعنی زمانی که امریکائی ها توی غار بودند و زمانی که نه کامپیوتر با اون تحلیلهای پیچیده بود، نه دانش مهندسی و ابر سازه امروزی، نه آلیاژ و متالوژی، نه بالابرهای عظیم الجثه و نه هیچ چیز دیگه
ما ایرانی ها ابر سازه ای ساختیم که واقعا حیرت آوره و چند هزار ساله که طوفان و باد و زلزله نتونسته اون سر اسبی رو از روی اون ستون به اون بلندی بندازه پائین
محکم و پا برجا
آیا شانسی بود ؟
باز هم می گم در همان دوران امریکائی ها توی غار بودند

و امروز...

ببینید امریکائیها به کجا رسیدند و ما به کجا..

به نظر شما چرا ؟خواست جمعی یک ملت نه یک نفر !
جر خواستن و دوری از تقلید هیچ چیز دیگه ای نیست. من امیدوارم سایر دوستان راهنمائی و کمک کنند . نه به من بلکه به همه. چون باور کنیم وقتی نواوری نباشه ....

و چیزی که می شنوم می بینیم در بین ما عادت شده بگیم اونها (نیاکان) افتخار ما هستند در حالی که اصلا. ما ننگ اونها هستیم که اگاهانه و با خواستی همگانی به این حال و روز افتادیم که جنسهای آشغال چینی کشورمون رو پر کنه . هر کشوری رو به جلو رشد می کنه و ما...

مثلا همین پروژه جیما. واقعا برای همه در مقایسه با سودش مفت در میاد . طوری ساختار بندی کردم که هر کسی با هر بودجه ای بتونه توش وارد شه و به نسبت هزینه ای که کرده سودی واقعا زیاد ببره.

البته خرده نمی گیرم دوستان، چون کار نو هست و کسی نکرده بود ممکنه ناراحت بشن دوستان. اما اینکه منم تقلید کنم یا نخوام روش جدید رو در راستای قانون پی تی اجرا کنم باور کنید هر سیستمی می میره وقتی خلاقیت نباشه.

ساده می گم ببینید چه بلائی سر وب ایرانی اومد. با اون همه وبلاگ فعال و رونق تبلیغات و امروز...
باور کنید من چند سال پیش سایتهام روزانه چند صد هزار بازدید کننده داشت. گوگل ادسنس داشتم و درامدی خوب. و طوری درصد تبلیغات خارجی و ایرانی رو ترکیب کردم که بتونم از انرژی موجود و بازدیدکننده های ایرانی هم استفاده کنم. و به خیلی از سایتهای ایرانی آگهی می دادم با قیمت خوب و متن ساده و تفریحی. ماهی سه میلیون تومن اون موقع اگهی انتشار می دادم بین سایتها و وبلاگهای ایرانی می دادم و حتی محل اگهیشونو یپش خرید می کردم. که یکیش همین موتور جستجوگر جاماسب بود که فک می کنم دو سه میلیونی اگهی دادم به ایشون .
چقدر ایجاد اشتغال شده بود و شاد بودم که تونسته بودم کار کوچیکی کنم و از سودی که می برم به دیگران سود برسونم.
اما حسادت و کلیکهای گسترده عمدی که بماند... متاسفانه نذاشت و گوگل درامدم رو بست و ورشکسته شدم و خدا می دونه چقدر وبلاگ و وب سایت بخاطرهمین حسادت سایتشون رو تعطیل کردند رفت.... چون وقتی سایتهام بسته شد ماهی سه میلونی که تزریق می کردم به وب ایران هم از بین رفت.

من کارم تجارت الکترونیک هست اینو با بیش از ده سال سابقه در اینترنت عرض می کنم و بیش از 100 سایت اینترنتی دارم

اینم منبع : http://whois.domaintools.com/1buy.info
که ایمیل منو توش نوشته و گفته شده :
associated with about 105 domains

این سایتها یادگار اون دورانه ! که نگهشون داشتم در راستای پروژه جیما. و فک کنم بهتر از من می دونید هزینه داشتن بیش از 100 دامین و سرور که ماهانه هست در حالی که سودی نباشه چند سال چقدر هست.

اما این دفعه می خوام در قالب پروژه جیما شروع کنم که باز برای خیلیا سود داره.

و انتظار دارم دوستان کمک کنند برای رشد پروژه ای که برای همه خوبه.

و درباره No follow ممنون می شم دوست من بیشتر بگید چون واقعا نمی دونم. موفق باشید.

همچنین درباره پروژه جیما
چرا اطلاعات که هست
هم توی امضام هم توی سایت جیما بخش فارسی
www.GYMA-Project.com

لینک مستقیم:
http://gyma-project.com/fa/about.htm
http://gyma-project.com/fa/sp.htm

مهدی محمدی دهقانی
کارشناس مدیریت بازرگانی
www.mmd.name

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
اقا من همشو نخوندم ....

و درباره No follow ممنون می شم دوست من بیشتر بگید چون واقعا نمی دونم. موفق باشید.

اگر اینو جدی گفتید :
no follow یعنی لینک هایی که میزاری توسط ربات های موتورهای جستجو ایندکس نمیشه

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوستان با تشکر از همه شما که لطف کردید و پاسخ دادید به جز 1 اسپم...منم تصمیم گرفتم هر دو رو با هم بزنم...فقط دوستان من قراره صفحه اول سایتم html بزنم مثل مجید انلاین بعد بخش های مختلف آموزشی رو میخوام اونجا لینک بزارم و برای هر بخش ساب دامین جدا قراره بزنم و وردپرس جدا نصب کنم که 4 بخش هست....نظرتون در این مورد چی هست؟؟اینطوری که خودم میگم بهتره یا همه رو بیارم تو 1 صفحه؟؟؟از نظر بازدید کدوم بهتر میشه...؟؟خواهشا جواب بدید منتظر نظرات دوستان هستم

خوب در مورد چهار بخش جدا یک مورد مهم وجود داره بعد بحث سئوش رو می کنم.
اول مورد مهمی که هست باید ببینی و یادت باشه که دردسر نداشته باشه هر کاربر بخواد یه بار ثبت نام کنه توی هر کدوم ! این خیلی مهمه.
برای اینکار باید فکر می کنم دیتا بیس مشترک باشه.

آخخخخخخخخخخخخخخخخ :lol:
منم همینی که الان گفتم رو نیاز دارم به شدت !!!

یعنی می خوام دو اسکریپت در دو ساب دامین باشه ، اما وقتی یه کاربر توی یکیش ثبت نام کرد بتونه توی ساب دامین بعدی که در واقع یه اسکریپت دیگه از همون نوع هست لاگین کنه بدون نیاز به ثبت نام جدید !

که فک می کنم دیتا بیس ها باید مشترک باشه. اما من مشکلی که دارم اینه
زبانهاش فرق می کنه.
آیا porefix باید سوا باشه یا یوزر نیم ؟ و فقط دیتا بیس نیم یکی باشه ؟
من کارم برنامه نویسی نیست و چندان اطلاعی ندارم. ممنون می شم اینو دوستان کمک کنند :wacko:

خوب اومدم به شما کمک کنم خودمم سوال پرسیدم !!! که البته امیدوارم پیش پیش یه پیش بینی کرده باشم برای کاری که می خواهید بکنید که بعدا خدای نکرده مجبور نشید پاک کنید سه تای دیگه رو و از نو با دیتا بیسی مشترک بسازید.

خوب اما درباره سئو
اینکه یه سایت باشه با محتوای زیاد یا چهار سایت با محتوای تقسیم شده و نهایتا کدومش پیش گوگل ارزش بیشتری داره راستش رو بخوای از هر دیدی که می بینیم برای سایتهای در این رتبه ما ها (رنک 1 تا 6) هر جوری مبینیم از هر لحاظ یه سودی داره که این داره اما اون یکی نداره و بر عکس :D

روبوتها از منطق دنیای مادی پیروی می کنند برای موفقت یا بهترش اینه که منطق انسهاست که روبوتها تحمیل شده وگرنه اونها در نهایت منطق مستقل ندارند.

مثلا در دنیای مادی هر انسانی ارتباط بیشتری داشته باشه مهم تر و موفق تره، و در نت هم هر سایتی پیوند بیشتری داشته باشه مهم تره !

در دنیای مادی فرض کنید یه نفر هست پرفسوره و 4 نفر هستند لیسانس دارند. حالا توی جمع اون یه نفر بیشتر به چشم میاد یا اون 4 تا لیسانسه حتی اگه کار گروهی کنند.
یا اگه یه جور دیگه نگاه کنیم یه مردی 300 کیلو رو برداره و 3 نفر دیگه هر کدوم 100 کیلو رو. کدوم به چشم میاد ؟

خلاصه اینکه خودمم واقعا نفهمیدم کدومش بهتره :lol:

اسرار روبوتها واقعا برای گوگل از خواهر مادرش هم مهم تره. چون اگه افشا بشه خوب سریعا می شه فیک کرد باهاش و فریبش داد.

خلاصه انتخابش با خود شما ! چون من چیزی و ندونم یپشنهاد نمی کنم.

ضمن اینکه نمی دونید من چقدر این گوگل رو دوست دارم !
نه اینکه بهم سودی رسونده دوستش دارم. نه بر عکس . تو پست قبلی گفتم حسابممو که تمام دارائیم بود و بابت اون درامد کلی پول تبلیغ داده بودم بست. البته گفت همه درامد شما به آگهی دهنده ها بازگشت داده می شه.
و این یعنی شرافت انسانی.
بهش گفتم گوگولی حسادت و خیانت در امانت کردند. گفت می دونم چی می گی و رد نمی کنم اما ما باید حافظ منافع اگهی دهنده باشیم که کلیک غیر واقعی نشه. گفت خودت رو بذار جای یه آگهی دهنده و ..

شعار و زیر بنای گوگل اینه : بد نباش ! http://en.wikipedia.org/wiki/Don't_be_evil

می گه تو می تونی بدی نکنی و پول در بیاری

خلاصه اینکه منم اون سوال بحث دیتابیس رو به شدت نیاز دام:lol: ممنون می شم دوستان لطف کنند کمک کنند که چکار کنم که دو سیستم مدبریت محتوای یکسان در دو ساب دامین نصب شه بطوری که یه کاربر وقتی تو یکیش ثبت نام کرد توی اون یکی هم لاگین کنه
که البته چیدمان صفحه دو سیستم مدیریت محتوا راست به چپ و چپ به راست هست بهم نخوره !

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اقا من همشو نخوندم ....

اگر اینو جدی گفتید :
no follow یعنی لینک هایی که میزاری توسط ربات های موتورهای جستجو ایندکس نمیشه

نه واقعا جدی گفتم ! و نمی دونستم این بخش فوروم اینطوری هست

و البته یه چیزم بگم در راستای دانش سئو. سئو فقط پیوند نیست. همونطور که سئو فقط اون علامت سبز گوگل نیست.
برای مثال
من دو سایت راهنمای گردشگری دارم
www.2rism.net و www.2rism.biz
هر دوش رنک دو دارند در گوگل

رنکشون رو چک کنید
www.GYMA-Project.com/pr/

اما ارزش 2rism.net کجا و 2rism.biz کجا

اما چندان مشکلی نداره. می دونید چرا ؟
خوب اگه یه یه ویزیتور کلیک کنه و ببینه باز هم یه ارزش سئو به حساب میاد ! به بیان ساده تر تعداد ویزیتورهای یه سایت خودش یه ارزش سئو داره .

به بیان بهتر یه قابلیت سئو غیر فعال شده اما قابلیتهای دیگه هست !

از طرف دیگه همین مطلب توی گوگل پی تی ایندکس می شه. یعنی کسی می خواد راز سئو رو سرچ کنه میاد توی پی تی و لینک سایت منو می بینه win=win و روش کلیک می کنه و خیلی سودهای دیگه ...

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
نه واقعا جدی گفتم ! و نمی دونستم این بخش فوروم اینطوری هست

و البته یه چیزم بگم در راستای دانش سئو. سئو فقط پیوند نیست. همونطور که سئو فقط اون علامت سبز گوگل نیست.
برای مثال
من دو سایت راهنمای گردشگری دارم
www.2rism.net و www.2rism.biz
هر دوش رنک دو دارند در گوگل

رنکشون رو چک کنید
www.GYMA-Project.com/pr/

اما ارزش 2rism.net کجا و 2rism.biz کجا

اما چندان مشکلی نداره. می دونید چرا ؟
خوب اگه یه یه ویزیتور کلیک کنه و ببینه باز هم یه ارزش سئو به حساب میاد ! به بیان ساده تر تعداد ویزیتورهای یه سایت خودش یه ارزش سئو داره .

به بیان بهتر یه قابلیت سئو غیر فعال شده اما قابلیتهای دیگه هست !

از طرف دیگه همین مطلب توی گوگل پی تی ایندکس می شه. یعنی کسی می خواد راز سئو رو سرچ کنه میاد توی پی تی و لینک سایت منو می بینه win=win و روش کلیک می کنه و خیلی سودهای دیگه ...

هاااان . اینم نکته خوبی بودا .

فقط یه چیز . خوب چون لینک کلمات نو فالو هستند ، می تونی در پایین یا بین متنتون آدرس وب سایتتونو مثل امضا بدین که هم انقدر زحمت نکشین هم اون موردی که گفتین هم باز براتون وجود داشته باشه ( یعنی بازدید کننده و کلیک و این چیزا )

با عرض پوزش از صاب تاپیک :blush:

بالا