• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما کدوم شرکت سئو؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کسی که سئو کار و قراره سایت ما را بیاره بالا پس باید خودش بتونه سایت خودش را تو کلماتی مثل (سئو/بهینه سازی/و ...) بیاره بالا اگرنتونه جای شک داره

بنده سئوکاری پیدا کردم که تو 5 تای اول گوگل بود !
تماس گرفتم اول قیمت داد
بعد مشتری هاشو گیر آوردم
همه فحشش میدادن !

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
خب رفیق حر بنده را شاید دقت نکردین
منظورم اینه هر گردی گردو نیست ولی هر گردویی قطعا گرد هست

یعنی بالاآوردن سایت خودش دلیل بر خوب بودنش نمیشه اما دلیل خوب بودنش بالا بودن خودش میشه
یعنی چی؟ یعنی اگر سایت خودش اول های گوگل بود نمیشه گت 100% وارده ولی اگر سایت خودش بالا نبود میشه گفت 100% ضعیفه

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان یک تئوری دارم برای ملاک تشخیص بهترین سئو کار اساتید قبول دارن این نظر را؟

کسی که سئو کار و قراره سایت ما را بیاره بالا پس باید خودش بتونه سایت خودش را تو کلماتی مثل (سئو/بهینه سازی/و ...) بیاره بالا اگرنتونه جای شک داره
البته بگم دوماه پیش یک سایت سئو اومد بالا ولی الان رفت عقب تو گوگل ( موقتی و ... پس منظورم نیست)

کلا میتونه ملاک باشه این درسته؟ برای اینکه کار دوستمون هم راه بیفته عرض کردم البته

ملاک بدی نیست اما استثنا داره. برای اینکه یک سایت بالا باشه باید روی اون کار کرد، ممکنه شرکت های بهتری باشند که بیشتر وقتشون را برای سایت های مشتری هایی که دارند میگذارند و برای همین سایت خودشون رتبه بالایی نداره. اتفاقا من یک سئو کار خیلی حرفه ای در ایران میشناسم که خودش اصلا سایت نداره! میگه نمیرسم روی سایت خودم کار کنم... اما کاراش خیلی خوب هست.

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
بنده سئوکاری پیدا کردم که تو 5 تای اول گوگل بود !
تماس گرفتم اول قیمت داد
بعد مشتری هاشو گیر آوردم
همه فحشش میدادن !

دلیل اصلی این موضوع این هست که توقع مشتری ها توقع نادرستی هست. من قبول دارم که از جهل مشتری ها در بازار ایران داره سو استفاده میشه اما نمیشه گفت همه سئو کارها دزد هستند. موضوع اینه که مثلا این دوستمون که تاپیک را درست کرده اومده میگه من یک سایت موزیک زدم حالا دنبال سئو کار خوب هستم.

خب راستش اگر نظر من را بخواهید هیچ سئو کار خوبی هیچ وقت چنین کاری رو قبول نمیکنه چون با قبول کردن این کار و این طرز فکری که مشتری داره قطعا نهایتا کار خوبی از آب در نمیاد. چیزی حدود 40% سئو نحوه طراحی سایت و معماری اون هست، بنابراین این دید که ما بریم یک سایت بزنیم و بعد سئو کنیم اون رو خیلی اشتباه هست. شرکت ها و افراد حرفه ای در زمینه سئو کارهای اینطوری رو قطعا قبول نمیکنن و یا اینکه شرایطشون این هست که سایت باید مجدد طراحی بشه. از طرف دیگه مشتری باید بدونه که سئو یک کاری نیست که بده یکی دیگه براش انجام بده بلکه باید خودش هم اصول اون رو بدونه و طبق همین اصول حرکت کنه تا نتیجه خوب بگیره.

مگه میشه کسی که محتوای سایت رو وارد میکنه سئو بلد نباشه بعد بده یکی دیگه سایتشو سئو بکنه؟! اونوقت توقع داشته باشه که سایتش کلی بازدید داشته باشه. معلومه که همچین آدمی شاکی میشه و فکرمیکنه سئو کار دزد بوده، چون توقع داشته معجزه ای صورت بگیره و این اتفاق نیفتاده... در حالیکه مشکل از خودش بوده... از دید اشتباهی که به سئو داره و از محتوایی که روی سایت میگذاره.

unipaper

Registered User
لایک‌ها
28
بهترین کار آموزش سئو به صورت مقدماتی تا پیشرفته است
تو نمایشگاه بین المللی بود یادم میاد یه دنبال افراد سئو کار بودم خیلی هاشون کارشون با بک لینک بود تو تالار های خارجی
اما یه غرفه بود که سئو رو یه علم میدونست که باید همگانی بشه و بروز
مجله و مقالات مختلفی تو این زمینه چاپ کرده بود که افسوس خوردم چرا تا به حال تو نت فراگیر نشده
ولی واقعا یه سئو کار واقعی دیدم

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بالا