• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما سایت بهتره یا انجمن؟؟کمک فوری

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
هاااان . اینم نکته خوبی بودا .

فقط یه چیز . خوب چون لینک کلمات نو فالو هستند ، می تونی در پایین یا بین متنتون آدرس وب سایتتونو مثل امضا بدین که هم انقدر زحمت نکشین هم اون موردی که گفتین هم باز براتون وجود داشته باشه ( یعنی بازدید کننده و کلیک و این چیزا )

با عرض پوزش از صاب تاپیک :blush:

;)

در مورد قرار دادن لینک به متن البته از لحاظی درست هست اما دو مورد دیگه هست که بخاطرش با اینکه نوفالو هست اینه که :
اول دیگه به این روش عادت کردم و اگه بخوام بخاط یه فروم عوض کنم زمان زیادی ازم می یگره به نسبت وقتی که به سادگی لینک بدم.
http://2rism.net/plugins/forum/forum_viewtopic.php?291.last

اما مورد بعدیش از نظر روانشاسی هست که باز بخشی از سئو هست :D

و کنجکاوی بیننده و کلیک روش. به بیان بهتر ممکنه اون متن ایرانی که بهش لینک داده باشه بیشتر کنجکاویشو برای دیدن محتواش ترغیب کنه تا اینکه نام سایت خالی باشه.

شناخت روحیه و عادات بازدیدکننده ایرانی یکی دیگه از قوانین سئو هست که می تونه یه سایت رو در بازار یک کشور از نظر سئو رشد بده. قوانین بسیار ریز که تفاوت بیت سایتهای موفق و ناموفق رو مرزبندی می کنه.

که به زودی رازهای سئو رو www.SeoSecrets.info در بازارجه پی تی قرار می دم ! که به جای اینکه برید برای یه سایتتون حداقل یک میلون بدید و هیچ رازی رو ندونید و فقط برای یه سایتتون اعمال شه. با حداقل قیمت 4.99 دلار هر راز رو بدونید ! و بعد برای همه سایتهاتون! اعمال کنید :)

برای مثال چیزی که از روبوتهای گوگل فهمیدم
www.Google-Yahoo-MSN-Alexa.com
www.GYMA-Project.com
اینه سایتهای دولتی و بنیادها .org و تجاری (مخصوصا بانکها ) بصورت دیفالت بهتر و زودتر ایندکس می شن تا سایتهای عمومی :D

-----------------------------------
راستی دوستان کسی مشکل منو نمی دونه . همون دیتا بیس و ...

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
مرسی از همه که پاسخ دادید..پس من اگه الان دیتا بیس ها رو مشترک بزاریم کاربر اگه روی یکی از ساب دامین ها ثبت نام کنه و وارد بشه میتونه داخل همه با همون بیاد؟؟؟به جز این مشکل دیگه که پیش نمیاد؟؟منتظر جواب

بالا