• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به چه زمینه ی علمی بیشتر علاقه دارین ؟

به چه زمینه ی علمی بیشتر علاقه دارین ؟

• Total voters
    36
  • Poll closed .

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جالبترش اینجاست که بیشترین پیشرفتامون و فن آوریمون هم در زمینه شیمیه.

مجتمع های پتروشیمی . پالایشگاه .محصولات پلیمری و .....

از فیزیک که این قدر طرفدار داره چی؟ فقط و فقط سد. که اونم راه به راه یا آب میبرتشون یا بافت گیاهی و جانوریه یه

منطقه رو نابود میکنن یا یه جائی رو زیر آب میبرن.....:jealous:

به نکته بسيار جالبی اشاره نموديد.

بنده يک اشاره اجمالی به اين امر بکنم که متأسفانه فيزيک دان های ما در دانشگاه ها و
مراکز تحقيق آمريکا در حال کنکاش و باردهی هستند.

آخ که داغ دلم تازه شد :(

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
من بیشتر روانشناسیو ترجیح میدم!از فیزیک و شیمی و ریاضی هم متنفرم!:D آخه همیشه کم میاوردم تو این درسا!:blush:

عجب تاپيک جالبی ولی خوب انتخاب سخت بود:cool:، چون من نميدونستم علاقه ام تو کدوم شاخه دسته بندی بايد بشه.:eek:

من عاشق modeling و simulation هستم و طراحی صنعتی!:D هر چی هم نرم افزار تو اين ضمينه پيدا کردم رو ياد گرفتم، فکر کردم مهندسی بهترين choice برای علاقه من باشه.;)

به روانشناسی هم رأی دادم چون هميشه بررسی شخصيت ديگران يا خودم يا خوندن کتاب های روانشناسی يکی از سرگرمی های من بوده!:p

روانشناسی خیلی طرفدار داره ... در آینده کارهایی خواهیم کرد....

منم همیشه شناسایی شخصیت دیگران برام جالب و سرگرم کننده بوده .. مثلا بعضی از مواقع که توی اتوبوس دارم به سمت دانشگاه می رم شخصی رو که رو بروم نشسته رو کلی برانداز می کنم و سعی می کنم که از روی لباس هاش و صورتش , نوع زندیگیش و شغلش رو بفهمم ...( چه کار بدی ... :lol: ) ... البته همیشه اینکار رو نمی کنم , خوب نیست :lol:

سلام برادر خواشان :happy: اول از همه بگم كه امضاتون خيلي جالبه كتابهاي خوب م متنوعي معرفي ميكنين تاحالا فرصت نشده بود بگم

...
خوشحالم که چنین نظری در مورد امضام دار ین :happy:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
زیست شناسی!
در ضمن من نمیدونم جای کامپیتر تو این دسته بندی کجاست؟ با مهندسی حسابش کردید یا
به نظرتون علم محسوب نمیشه؟

با تشکر

در قسمت مهندسی قرار میگیره ....

پس چرا تاریخ جزئشون نیست؟

به همون دلیل که توی پی تی تاریخ در قسمت فرهنگ و هنر قرار گرفته ...

زمينه علمی ---> فلسفه؟

...

منظورتون اینه که فلسفه علم حساب نمی شه ؟...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
منم که به فیزیک نظری و ریاضی و فلسفه و روانشناسی و نجوم و هوافضا بسی علاقه مندم
hang3.gif
wacko_mini2.gif

جالبه که خواشان عزیز خودش هنوز رای نداده
astronomer1.gif

چرا منو خبر نکردین.:whistle:

البته فیزیک نظری.:thumbsup:

به به علاقمندان به فیزیک نظری ... قطعا انتخاب اول من هم فیزیک نظری خواهد بود ...:happy:
چه لذتی داره فقط و فقط فکر کردن ...

هیچ وقت از کارهای آزمایشگاهی خوشم نمی اومده ... داستانی داره که من چطوری واحد های آزمایشگاهی رو پاس می کردم ...

به عنوان آخرین نفر رای خواهم داد ... رای گیری مدت دار هست ... دو هفته ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
یه توضیحی در این مورد بدم که چرا اینقدر تفاوت بین فیزیک و شیمی و یا بین فیزیک و ریاضی هست

فیزیک و شیمی ...

- فیزیک علمی صرفا آزمایشگاهی نیست ... و برای یادگیری اون شما می تونید که توی خونه هم یادبگیرین و از یادگیری خودتون لذت ببرین ... در صورتی که شیمی لذت اصلیش در آزمایشگاه هست . همونطور که دوستمون گفتن

- فیزیک علمی به نظر من شسته و رفته تر از شیمی هست .. به این معنی که شما با یادگیری سه قانون نیوتن که خیلی هم ساده هستن می تونید درصد بالایی از پدیدههای دنیایی رو تحلیل کنید و یا حتی پیش بینی کنید ... این یادگیری آسان فیزیک مزید بزرگی برای این رشته به همراه میاره ... در صورتی برای شیمی شما نمی تونید یه قاعده ی خاص خیلی مختصر در نظر بگیرین که همه ی فعل و انفعالات رو پیش بینی کنه ( مثلا همین واکنش ها که شما ناگزیر به حفظ اونها هستین ...) جنبه ی حفظی شیمی بیشتر هست ...

- مورد بعد به دانشمندان این دو رشته بر می گرده ... اکثر دانشمندان بزرگ فیزیک کتاب هایی دارن که دست آوردهای مهم و پیچیده ی فیزیک رو به زبان ساده و در سطح عام بیان می کنن ... حتی اکثر دانشمندان کتاب هایی تشریحی برای بیان نظریات خودشون در زمینه ی فیزیک دارن که برای توده ی مردم نوشته شده .. این کار بزرگی هست که فیزیکدانان می کنن ... در اصل فیزیکدانان به اینکار اعتقاد دارن ... اعتقاد دارن یک نظریه خوب باید شسته رفته و قابل فهم برای همه باشه نظریه ای که پیچیده و سخت باشه زیاد براشون جالب نیست ... خیلی هم برای اینکار زحمت می کشن که بتونن مفاهیم پیچیده ی نظریات جدید رو به مردم برسونن ... در صورتی که رشته های دیگه از جمله شیمی فاقد اینگونه نگرش ها در بین دانشمندانشون هستن ...

دوستان شیمیست می تونن دفاع کنن ممکنه که من در بعضی از جاها اشتباه کرده باشم ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
فیزیک و ریاضی ....

- جنبه ی شهودی فیزیک خیلی بیشتر از ریاضی هست ... و این برای مردم اهمیت که چیزی رو که یاد می گیرن سریع بتونن توی پدیدهای اطرافشون ببینن و فیزیک این توانایی رو بهشون می ده در صورتی که ریاضی جنبه ی انتزاعی بیشتری داره همانند فلسفه ... ولی باز هم فلسفه اوضاع بهتری داره ... دلیلش رو هم در زیر می گم

- شما نمی تونید بی قید و شرط در فضای ریاضی قدم بزنید و مطالعه کنید ... برای اینکار باید پله های ریاضی رو طی کرده باشین ... در اصل ریاضیات به خودش وابستگی زیادی داره ... اگر مراتب پیش نیازها رو نخونده باشین نمی تونید چیزی متوجه بشین در صورتی که پیش نیاز فیزیک ریاضی هست و شما می تونید روابط ریاضی رو از مطالعتون حذف کنید بدون اینکه در یادگیری شما خللی وارد بشه ...این هم از نقاط قوت فیزیک هست که شما با راحتی بیشتری می تونید در دنیای فیزیک قدم بزنید و یادبگیرید و مطالعه کنید ...

فیزیک و نجوم ...

- یکی از رقیب های فیزیک نجوم هست .. که در آینده پیش بینی می شه که طرفدارهای بیشتری به این زمینه وارد بشن ...ولی نباید از این نکته غافل شد که نجوم هم برای لذت بردن به ابزار نیاز داره و اگر فراهم نباشه شما لذتی نخواهید برد ... و به این نکته هم باید توجه کرد که برای دیدن جنبه های شگفت آور نجوم باید گریزی هم به اختر فیزیک که شاخه ای از علم فیزیک هست , بزنید ....

پس فیزیک ....

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
متأسفانه فيزيک دان های ما در دانشگاه ها و
مراکز تحقيق آمريکا در حال کنکاش و باردهی هستند.

کاش فقط یه شاخه از علم بود.

دانشمندهای علومی مثل

اقتصاد.جامعه شناسی.انسان شناسی..علوم سیاسی......

به نظر من جای خالی این عزیزان بیشتر از همه به پیکر این خاک ضربه میزنه.

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
فیزیک علمی صرفا آزمایشگاهی نیست ... و برای یادگیری اون شما می تونید که توی خونه هم یادبگیرین و از یادگیری خودتون لذت ببرین ...

اینو راست گفتی البته مثل بقیه صحبتات.:rsc:

یه شب تو آشپزخونه خونم داشتم یه کتری در به داغون بی دسته رو آب میکردم بزارم رو گاز یه چائی بخورم.

نور مهتابی بالا سرم افتاده بود لبه کتری.از سوراخ پرچ دسته اش میتابید تو کتری.تو کتریم تازیک بود. باید میدیدین.به

جای اینکه یه نقطه وسط تاریکی روشن باشه. یه حلقه بود که وسطش سیاه بود.(همون پدیده پراش و تداخل خودمون:D )

ماجرای سینک ظرف شوئی و ظرف شستن ما و این چرخیدن و پائین رفتن آب هم که بر هیچکس پوشیده نیست.

این آشپزخونه خانمو ها هم واسه خودش یه لابراتوری مجهزه برای فیزیک حرارت.کلاسیک.مدرن.اپتیک ....احتمالا یه

چند وقت دیگه به آز هسته ای هم کار میکشه:thumbsup:

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاش فقط یه شاخه از علم بود.

دانشمندهای علومی مثل

اقتصاد.جامعه شناسی.انسان شناسی..علوم سیاسی......

به نظر من جای خالی این عزیزان بیشتر از همه به پیکر این خاک ضربه میزنه.

اينچنين است.

ضمنا بنده دل خوشی از فلسفه ندارم و براحتی آنرا در کنار علوم ديگر قرار نخواهم داد. تحولی اساسی
در فلسفه به آن صورت که در ايران ساليان سال است که تدريس ميشود بايد رخ دهد تا واقعاً بتوان آنرا در ليست
نگاه داشت.

باری در نوشته ديگر آمده بود : نقاط قوت، من در تعجب ام مثلا فيزيک را با رياضی مقايسه ميکنيم و از نکات قوت يکی
در برابر ديگری صحبت ميکنيم. اختلاف در روش و ابزار و ...، ok امّا برتری يکی به ديگری؟ اين ديگه بهيچ وجه علمی نيست!

در خصوص شيمی هم بگويم که شاخه های پيشرفته آن، طراحی مولکولها و ... هيچ کمی از فيزيک و ... ندارد و همه اش هم توی خونه و روی کامپيوتر انجام ميشود ؛) خلاصه اينکه هر شاخه علم را که بگيريد برای خودش دنيای است و در يک کلام و گفته خلاصه کردنش محال. گر چه هر يک هم رنگ و بوی خودش را دارد.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
اينچنين است.

ضمنا بنده دل خوشی از فلسفه ندارم و براحتی آنرا در کنار علوم ديگر قرار نخواهم داد. تحولی اساسی
در فلسفه به آن صورت که در ايران ساليان سال است که تدريس ميشود بايد رخ دهد تا واقعاً بتوان آنرا در ليست
نگاه داشت.

باری در نوشته ديگر آمده بود : نقاط قوت، من در تعجب ام مثلا فيزيک را با رياضی مقايسه ميکنيم و از نکات قوت يکی
در برابر ديگری صحبت ميکنيم. اختلاف در روش و ابزار و ...، ok امّا برتری يکی به ديگری؟ اين ديگه بهيچ وجه علمی نيست!

در خصوص شيمی هم بگويم که شاخه های پيشرفته آن، طراحی مولکولها و ... هيچ کمی از فيزيک و ... ندارد و همه اش هم توی خونه و روی کامپيوتر انجام ميشود ؛) خلاصه اينکه هر شاخه علم را که بگيريد برای خودش دنيای است و در يک کلام و گفته خلاصه کردنش محال. گر چه هر يک هم رنگ و بوی خودش را دارد.

دوست من شما منظور من رو درست نگرفتین و شاید هم من درست نگفتم ... به این جمله ی زیر دقت کنید
یه توضیحی در این مورد بدم که چرا اینقدر تفاوت بین فیزیک و شیمی و یا بین فیزیک و ریاضی هست
منظور من از تفاوت برتری یکی بر دیگری نبود ... من می خواستم دلیل اینکه چرا فیزیک بیشتر از شیمی و یا ریاضی رای آورده رو بگم ... دلیل اینکه چرا مردم به فیزیک بیشتر از ریاضی و یا شیمی علاقه دارن ؟...

هیچ علمی بر هیچ علمی برتری نداره ... به شدت هم از حرف های این تازه به دوران رسیده ها هم حسابی بدم میاد که مثلا رشته های شیمی و یا علوم انسانی رو تحقیر می کنن و برای خودشون به دلیل اینکه رشته ی مهندسی یا ریاضی فیزیک می خونن احترام زیادی قائل هستن ... این رفتار زشت توی دانشگاهها خیلی زیاده متاسفانه ...

نور مهتابی بالا سرم افتاده بود لبه کتری.از سوراخ پرچ دسته اش میتابید تو کتری.تو کتریم تازیک بود. باید میدیدین.به

جای اینکه یه نقطه وسط تاریکی روشن باشه. یه حلقه بود که وسطش سیاه بود.(همون پدیده پراش و تداخل خودمون )
چه جالب ....
181.gif

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هوشن عزيز:

بسيار متين فرموديد. من هم کمی بيش از حد مته به خشخاش گذاشتم چون از عبارت: نقاط قوت، ياد کرده بوديد که
طبيعتا اشاره به برتری يکه به ديگری دارد وگرنه متوجه گفتار شما شده بودم. حداقل امر اينکه اين نکته هم
بيان شد تا دوستان بيشتر به جو گيری های پيرامون رشته های مختلف بذل توجه نمايند.

جای تأسف دارد ولی بايد اذعان نمود که ما با اينهمه سابقه تاريخی در ادبيات و شعر و شاعری دارای
دانشکده های ادبی پر باری نيستيم! هر کدام از رشته ها و شاخه های علوم دقيقه يا اجتماعی شايستگی
آن را دارد که از دانش پژوهان برجسته بهرهمند شود و نه فقط چند رشته خاص!

Devil myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رایم رو دادم

چیزایی رو که رای دادم واسه اینکارا نیاز دارم:

مهندسی ژنتیک - واسه خلق غولهای 240 سانتی سفید پسوت

ساخت سلاح های مخرب ولی بدون آسیب برای زیست بوم

به سلامت

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
رای من هم " فیزیک " و " ریاضی "

دلیلش هم فکر کنم در اینجا به خوبی بیان شده .

ممنون از نظر سنجی جالبی که مطرح کردید :happy:

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
من به همهء گزینه ها رای دادم، چون تقریباً از همه شون خوشم میاد.

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من به ریاضی ، فیزیک ، شیمی ، مهندسی و نجوم

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان!:)

زمینه هایی که من بیشتر علاقه دارم --> فیزیک نسبیت و کوانتوم ، نجوم ، فلسفه، روانشناسی و روانکاوی، کامپیوتر ، شیمی

فیزیک رو بیشتر به خاطر انیشتین دوست دارم ( مجذوب و متحیر از عالم انیشتین و نظریاتش هستم)

درباره نجوم هم همین بس که ساعت ها وقت صرف تماشای آسمان شب ( که پرده نمایشی از گذشته های دور دسته ) می کنم!

و البته اصولا به دنیاهای تلسکوپی، میکروسکوپی و نانوسکوپی:blink: و روابطشون و اینکه راز آفرینش و ارتباط جزئ و کل رو فریاد می زنن؛ خیلی علاقه دارم :happy:

فلسفه رو به این خاطر که به من دید تازه ای از حیات داد و میلیون ها سوال جدید رو در ذهنم ایجاد کرد:wacko:

و روانشناسی رو به خاطر درک بهتر آدم ها و روابطشون:cool:

و در نهایت شیمی رو ( البته بعضی زمینه های خاصش) به این خاطر که تا حالا به خیلی از سوال هام پاسخ داده:)

------------------------

دلیل من واسه علاقه به این زمینه ها ارتباطشون با هم دیگس و اینکه احساس میکنم هر چی جلوتر میرم این ارتباط رو بهتر درک می کنم;)

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
نظر سنجی تا 5 روز دیگه به اتمام می رسه

نتایج نظر سنجی بعضا جالب بودن

فیزیک که مورد انتظار بود ... و همچنین پزشکی و نجوم

ولی فلسفه کمی باعث تعجب شده ... علاقه ی بچه های فروم به مباحث فلسفی خیلی خوبه ... ولی یه ابهاماتی داره که ...

می گم ... تاپیک های نظر سنجی با دادن نظر بالا نمیان ؟ ... حتما باید پستی زده بشه که بالا بیاد ؟!!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

می گم ... تاپیک های نظر سنجی با دادن نظر بالا نمیان ؟ ... حتما باید پستی زده بشه که بالا بیاد ؟!!!

باید پست بخوره ... چطور ؟ اگه لازمه بچسبونمش بالا ؟
Just_Cuz_19.gif

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من هم رای دادم. فیزیک اتمی، نجوم و هوافضا، اقتصاد و رشته خودم توی مهندسی

بالا