• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما چه چيزهايي در طراحي وب اهميت بيشتري دارد؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من يه زماني فكر ميكردم سايت هر چه قدر شيك تر باشه بهتره اما جديدا به اين نتيجه رسيدم بريا طراحي يه سايت خوب به ترتيب مهمترين آيتمها اينها هستند!
1:محتوا
2: سرعت
3:تناسب
و به نظرم زيبايي سايت فقط بايد به صورت تناسب رنگي سايت باشه و بقيه مسائل (فلش لوگو و.... اهميتشون خيلي خيلي كمتر از مسائل بالاست!
نظر شما چيه؟

(يه توضيح بدم كه چرا اين تاپيكو اينجا زدم ,بخاطر اينكه اولا براي همچين بحثهايي بخش خاصي نيست دوما با توجه به شناختي كه از بچه هاي اين بخش دارم ميدونم بحث با اونا جذاب تره,ولي بازم مديران ميتونند اينو انتقالش بدند به هر جايي كه خواستند
ممنون)

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
تاييد ميكنم :blink:
فقط واسه اينكه اينجا هم حضوري پر رنگ داشته باشم :D

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كاملا حق با شماست ! زيبايي سايت به عكس و نمي دونم لوگو و ... خيلي وابسته نيست . اگر تناسب رنگ ها ميزان تنظيم بشه مي تونه زيبايي رو ايجاد كنه !
از نظر ساخت و زير بنا مهم اينه كه سايت تحت استاندارد هاي مربوطه طراحي شده باشه ! :)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بحث خيلی شيرينيه ! من خيلی باحاش حال ميكنم.
من تو فكر يه همچين تاپيكی بودم (گفتم احتمالا زياد استقبال نميشه) كه يه نظر خواهی شخصی از افرادی كه به نوعی با وب سايتها سر كار دارن و نظر خودشون رو در اين رابطه بگن, كه چه چيزهايی در سايت برای اونها جزو اولويت ها هست. اين مسئله به افرادی كه به هر نوعی , با طراحی سايت سر و كار دارن چه به صورت مستقيم و چه غير مستقيم كمك ميكنه كه وب سايتهای بهتر , يوزر پسند تر و مخصوصا مناسب برای افرادی كه تازه وارد اون وب سايت خاص ميشن و محيط جديدی رو ميبينن در واقع طوری باشه كه اگر كسی با وب سايت ها زياد آشنايی نداره در سريعترين زمان ممكن بتونه با اون سايت ارتباط بر قرار كنه و برای اون شخص پيچيده و گنگ نباشه.
چيزی كه مشخصه اينه كه سايت ها بسته به نوع كار اونها طراحی و آماده ميشن و يك وبلاگ ساده با يك سايت معرفی محصولات و يا سايت يك نشريه متفاوت هست. اما چيزی كه مهم هست ترتيب و چيدمان object ها در صفحه هست كه مهمه و در كنار اون رنگبندی اونها.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
تناسب اجزا. آراستگي و آرايش رنگها. تنوع انتخابها. پرهيز از لينك زدگي. پرهيز از گزافه گويي. استفاده از حداكثر فضا. عدم استفاده از عناصر غيرمتجانس. عدم تبليغ زدگي. پرداخت محتوا به صورت صحيح. ارائه محتوا به شكل جذاب. عدم استفاده از اسكريپت ها و عوامل ناشناخته و استرس زا. سرعت مناسب براي دريافت اطلاعات هم از نظر رسيدن به مطلب در كمترين زمان و هم در مورد دريافت اصل اطلاعات.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظر من محتوا خيلي مهمه
خلاقيت خيلي مهمه
ظاهر خيلي مهمه(منظورم از ظاهر شخصيت رنگي يك سايته همونطور كه ما تو زندگيمون به كسي كه پيراهن بنفش با شلوار خردلي پوشيده خيلي حساب نميكنيم مطمئنا روي سايتي كه اينطوري طراحي شده هم نميتونيم حساب كنيم),اما يه نكته!بعضا بعضي سايتها از اون ور پشتبوم ميفتن مثل مجيد انلاين كه براي اومدن صفحه اولش واقعا بايد عذاب ميكشيدي . به نظر من بهترين طراحي رو ميشه توي اين سايت ديدhttp://www.parsweb.net/
به نظر شما چه قدر طراحي اين سايت به باور پزيري قيمتهاي بالاش كمك كرده؟
آخرين نكته:به نظر من قبل از اجراي يك سايت جدي(والبته جدي منظورمه نه سايت بقالي!) بايد 3ماه يا كمتر يا بيشتر در موردش فكر كرد

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دوستان چه قدر بيحاليد! :rolleyes: :rolleyes:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به نظر من بستگي به سايت داره ! يه سايت پر ويزيتور ... بايد بيشتر به سرعت اهميت داد ! ولي يه سايتي كه قرار نيست روزي n تا ويزيتور داشته باشه ... طراح اگر فكر خوبي داره ... نبايد زياد به حجم فكر بكنه ! مثل سايت هاي Flash سنگين كه لابد ديديد ! وقتي تو اين سايتها كل كل برنامه نويسي و 3D ميشه ... ديگه مهم نيست حجم صفحه اول 5mb هم بشه !

راستي يادم رفت بگم ... شرلوك جان دمت گرم بحث جالبيه ...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نظر من سايت پارس وب چندان هم بر اساس اصول طراحي درست بنا نشده. البته نميتونم اشكال خاصي بگيرم اما گمون ميكنم مثل اين تايپيك يه كم بي حاله!
زيباترين سايت ايراني از لحاظ ظاهر و از نظر عملكرد به نظر من سايت همكاران سيستم هست. آرزو دارم يه روز همچين طراحي هايي بكنم. :blush:
http://www.systemgroup.net/fa/index.asp

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فكر كنم اگر بخوايين از بيحالي در بياد بايد يكم بحث رو باز تر كنيد!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اين همكاران سيستم قشنگه ! ايرادي هم نميشه گرفت ... ولي به نظر من خارق العاده نيست !

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از شايان :
اين همكاران سيستم قشنگه ! ايرادي هم نميشه گرفت ... ولي به نظر من خارق العاده نيست !
آقا نظر من اينه كه سايت عكس زيادي نداشته باشه
نوشته ها و ستون ها و رنگ ها با هم همخواني داشته باشه بسه ;)

whiteflag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام حرفهايي كه دوستان زدن درسته ...
به نظر من يه چيزي از اينا خيلي مهم تره تجربه يه طراح هست و نگاه كامل يه طراح به كار.

متاسفانه يه اشكال بزرگي كه توي كار طراح هاي وب ايران هست اينه كه خيلي زود راضي ميشن يعني خيلي كم ميشه كه به خودشون بگن كه اين كاري كه انجام دادم ميتونه خيلي بهتر از اين باشه

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من بازم ميگم طراحي گرافيكي سايت ديگه اون جذابيت قديمه خودشو نداره.
من كه ديگه تو وب هيچ سايتي تكونم نميده كه واي اين چه قدر قشنگه يا اي واي اين چه قدر اطلاعات داره
الان به نظرم بايد رو يه نظريه كار بشه.
دسترسي ساده به اطلاعات يعني به نظرم اون دوران گذشته كه كسي بخواد بخاطر يه مقاله توي يه سايت ثبت نام كنه بعدش بره اكانتشو اكتيويت كنه!و.....
به نظر من الان بايد در طراحي سايتها دقت بيشتري بشه.و مشكلات آنچناني برداشته بشه به عنوان مثال تا 2 سال پيش توي هر سايت ايراني ميرفتي يه اينترو سگ مصب(با عرض معضرت)200 كيلو بايتي بدون اسكيپ وجود داشت كه و قتي لود ميشدم چيزي جر چهار تا بيت مپ چرخان نبود.ولي الان من ديگه همچين چيزي نميبينم يا كمتر ميبينم .اين نشون ميده تفكر دسترسي ساده به اطلاعات يه مقدار جا افتاده

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بچه ها ظاهرا 5،6 نفريم كه اين بحث رو دوست داريم ... بيايد يه تاپيك بزنيم ... گير بديم به سايت ... كه سرش به تنش بيارزه ... دل و رودش رو بريزيم بيرون ... در موردش بحث كنيم ... موافقيد ؟

اگر موافقيد سايت پيشنهاد بديد ... به نظرم سايتي كه ميخوايم در موردش بحث كنيم ... اولا ايراني باشه ... دوما خيلي خفن نباشه كه بشه در مورده همه چيش با جزئيات بحث كرد ... طراحي ساده و در عين حال قوي داشته باشه !

whiteflag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
بچه ها ظاهرا 5،6 نفريم كه اين بحث رو دوست داريم ... بيايد يه تاپيك بزنيم ... گير بديم به سايت ... كه سرش به تنش بيارزه ... دل و رودش رو بريزيم بيرون ... در موردش بحث كنيم ... موافقيد ؟

اگر موافقيد سايت پيشنهاد بديد ... به نظرم سايتي كه ميخوايم در موردش بحث كنيم ... اولا ايراني باشه ... دوما خيلي خفن نباشه كه بشه در مورده همه چيش با جزئيات بحث كرد ... طراحي ساده و در عين حال قوي داشته باشه !
اين پيشنهادت جالبه من موافقم :rolleyes:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از شايان :

منم موافقم!! :rolleyes: :rolleyes:
ولي سايتشو خودت معرفي كن!البته سعي كن سايت مال بچه هاي اينجا هم نباشه وگرنه نميشه!! :D

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
ایول !
منم هستم ! ... این بحثها خیلی کمک میکنه ....گیر بدیم آقا احسان یک انجمنی براش بزنه !

اينم پيام تاريخي : سایت باید قابل دسترس برای همه باشه ! :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مگه مال اينجا باشه چي ميشه ! از خداشون باشه ! من خيلي دوست دارم گير بديد به سايت خودم ... ولي چون يه قسمت خيلي مهم ( عضويت و قابلييت پست مستقيم اعضا ) دارم اضافه ميكنم ... بعد از اون گير بديد ! :D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از SherlockHolmes :
من بازم ميگم طراحي گرافيكي سايت ديگه اون جذابيت قديمه خودشو نداره.
من كه ديگه تو وب هيچ سايتي تكونم نميده كه واي اين چه قدر قشنگه يا اي واي اين چه قدر اطلاعات داره
الان به نظرم بايد رو يه نظريه كار بشه.
دسترسي ساده به اطلاعات يعني به نظرم اون دوران گذشته كه كسي بخواد بخاطر يه مقاله توي يه سايت ثبت نام كنه بعدش بره اكانتشو اكتيويت كنه!و.....
به نظر من الان بايد در طراحي سايتها دقت بيشتري بشه.و مشكلات آنچناني برداشته بشه به عنوان مثال تا 2 سال پيش توي هر سايت ايراني ميرفتي يه اينترو سگ مصب(با عرض معضرت)200 كيلو بايتي بدون اسكيپ وجود داشت كه و قتي لود ميشدم چيزي جر چهار تا بيت مپ چرخان نبود.ولي الان من ديگه همچين چيزي نميبينم يا كمتر ميبينم .اين نشون ميده تفكر دسترسي ساده به اطلاعات يه مقدار جا افتاده
اين رو هم يادت باشه كه اگه سايتي باشه كه از نظر اطلاعاتي قوي باشه و يا اينكه به اون سايت نياز داشته باشيم, قضيه اكتيو سازي اكانت و ... براي آدم بي اهميت ميشه!

بالا