• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما کدامیک ؟ phpBB یا vBulletin دلیل ؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
والله فكر كنم متاسفانه به خاطر اون خصلت بدي كه گفتم،اگر سوال اين تاپيم براي ايجاد يك فروم در ايران باشه،‌جواب به جبر مشخصه !
چون ما ايراني ها هر از گاهي جوگير ميشيم و ميبينيم ارزونه، هاستي مي خريم با 20~50 فضا :lol: و ميريم فروم نصب مي كنيم ! بعد چند ما ه هم با چند صد كاربر به قولي اسپمر كه محض خنده اومدن ! فروم رو ول مي كنيم ميريم !ديد اكثر كاربرهاي وارد به اين موضوع منفيه. حالا چون VB پوليه، كسي كه مياد 180 تومن پول خريدش رو مي ده ، مطمئنا فروم جو گير شده نزده ! همين پولي كه پرداخت كرده نشان ازا ينه كه مي خواد فروم رو ادامه بده !پس براي كاربرها اينكه ببينن فروم با VB زده شده خيلي اثر بخشه !
يعني جواب سوال ميشه در ايران VB بهتر است !!

اما در كل دقبقا همين جواب davidmors جان صحيحه، اصولا اولين بار اولين فرومي كه رفتين،به ظاهر اون عادت مي كنين و حتي حصن اون رو فقط چون نصبت به اولين فروم،متفاوته، عيب ميبينين !

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اما در كل دقبقا همين جواب davidmors جان صحيحه، اصولا اولين بار اولين فرومي كه رفتين،به ظاهر اون عادت مي كنين و حتي حصن اون رو فقط چون نصبت به اولين فروم،متفاوته، عيب ميبينين !
بله
کاملا موافقم
همین عادت کردن باعث میشه که بدترین اسکریپت فروم هم که باشه ، شما بازم به فروم عات کنید و نتونید ازش دل بکنید !

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
یک فروم PHPBB بهتون معرفی میکنم ، ببینید :
http://forum.persia-cms.com/
خوب نظرتون در موردش چیه ؟

راستش اين PHPbb ظاهرا توو انجمن ها ( صفحه اول ) عنوان آخرين تاپيكي كه پست خورده رو نمي نويسه

اكثر لينك هاي عكس كوچيكي هست مثل
icon_latest_reply.gif
كه پيدا كردنش سخته ! مثلا همين آخرين ارسالي انجمن يك عكس كوچيك اينطوري داره كه بايد جاش رو پيدا كنين ! يعني كاربر كه مي خواد اولين بار با فروم ها و امكاناتشون آشنا شه،توو phpbb ‌دچار مشكل ميشه، به عبارتي phpbb براي تازه كارها به نظرم جالب نيست، براي تبديل شدن به يك فروم معمولي،كلي مد بايد نصب كرد

اما به قولي، حرفه اي ها چيز هاي سخت رو دوست دارن،به عبارتي شايد جون مي گن اونوقت تازه كارها نميان سراغش !

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
راستش اين PHPbb ظاهرا توو انجمن ها ( صفحه اول ) عنوان آخرين تاپيكي كه پست خورده رو نمي نويسه

اكثر لينك هاي عكس كوچيكي هست مثل
icon_latest_reply.gif
كه پيدا كردنش سخته ! مثلا همين آخرين ارسالي انجمن يك عكس كوچيك اينطوري داره كه بايد جاش رو پيدا كنين ! يعني كاربر كه مي خواد اولين بار با فروم ها و امكاناتشون آشنا شه،توو phpbb ‌دچار مشكل ميشه، به عبارتي phpbb براي تازه كارها به نظرم جالب نيست، براي تبديل شدن به يك فروم معمولي،كلي مد بايد نصب كرد

اما به قولي، حرفه اي ها چيز هاي سخت رو دوست دارن،به عبارتي شايد جون مي گن اونوقت تازه كارها نميان سراغش !

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آنطور که اطلاع دارم vb هم اینگونه بود و برای نمایش دادن عناوین آخرین ارسال ها در صفحه اصلی باید پلاگین نصب می شد / البته از ورژن جدیدش اطلاعی ندارم.

با نصب مدی روی phpbb می شود عناوین آخرین ارسال ها را هم در صفحه اول نشان داد.

خوشبختانه به علت opensource بودن phpbb برنامه نویسان مدهای زیادی برای phpbb نوشته اند که می شود phpbb را آنطور که می خواهیم بدون هزینه اضافی درآوریم. / که این یک مزیتی است نسبت به vb

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آنطور که اطلاع دارم vb هم اینگونه بود و برای نمایش دادن عناوین آخرین ارسال ها در صفحه اصلی باید پلاگین نصب می شد / البته از ورژن جدیدش اطلاعی ندارم.

با نصب مدی روی phpbb می شود عناوین آخرین ارسال ها را هم در صفحه اول نشان داد.

خوشبختانه به علت opensource بودن phpbb برنامه نویسان مدهای زیادی برای phpbb نوشته اند که می شود phpbb را آنطور که می خواهیم بدون هزینه اضافی درآوریم. / که این یک مزیتی است نسبت به vb

دقيقا منظورم همين صحبتهاي شما بود
من اون مد رو ديدم و يكي از مشكل هايشم اين بود كه وقتي توو تاپيكي پستي مي زنين ،‌مي تونين عنوان اين پست خواص رو عوض كنين،‌اون مد جاي عنوان اصلي تاپيك،عنوان آخرين پست رو ميداد

هيچ كدوم از اينها عيب نيست و در موارد و خودش و بسته به جاي به كار رفتش حصن و عيب خساب ميشه ، اصلا اينكه به همچين چيزي نياز هست يا نه باز هم بر ميگرده به اينكه اولين بار كه فرومي رفتين،‌عادت كردين كه عنوان ها باشه ! الان كه نيست مي گيم عيب ! اما اينكه وقاعا عيبه يا حصن بحث من نيست

بلكه چيزي كه مي گم اينه كه بعد از نصب PHPbb (كه حالا نسخه 3 هست و اگر مي خواست اينها رو بهش اضافه كنه تا الان كرده بود) تازه بايد كلي مد نصب كنين كه بشه مثل ظاهر فرو هاي معمولي ديگه ! تازه بعد از اون هم براي امكانات اضافي ساير فروم ها بايد كلي كد نصب بشه !

اينكه نه تنها در مقايسه با VB پولي، بلكه حتي بين مجاني ها هم فكر نكنم بشه به اون صورت قابل مقايسه دونستش !‌اما باز اين نظر شخصي هست و زيبايي و كاملي چيزيه كه هر كسي بسته به نياز و ديد خودش اون رو حس مي كنه

sohasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من معتقدم که اگه پول داری از vb استفاده کن دلیلم هم اینه که اوپن سورس نیست!!!! و شاید هم تو ایران پرستیژ داره!

و اگه پول نداری اصلا سراغ vb نرو که بعدا گرون برات تموم میشه! چون وقتی کارت پیش رفت و معروف شدی باید جریمه هم بدی!

در اینصورت (دوم) پیشنهاد من phpbb3 که فوق العاده است و همه چی داره

بالا