• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما سونی سولا بهتره یا ال جی پرادا3؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
به نظر من سونی هر وسیله ای رو تولید کنه، از هر چی کم بزاره از کیفیت کم نمیزاره... سونی بگیری مشکلات عدم کیفیت سایر برندها رو نداری!

ادم نباید رو یه مارک خاص تعصب داشته باشه..کمپانی های مولتی میلیاردی همین رو میخوان..مشتری متعصب که هرچی تولید کنن کور کورانه بخرن.!! خوده من رو سونی اریکسون تعصب داشتم قدیم.یه بار بخودم اومدم دیدم دوستام نوکیا دارن و چقدر راضین و من الکی سر کل کل هی میرم اریکسون میخرم همش ناراضیم. الانم که شما میگی سونی هرکاری کنه و فلان و فلان یاده اون موقع خودم افتادم.یه رفیقم عشقه سونی هستش ..داشتم lcd میخریدم میگفت نه فقط سونی فقط سونی..رفتم سامسونگ خریدم سری 6..دهنش باز مونده بود براش یه فیلم hd گذاشتم .
خلاصه همه ما اینجاییم که به هم راهنمایی بدیم و کمک کنیم و نباید از دست هم ناراحت شیم برای نظراتمون.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
از تو جعبه اکبند درش بیار,ده ثانیه باهاش کار کن,با روغن و چربی که رو بدنش جذب میشه یه غذا میتونی درست کنی !
تازه این بدنشه فقط,بقیه موارد فنیش بماند
شارژشم که زبان زده ! داغ شدن درب پشت مشهوره..

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
شما یه رام 4 روش نصب کن مثه بنز کار میکنه واستون

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
شما یه رام 4 روش نصب کن مثه بنز کار میکنه واستون

اقا منم به نظرت روت کنم ?! سر اون قضیه تفاهم نداریم من هنوزم سولا رو بدم میاد ولی اگه روت کردن رو بلدی یه توضیح یه خطی به من بده ممنونتم

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

بالا