• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به چه کاری مشغول بشم؟

hardforzist

Registered User
لایک‌ها
134
سلام من لیسانس زبان انگلیسی دارم. بعد از تموم کردنش به سرم خورد دوباره کنکور بدم و رفتم پرستاری چون رشته ی بدردبخور دیگه ای قبول نشدم. ولی از اولشم میدونستم بهش علاقه ندارم. الانم یک و نیم سال گذشته از پرستاری و همچنان متنفر هستم. تصور اینکه ۳۰،۴۰ سال اینده ی زندگیم این کارو انجام بدم خیلی برام سخته... ولی به اجبار تا اینجا اومدم از ترس بیکاری و سردرگمی از اینکه چکاری بکنم. من دوست دارم وقت ازاد زیادی داشته باشم و از تفریحاتم لذت ببرم.. تو این رشته همش خسته ای و پر استرس نمیشه لذتی برد و خیلی عذاب کشیدم این مدت. از طرفی اگه انصراف بدم میتونم تو ازمون اموزش و پرورش شرکت کنم. معلمی قطعا قابل تحملتره ولی امکان داره قبول نشم. چیکار کنم؟ خیلی خسته ام ۲۶ سالمه

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
سلام من لیسانس زبان انگلیسی دارم. بعد از تموم کردنش به سرم خورد دوباره کنکور بدم و رفتم پرستاری چون رشته ی بدردبخور دیگه ای قبول نشدم. ولی از اولشم میدونستم بهش علاقه ندارم. الانم یک و نیم سال گذشته از پرستاری و همچنان متنفر هستم. تصور اینکه ۳۰،۴۰ سال اینده ی زندگیم این کارو انجام بدم خیلی برام سخته... ولی به اجبار تا اینجا اومدم از ترس بیکاری و سردرگمی از اینکه چکاری بکنم. من دوست دارم وقت ازاد زیادی داشته باشم و از تفریحاتم لذت ببرم.. تو این رشته همش خسته ای و پر استرس نمیشه لذتی برد و خیلی عذاب کشیدم این مدت. از طرفی اگه انصراف بدم میتونم تو ازمون اموزش و پرورش شرکت کنم. معلمی قطعا قابل تحملتره ولی امکان داره قبول نشم. چیکار کنم؟ خیلی خسته ام ۲۶ سالمه

26 سالته میگی خسته ای؟
دووم بیار مرد تو میتونی.

ولی نظر منم همون آموزش پرورش هست. یا حداقل همون زبان رو ادامه میدادی بعد میتونستی داخل کانونهای زبان و اینا کار کنی.

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز .
توی کشور ما تقریبا در تمام کارها به اندازه ی زحمتی که میکشیم راضی نیستیم .به نظرم بهتره سبک زندگیت رو یه مقدار عوض کنی و تایم های آزادی که داری رو به بهترین روشی که دوست داری بگذرونی.
من خودم 29 سالمه معلم هستم و وقت آزاد بیشتری دارم اما اینجا هم مشکلات خودش رو داره.تابستون و تعطیلات رو هم باید بیام اینجا بنویسم چه شغل دومی انتخاب کنیم و به هر حال به تفریح و علاقه کمتر میتونی برسی.
الان شما یک سال وقت بزاری و اگه شانس بیاری و همون سال اول معلمی قبول بشی تازه باید با حقوق و مزایای نداشته آموزش و پرورش کنار بیای. اگه خانم هستید و با خانواده زندگی میکنید و خیلی بُعد مالی براتون پر رنگ نیست معلمی عالیه براتون .
اما اگه آقا هستید خیلی ها رو میشناسم که بین معلمی و پرستاری یا بهداشت ترجیح دادند معلمی رو کنار بگذارند.
اینم بدونید الان خیلی از کارمند ها فکر تغییر شغل هستند و اکثرا به خاطرهمون اجبار و بیکاری جامعه اومدن سر این کارشون.
حقوق یه معلم تازه کار الان با تمام افزایش هاش بعد از کسر بیمه 7.500 هستش.تازه مثل استخدامی پرستاری هم نیست بعد قبولی در آزمون سه برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت میشید و ممکنه که اونجا هم رد بشید در رقابت با بقیه.
یه مدت با همین شغلتون ادامه بدید و سعی کنید سرمایه ای برای یه کار دیگه فراهم کنید که با سلیقه شما سازگار تر باشه.
به نظر من آدما با هر شرایطی کنار میان فقط اول باید شرایط رو بپذیرند. یادش بخیر خیلی از آشنا های ما نظامی بودند تقریبا توی سن 25 تا 28 سالگی و از کارشون ناراضی و اکثرا میخواستند کارشون رو عوض کنند ، کنکور بدهند و .... اما حالا که نگاه میکنی 15 ساله که از کارشون میگذره و حالا خیلی راحت تر هستند و دیگه اون حس رو ندارند.
در آخر با خانوادتون مشورت کنید و نقد خودتون رو با نسیه عوض نکنید.

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
اگر از یک شغلی کلا خوشت نمیاد بهتره عوض کنی
اما هر کاری اولش سخته
بعدش برات عادت میشه

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
من معلم زبانم دقیقا تو همون جایی که فرمودید و با آزمون هم رفتم.
به طور خلاصه و دوستانه بهت بگم سمتش نیا که انقدر با حقوق چندرغازی و مسخره بازی هاشون تحقیرت میکنن که هر روز خودتو لعنت میکنی چرا اومدی آموزش پرورش.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
تجربه من میگه علاقه و استعداد تو این مملکت کرسی شعره. باید ببینی نون تو چیه و لاغیر. البته برای کندن از این مملکت هم ایضا.
تو زبان و معلمی هیچ نونی نیست. آموزش و پرورشم ایضا.
پرستاری رو سفت بچسب. به قول عسلام ان مع العسر یسرا. بعد یه مدت سختی نتیجه شو میبینی.
یه روانپزشک و روانشناس برو تایمتو تنظیم کن.
عمرا پرستاریو ول نکن پسر، عمرا!!!!
26 سالم سن خیلی کمیه. از خواب و خیال بیدار شو خودتم فکر کنم خوب میدونی تو معلمی و زبان نونی نیست اصلا.
یه مدرکی از پرستاری با چنگ و دندون بگیر بعد اپلای کن برو

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
به نظر من شما تماما گشاد و ادم تنبلی هستین
هرکاریم باشه بازم حالشو نخواهید داشت
و متاسفاته کل جوونامون تو این شرایطن و حال کار کردن و زحمت ندارن

__Tony_Montana__

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تجربه ثابت کرده این جور تاپیکا بیشتر گیج می کنه آدمو. آخه نظرات طیفی و بیشتر جنبه ی درون نگری داره. یکی که خودش تو این کارا باشه و موفق باشه میگه برو این, موفق نباشه میگه نیا این. اینایی که خودشون تو این کارا نیستن بازم همینطوری ان. اگه یه نفرو می شناسن که موفق نباشه میگن توش نون نداره, نرو. اگه یه نفرو بشناسن که موفق باشه میگن من یکیو می شناسم پول پارو می کنه. کیا درست میگن؟ هر دو. چون همونطور که گفتم طیفیه. تو هر شغلی یه سری آدم داریم تو نون شبشون موندن, یه عده هم داریم به پول رسیدن.
مسئله اینه که سوال درستیه اما تو جای اشتباه. اینکه گیج و سردرگمی قابل درکه البته.
برو پیش یه روان شناس و مشاور استعداد شغلی درست درمون.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
برای مهاجرت پرستاری کیس خیلی خوبیه
همه جای دنیا نیاز دارن
حتی اگه حال مهاجرت هم نداشته باشی تو همین ترکیه خودمون!! بخاطر مهاجرت پرستارانشون به اروپا موقعیت های کاری زیادی دارند.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
شما همون پرستاری رو تموم کن
نگاه به حقوق و جایگاه و شیفت های شخمی ایران نکن
این کشورها خلیج با حقوق خوب و ساعت کاری مناسب دارن جذب میکنن

Alireza_spv

Registered User
لایک‌ها
82
من معلمم الانم مشاور مدرسه ام
معلمی ناموس شغله
فقط مشکلش حقوقشه من الان سال شیشم خدمتمه با رتبه بندی ۸۵۰۰ بم میدن
ینی اگه بتونی به کم قانع باشی فک کن بهشت زمینیه
چون اینو در نظر بگیر تایم خارج از مدرسه هرکاری نمیتونی بکنی از ترس اینکه دانش آموزات ببیننت
اگه معلمی هم قبول نشدی بنظرم پرستاریتو بچسب حقوق خوبیم میگیری خدا رو شاکر باش و در کنارش کاری ک خوشت میاد ادامه بده ، مثلا من تو دیوار آگهی زدم نصب ویندوز در منزل :)) بعضا افرادی زنگ میزنن میرم ویندوز واسشون نصب میکنم یا تعمیرات کامپیوتر و موبایل در منزل ، میری گوشی طرفو تحویل میگیری تعمیر میکنی بش میدی از ای کارام میشه کرد
کلا امروزه هرچیزی درب منزل جوابه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
بعضا افرادی زنگ میزنن میرم ویندوز واسشون نصب میکنم
سلام بر شما
تهران هستین؟
روزی چند تا مشتری زنگ میزنه برای نصب ویندوز؟
چقدر ازشون میگیرین برای ویندوز؟

Alireza_spv

Registered User
لایک‌ها
82
سلام بر شما
تهران هستین؟
روزی چند تا مشتری زنگ میزنه برای نصب ویندوز؟
چقدر ازشون میگیرین برای ویندوز؟
سلام
من خرم آبادم تو دیوارم آگهی زدم نرم افزار ۵۰ ویندوز ۱۰۰ ۱۵۰
مشتری هم والا معلوم نی
ی بار هست ی بار نی
از هیچی بهتره در کل

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
پرستاری بعد مهاجرت

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
مدرک پرستاریتو بگیری ، درخواست بدی عمان رو‌هوا می‌برنت.
حقوق های خوبی به صنف درمانی میدن عمانیا

hardforzist

Registered User
لایک‌ها
134
مدرک پرستاریتو بگیری ، درخواست بدی عمان رو‌هوا می‌برنت.
حقوق های خوبی به صنف درمانی میدن عمانیا
ممنون ولی چجوری اصلا باید با بیمار حرف بزنی؟
به زبان عربی؟😂

بالا