درود به دوستان عزیز.
راستش برای اینکه جیما هم برای من هم برای وبمسترها اثربخشی بهتری داشته باشه باید نهایت دقت رو روش ببرم که خوب کار می بره.
دوست خوبم کار نو و خلاقیت البته در راستای قواینن فوروم یک تجربه جدید بود. و البته خوشحالم که حداقل تونسته شما رو شاد کنه. شاد کردن انسانها واقعا عبادت منه.
اما دوست خوبم اگه منظورتون از خندوندن بی اثر بودنش باشه خوب اجازه بدید مخالف نظر شما باشم.
هر چیزی نو و تازه که برخلاف تقلید و عادت ذهن باشه یک واکنش ایجاد می کنه که در درسترس ترین واکنش ذهن خنده هست.
اما جدای از اثر بخشیش هر چیز خنده دار لزوما بی فایده نیست. در خود طنز عمیق ترین و جدی ترین حرفها زده می شه !
کاری که من می کنم کار تازه ای هست و در راستای قوانین پرشین تولز دارم حداکثر استفاده (نه سوء استفاده) از قابلیتهای بالقوه و قانونی پی تی رو می کنم .من چیزی رو وقت گذاشتم (طبق وظیفم) گفتم که جزء دانش سئو هست. وقتی تایتل اصلی یک بحث متفاوت باشه اون شاید بی مورد بی ربط باشه و ...
پس امیدوارم همه ما به هم کمک کنیم نواوری و خلاقیت حتی به سود یه نفر باشه بیشتر بشه، وقتی فضا در هر کاری عاری از خلاقیت باشه و دیگران نواوری رو تفسیرهای دیگه کنند خوب اون جامعه شک نکنید نابود می شه
چون هستی در تمام لایه ها مثل یه چرخه هست وقتی یکی موفق می شه، خواه ناخواه دیگران هم موفق می شن و بر عکس
برای مثال همین روانشاد آقای ّبیژن پاکزاد . یه نفر بود. به نظر شما با ایده نوش اگه توی ایران بود چقدر ایجاد اشتغال و گردش پول ایجاد می شد ؟
لطفا اینجا رو حتما بخونید :
http://sabade-tablighaty.com/1390/01/28/بيژن-پاكزاد-درگذشت/
یه مثال خیلی کوچیک می زنم.
تا به حال به تخت جمشید از این زاویه ای که می گم دقت کردید :
3500 سال پیش یعنی زمانی که امریکائی ها توی غار بودند و زمانی که نه کامپیوتر با اون تحلیلهای پیچیده بود، نه دانش مهندسی و ابر سازه امروزی، نه آلیاژ و متالوژی، نه بالابرهای عظیم الجثه و نه هیچ چیز دیگه
ما ایرانی ها ابر سازه ای ساختیم که واقعا حیرت آوره و چند هزار ساله که طوفان و باد و زلزله نتونسته اون سر اسبی رو از روی اون ستون به اون بلندی بندازه پائین
محکم و پا برجا
آیا شانسی بود ؟
باز هم می گم در همان دوران امریکائی ها توی غار بودند
و امروز...
ببینید امریکائیها به کجا رسیدند و ما به کجا..
به نظر شما چرا ؟خواست جمعی یک ملت نه یک نفر !
جر خواستن و دوری از تقلید هیچ چیز دیگه ای نیست. من امیدوارم سایر دوستان راهنمائی و کمک کنند . نه به من بلکه به همه. چون باور کنیم وقتی نواوری نباشه ....
و چیزی که می شنوم می بینیم در بین ما عادت شده بگیم اونها (نیاکان) افتخار ما هستند در حالی که اصلا. ما ننگ اونها هستیم که اگاهانه و با خواستی همگانی به این حال و روز افتادیم که جنسهای آشغال چینی کشورمون رو پر کنه . هر کشوری رو به جلو رشد می کنه و ما...
مثلا همین پروژه جیما. واقعا برای همه در مقایسه با سودش مفت در میاد . طوری ساختار بندی کردم که هر کسی با هر بودجه ای بتونه توش وارد شه و به نسبت هزینه ای که کرده سودی واقعا زیاد ببره.
البته خرده نمی گیرم دوستان، چون کار نو هست و کسی نکرده بود ممکنه ناراحت بشن دوستان. اما اینکه منم تقلید کنم یا نخوام روش جدید رو در راستای قانون پی تی اجرا کنم باور کنید هر سیستمی می میره وقتی خلاقیت نباشه.
ساده می گم ببینید چه بلائی سر وب ایرانی اومد. با اون همه وبلاگ فعال و رونق تبلیغات و امروز...
باور کنید من چند سال پیش سایتهام
روزانه چند صد هزار بازدید کننده داشت. گوگل ادسنس داشتم و درامدی خوب. و طوری درصد تبلیغات خارجی و ایرانی رو ترکیب کردم که بتونم از انرژی موجود و بازدیدکننده های ایرانی هم استفاده کنم. و به خیلی از سایتهای ایرانی آگهی می دادم با قیمت خوب و متن ساده و تفریحی. ماهی سه میلیون تومن اون موقع اگهی انتشار می دادم بین سایتها و وبلاگهای ایرانی می دادم و حتی محل اگهیشونو یپش خرید می کردم. که یکیش همین موتور جستجوگر جاماسب بود که فک می کنم دو سه میلیونی اگهی دادم به ایشون .
چقدر ایجاد اشتغال شده بود و شاد بودم که تونسته بودم کار کوچیکی کنم و از سودی که می برم به دیگران سود برسونم.
اما حسادت و کلیکهای گسترده عمدی که بماند... متاسفانه نذاشت و گوگل درامدم رو بست و ورشکسته شدم
و خدا می دونه چقدر وبلاگ و وب سایت بخاطرهمین حسادت سایتشون رو تعطیل کردند رفت.... چون وقتی سایتهام بسته شد ماهی سه میلونی که تزریق می کردم به وب ایران هم از بین رفت.
من کارم تجارت الکترونیک هست اینو با بیش از ده سال سابقه در اینترنت عرض می کنم و بیش از 100 سایت اینترنتی دارم
اینم منبع :
http://whois.domaintools.com/1buy.info
که ایمیل منو توش نوشته و گفته شده :
associated with about 105 domains
این سایتها یادگار اون دورانه ! که نگهشون داشتم در راستای پروژه جیما. و فک کنم بهتر از من می دونید هزینه داشتن بیش از 100 دامین و سرور که ماهانه هست در حالی که سودی نباشه چند سال چقدر هست.
اما این دفعه می خوام در قالب پروژه جیما شروع کنم که باز برای خیلیا سود داره.
و انتظار دارم دوستان کمک کنند برای رشد پروژه ای که برای همه خوبه.
و درباره No follow ممنون می شم دوست من بیشتر بگید چون واقعا نمی دونم. موفق باشید.
همچنین درباره پروژه جیما
چرا اطلاعات که هست
هم توی امضام هم توی سایت جیما بخش فارسی
www.GYMA-Project.com
لینک مستقیم:
http://gyma-project.com/fa/about.htm
http://gyma-project.com/fa/sp.htm
مهدی محمدی دهقانی
کارشناس مدیریت بازرگانی
www.mmd.name