• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما چه میشه کرد؟

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هاستمو از همینجا گرفته ام اما با یه وضعی روبرو شدم که نمیدونم چه کنم. امیدوارم کسی بدونه.
آقا این سایت مارو هیچ موتور جستجویی نمیشناستش. البته راستش فقط صفحه اولش را میشناسه اما انگار اصلا سایت من صفحه دیگری ندارد. حتی وقتی عین بعضی کلمات صفحات داخلی رو توyahoo یا google سرچ میکنم no search result میاد.
البته قبلا هم این موضوع را مطرح کردم اما نتیجه نگرفتم. از تو کنترل پانل هم رفتم تو سرچ انجین هاش ثبت کردم اما بازم نتیجه ای نداد. به نظر شما چه میشه کرد؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایتمو با فرانت پیج ساختم. یه سر بهش بزنین که آیا جور خاصی ساخته شده؟ استی منظورتون از اینکه فيلد كلمات كليدي رو توي تمام صفحات وارد كرده ام یا نه چیست؟ یعنی کجا؟ عنوان صفحات را کجا باید انتخاب میکردم؟ please help :(

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به اين متا تگ دقت كنيد. جاي اين متا تگ همراه با كلمات كليدي وب سايت شما در صفحات شما خالي است:
HTML:
<META content="kalamate kelidi, harchi mohemme, tooye search bayad peyda beshe" name="keywords">

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
می بخشی ولی اصلا من تو صفحه اصلی سایتت هیچ لینکی به سایر صفحات ندیدم!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mehrdad1355 :
می بخشی ولی اصلا من تو صفحه اصلی سایتت هیچ لینکی به سایر صفحات ندیدم!
چرا تو موزیلا هیچ لینکی نیست ولی تواکسپلور کلمات هایپر لینک وجود داره؟؟ :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehrdad1355 :
بابا اين موزيلا و فايرفوكس رو بريزين دور.. چيه چسبيدين بهش. توي هر سايتي يه قري براي خودش داره..
با اكسپلورر كار كنيد همه چي درست و سلامته! :happy:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
بابا اين موزيلا و فايرفوكس رو بريزين دور.. چيه چسبيدين بهش. توي هر سايتي يه قري براي خودش داره..
که دهن ویندوز و مرورگرم رو ای دی اس ها و پاپ اپ ها و تروجان و اکتیو ایکس ها سرویس کنه؟؟
ولی کارش مشکل داره
چون من یک قسمت سایتم با فرانت پیج درست شده و تو هیچ مرورگری مشکل نداره و ظرف یک ماه هم تو موتورهای جستجو رفت

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببين نمي دونم شايد خيلي بي ربط باشه اما شايد بد نباشه اين برنامه رو امتحان كني . مخصوص ثبت سايت در موتورهاي جستجوي . خودش بهت متا تگ ميده
AddWeb Website Promoter 5

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از mehrdad1355 :
خودت داري ميگي موزيلا! :happy:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا هنوزم با اين اكسپلورر در پيت كار ميكني؟ :D

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad1355 :
که دهن ویندوز و مرورگرم رو ای دی اس ها و پاپ اپ ها و تروجان و اکتیو ایکس ها سرویس کنه؟؟
البته شما استاد ما هستي : ولي اگه سرويس پك 2 نصب كني ديگه اينا هيچ كاري نميتونن كنن :)

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از roozbeh :
واقعا هنوزم با اين اكسپلورر در پيت كار ميكني؟ :D
بابا درپيت كدومه عزيز من!
اين مرورگراي غير استانداردن كه درپيتن!
حالا هي بيا بگو موزيلا فلانه اپرا بهمانه نت اسكيپ شلغانه!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
من اين حرفا رو بعد از يه تجربه چند روزه كه با موزيلا كار كردم دارم ميگم
كه اين چند روز چند سال پيرم كرد!
در يك كلام ارزش امكاناتي رو كه داره نداره!
بحث چي بود؟

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه
واقعا عذر میخوام اگه اطلاعاتم کمه.
1-در قسمت پایین دو کلمه وجود داره : ارمغان طبیعت و nature gift که به ترتیب به صفحات فارسی و انگلیسی لینک شده اند.
2-عذر میخوام متا تگ چیه و کجاست؟ شما چطور فهمیدین که جاشون خالیه؟ آیا تو فرانت پیج میتونم درستش کنم؟ آیا باید اونو تو قسمت HTML view فرانت پیج پیدا کنم؟ یک چنین چیزی در HTML view بود:

<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns: o="urn:schemas-microsoft-com: office: office" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
<link rel="File-List" href="main_files/filelist.xml">
<title>رسپينا ارمغان طبیعت</title>

مرسي از همه

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از roozbeh :
البته شما استاد ما هستي : ولي اگه سرويس پك 2 نصب كني ديگه اينا هيچ كاري نميتونن كنن :)
اتفاقا سرویس پک 2 هم دارم! ولی خود این پک 2 بابت ناسازگاری با برنامه ها و به ویژه کارت گرافیک نوم پدر من رو در اورده :( ماکرو سافت یک مصیبتیه!که لینوکس از اون بدتره

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به اين متا تگ دقت كنيد. جاي اين متا تگ همراه با كلمات كليدي وب سايت شما در صفحات شما خالي است:
HTML:
<META content="kalamate kelidi, harchi mohemme, tooye search bayad peyda beshe" name="keywords">

ممنون
واقعا عذر میخوام اگه اطلاعاتم کمه.
عذر میخوام متا تگ چیه و کجاست؟ شما چطور فهمیدین که جاشون خالیه؟ آیا تو فرانت پیج میتونم درستش کنم؟ آیا باید اونو تو قسمت HTML view فرانت پیج پیدا کنم؟ یک چنین چیزی در HTML view بود:

<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns: o="urn:schemas-microsoft-com: office: office" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
<link rel="File-List" href="main_files/filelist.xml">
<title>رسپينا ارمغان طبیعت</title>

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از ariansman :
ممنون از همه..
متا تگ چیه و کجاست؟ شما چطور فهمیدین که جاشون خالیه؟ آیا تو فرانت پیج میتونم درستش کنم؟ آیا باید اونو تو قسمت HTML view فرانت پیج پیدا کنم؟ یک چنین چیزی در HTML view بود:
مرسي از همه
ببين. من هم اين اطلاعات رو از توي سورس صفحات تو ديدم. براي وارد كردن اين تگ كه به تگ كلمات كليدي معروفه ميتوني همون كدي كه قبلا بهت گفتم رو كنار بقيه تگ هايي كه ساخته شدن بنويسي و به جاي كلماتي كه مننوشتم كلمات مهم سايت خودت مثل ناخن و رسپينا و طبيعت و.. هم به فارسي و هم به انگليسي وارد كني.
توي فرانت پيج هم در قسمت Page Propertis حتما يك قسمت براي وارد وارد كردن كلمات كليدي ميبيني. اونجا هم وارد كني تگ بصورت خودكار ساخته ميشه. اگه خواستي ميتوني سورس سايت من رو هم نگاه كني تا ببيني از چه كلماتي استفاده كردم! :blush: :cool:
www.Khatereh.Net
موفق باشي

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين. من هم اين اطلاعات رو از توي سورس صفحات تو ديدم. براي وارد كردن اين تگ كه به تگ كلمات كليدي معروفه ميتوني همون كدي كه قبلا بهت گفتم رو كنار بقيه تگ هايي كه ساخته شدن بنويسي و به جاي كلماتي كه مننوشتم كلمات مهم سايت خودت مثل ناخن و رسپينا و طبيعت و.. هم به فارسي و هم به انگليسي وارد كني.
توي فرانت پيج هم در قسمت Page Propertis حتما يك قسمت براي وارد وارد كردن كلمات كليدي ميبيني. اونجا هم وارد كني تگ بصورت خودكار ساخته ميشه. اگه خواستي ميتوني سورس سايت من رو هم نگاه كني تا ببيني از چه كلماتي استفاده كردم! :blush: :cool:
www.Khatereh.Net
موفق باشي

مرسی
سایت شما رو دیدم. بسیار زیبا بود. مطالبشم خوب بود. مخصوصا caller ID که واقعا جالب بود. راستی در منوباررفتم توقسمت file و بعد properties ، اما راستش چیزی که شبیه تگ باشه ندیدم. اونجا general و background و margins و custom و language بود. تو قسمت general هم چیزایی مثل Location و TitleوBase location وغیره بود. آیا درست رفتم؟

بالا