mohsenmx
Registered User
منم گير دادن رو خيلي دوست دارم گيريه گـــــــــــــــــير :lol:
به نقل از شايان :مگه مال اينجا باشه چي ميشه ! از خداشون باشه ! من خيلي دوست دارم گير بديد به سايت خودم ... ولي چون يه قسمت خيلي مهم ( عضويت و قابلييت پست مستقيم اعضا ) دارم اضافه ميكنم ... بعد از اون گير بديد !
به نقل از شايان :خيلي سنگين ه ... نميتونيم تو همه جاش فضولي كنيم !!! سايت سبك معرفي كنيد .
جسارتا عرض ميكنم سايتهاي مورد بررسي اگر سايتهاي خاص مثل شركتهاي توليد اتوموبيل ، سایت اختصاصی فیلمهای سینمایی ، و شرکتهای منحصرا تجاری یا سایتهای پروتال عظیم مثل یاهو نباشه خیلی بهتره ....به نقل از daftarekhaterat :
سايت حرفه ايه ديگه.. همه كه مثل لينك فور كليك نيستن با يه اشاره لود بشه...
من موافقم ولي به نظرم اين كار در انجمن فتوشاپ خيلي جالب نيست!راستی تا ایجاد یک فروم جدید تویه همین بخش برای هر سایت یک تاپیک به عنوان همون سایت باز کنیم ...
تحصن كنيم تا زودتر احسان يه فروم براش بزنه !به نقل از SherlockHolmes :من موافقم ولي به نظرم اين كار در انجمن فتوشاپ خيلي جالب نيست!
سايت ايراني... نميدونم والا.. ما بيشتر ميتونيم از لحاظ ظاهر بحث كنيم وگرنه براي محتوا بايد با موضوع آشنايي كامل داشته باشيم.به نقل از SherlockHolmes :آخه سایت از نظر تجاری بررسی کنیم!!یا محتوی شو!! :blink:
به نظرم سایته بهتره ایرنی باشه زبونشو آدم بهتر میفهمه!!