• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما سونی سولا بهتره یا ال جی پرادا3؟

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان میخام گوشی بگیرم با این دو گوشی کار کردم تو علاعدین حالا موندم بینشون.شما باشین کدومو میخرین؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه من بودم میرفتم سراغ سولا چون کلا زیاد برند ال جی رو نمیپسندم! (نظر شخصی)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دوست من ، prada 150 تا 200 تومن گرونتر از sola هستش (به استناد به قیمتهای اینترنتی) ، شاید زیاد عادلانه نباشه مقایسه اش ، ولی پرادا یکم در کل بهتره.
1 .کیفیت ساخت هر دو شون که خوب و قابل قبوله (پرادا یکم به نظرم کیفیت ساختش بهتره) ،
2. اگه نگران برند گوشی هستید ، اینو بدونید که تو گوشی پرادا ، برندی که خیلی رو بدنه خودنمایی میکنه ، PRADA هست ، و برند LG جوری پشت گوشی منقوش شده که به چشم نمیاد ، پس زیاد نگران این نباشید که برند LG ممکنه گوشیتون رو از کلاس بندازه.
3. از نظر طراحی ، میشه گفت هر دو گوشی دیزاین خوبی دارند ، ولی تو 2 ژانر مختلف طراحی شدند ، PRADA خیلی طراحی موقرانه و شیک و رسمی و به اصطلاح Elegant ای داره ، در مقابلش sola خیلی طراحی اسپرت تر و جوان پسندانه تری داره.
4. از نظر سایز و اندازه ، مسلماً سولا کوچیکتره و به همین دلیل خیلی خوشدست تر هستش .
5. از نظر صفحه نمایش ، پرادا دارای صفحه نمایش 4.3 هست ، که 0.6 اینچ از سولا بزرگتره واین باعث میشه که گزینه ی بسیار مناسبتری برای تماشای فیلم ، و لذت بردن از بازیهای گرافیکی باشه. صفحه نمایش هر 2 گوشی یک ایراد نه چندان بزرگ داره ، اونم اینه که تو دید از زاویه کانترست صفحه از تا حد قابل ملاحظه ای از بین میره ، و برای دریافت بهترین کیفیت از هر دو دستگاه ، باید مستقیم به صفحه نگاه کرد.
6. از نظر cpu و gpu تقریباً یکسان هستند ، حداقل از نظر عددی ، و زیاد نمیشه اینجا فرقی قایل شد.
7. دوربین پرادا از سولا بهتره ، دوربین پرادا 8 مگاپیکسله و فیلمبرداری 1080p (فول اچ دی) انجام میده ، در حالی که دوربین سولا ، 5 مگ بوده و فیلمبرداری 720p (اچ دی) انجام میده.

من به شخصه پرادا رو تا حدودی به سولا ترجیح میدم ، با اینکه خیلییییی برند سونی رو دوست دارم ، در ضمن پرادا رو تا به حال دست کسی ندیدم ، ولی سولا زیاد دست بقیه دیدم. اینم یه امتیاز برای خاص بودن گوشی ;)

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
توضيحات رو دوستان دادن ولي مشخصه ال جي البته صرف نظر از برند نه چندان محبوب و مطرحش در ايران

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

payaaaam

Registered User
لایک‌ها
15
پرادا صد درصد قوی تره.از xperia p هم قوی تره.سولا که از p هم ضغیف تره(فکر کنم)
ولی خب یه اختلاف قیمتی هم دارن که بستگی به جیب مبارک داره:D
الان سولا دارم.قبل از این p داشتم.سولا خیلی سبکه و به خاطر سایزش خوش دست تره
ولی هیچکدوم واسم c7 نمیشن:D

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
به نظرم مقایسه پرادا با سولا خیلی نامردیه!
ظاهر واقعا زیباتر و شیکتر و باریکتر
پرادا رمش 1 گیگه در مقابله رم 512 سولا که تعجب میکنم چیز به این مهمی رو کسی شاره نکرد!!
رام واقعا زیبا و سبک در مقابل رام های واقعا مزخرف سونی! (نظر شخصی)
دوربین واقعا قوی تر!
صفحه ی بزرگ تر و انصافا با کیفیت! (مخصوصا زیر نور آفتاب چون روشنایی خیلی خوبی داره)
و...
به نظر من پرادا رو باید با xperia p مقایسه کنید نه Sola ! ;)

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
p az prada geruntatere akhe.be nazare shoma 850 ba garantie manatele 2 sale khube bekharam?

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
به نظرم مقایسه پرادا با سولا خیلی نامردیه!
ظاهر واقعا زیباتر و شیکتر و باریکتر
پرادا رمش 1 گیگه در مقابله رم 512 سولا که تعجب میکنم چیز به این مهمی رو کسی شاره نکرد!!
رام واقعا زیبا و سبک در مقابل رام های واقعا مزخرف سونی! (نظر شخصی)
دوربین واقعا قوی تر!
صفحه ی بزرگ تر و انصافا با کیفیت! (مخصوصا زیر نور آفتاب چون روشنایی خیلی خوبی داره)
و...
به نظر من پرادا رو باید با xperia p مقایسه کنید نه Sola ! ;)

بله دوست گرامی ، درست میفرمایید ، خود من هم یادم رفت که به 1 گیگ بودن رم پرادا اشاره کنم ، ولی این بیشتر از اون جهت هست که ، تا به حال با رم 512 مشکلی نداشتم ، و اگه نخواین برنامه های خیلی سنگین و زیادی رو همزمان اجرا کنید ، باز هم رم 512 جوابگو خواهد بود ، اگه رم سولا کمتر از 512 بود ، اونوقت این موضوع به حدی بحرانی بود که بدون کوچکترین تردیدی باید تو خرید مورد نظر قرار میگرفت. به هر حال چیزی که مسلم هست ، رم 1 گیگ ، فضای کار بسیار بیشتری رو در اختیارتون میگذاره ، و میتونید از Multi Tasking گوشیتون به بهترین شکل بهره مند بشید. با سپاس از توضیحات شما. ;)

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
be nazare shoma khube az dg kala begiram lg prada?baezi gheymatash khube.845 ba 2 sal garanty.nazaretun chie?

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خوبه قیمتش فقط قبلش از بیرون هم یه قیمت بگیرین
چون دیجی کالا بعضی جنساشو گرون میده

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه بخوای بدونی بین این دو پرادا بهتره ولی با قیمت پرادا گوشی سونی بهتر از سولا هم هست مثلا اکسپریا پی

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
کلا اکسپریا ها فقط چندتاشون خوبن و اکثرا ضعف دارن. این سولا جزو گوشی های خوبش نیست. بدون در نظر گرفتن قیمت گفتم. پرادا رو باهاش کار کردم ,خوب و روون بود,خواستی برو یا علادین یا بازار موبایل گذاشتن واسه کار کردن و بررسی کردن

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
کلا اکسپریا ها فقط چندتاشون خوبن و اکثرا ضعف دارن. این سولا جزو گوشی های خوبش نیست. بدون در نظر گرفتن قیمت گفتم. پرادا رو باهاش کار کردم ,خوب و روون بود,خواستی برو یا علادین یا بازار موبایل گذاشتن واسه کار کردن و بررسی کردن

اتفاقا دادا سولا ازون خوباش هست دوست عزیز

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
از تو جعبه اکبند درش بیار,ده ثانیه باهاش کار کن,با روغن و چربی که رو بدنش جذب میشه یه غذا میتونی درست کنی !
تازه این بدنشه فقط,بقیه موارد فنیش بماند
شارژشم که زبان زده ! داغ شدن درب پشت مشهوره..

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
ajab are miram alaedin gozashte pradaro.migan batrie prada zaefe.doroste?

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
به نظر من سونی هر وسیله ای رو تولید کنه، از هر چی کم بزاره از کیفیت کم نمیزاره... سونی بگیری مشکلات عدم کیفیت سایر برندها رو نداری!

بالا