• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به چه کاری مشغول بشم؟

hardforzist

Registered User
لایک‌ها
134
من معلمم الانم مشاور مدرسه ام
معلمی ناموس شغله
فقط مشکلش حقوقشه من الان سال شیشم خدمتمه با رتبه بندی ۸۵۰۰ بم میدن
ینی اگه بتونی به کم قانع باشی فک کن بهشت زمینیه
چون اینو در نظر بگیر تایم خارج از مدرسه هرکاری نمیتونی بکنی از ترس اینکه دانش آموزات ببیننت
اگه معلمی هم قبول نشدی بنظرم پرستاریتو بچسب حقوق خوبیم میگیری خدا رو شاکر باش و در کنارش کاری ک خوشت میاد ادامه بده ، مثلا من تو دیوار آگهی زدم نصب ویندوز در منزل :)) بعضا افرادی زنگ میزنن میرم ویندوز واسشون نصب میکنم یا تعمیرات کامپیوتر و موبایل در منزل ، میری گوشی طرفو تحویل میگیری تعمیر میکنی بش میدی از ای کارام میشه کرد
کلا امروزه هرچیزی درب منزل جوابه
داداش اینجا فکرمیکنن حقوق پرستاری خیلی بالاست خیلی عجیبه برام. اونم همین دوروراست فوقش تا۱۰ بره
بخاطر ۲ تومن سلامت روحی و جسمی و نابود کنی

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313

hardforzist

Registered User
لایک‌ها
134
به نظر من شما تماما گشاد و ادم تنبلی هستین
هرکاریم باشه بازم حالشو نخواهید داشت
و متاسفاته کل جوونامون تو این شرایطن و حال کار کردن و زحمت ندارن
گشاد اگه بودم نمینشستم ۲ سال پشت کنکور بعد لیسانس. جمعه کارکردن و شیفت های طولانی و محیط پر استرس و همکارا و بیمارای عوضی تنبلیه؟

mrl590

Registered User
لایک‌ها
23
مدرک زبان که داری
مدرک پرستاری رو بگیر درجا مهاجرت کن. هرجا بری با این دو تا مدرک میخانت

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
هدف شما از کار کردن چیه؟
به چه کاری علاقه دارید؟

آیا صرفا کسب درآمد و ترس از بیکار نبودن، بهانه ی خوبی برای کار کردن هست؟!

به نظر میرسه که باید یکم روی خودتون و علایقتون وقت بگذارید، بعد به نتایج بهتری میرسید
چرا باید برای اندکی درآمد پرستار بشید یا معلم بشید؟! برید سر کاری که علاقه دارید و سن شما هم مناسب انجام هر کاری هست

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
شما هر تاپیکی بزنی تهش میان میگن این مدرک رو بزن تنگ اون مدرک و سپس اپلای .

وضع یدونه پرستار اپلای کرده رو دیدی ؟ برو از اون بپرس نه کسی که داخل ساکنه و این پاسخشه . کلا جواب ساده دوست داریم حال میده .به هرکی از راه میرسه همین نسخه رو میدن بعد میگن همه جای دنیا خوب پرستار برمیدارن . شما بگو جوشکار برمیگردن همینو میگن . بگو فلان کار برمیگردن همین رو میگن

والا این چیزی که میگن این مدرک رو بزن تنگ اون مدرک و از دلش اپلای در میارن . بین پرستارها و حتی پزشکهای اپلای کرده ش چیزه دیگری میبینیم و میشنویم. اول آخر ایرانی ها بسیاری شون نیروی کار هستن و تمام . تهه تهش خلاصه میشن به نیروی کار شدن و درصد ناچیزی نیروکار نیستن که اونا چه اینور چه اونور همیشه وضع خوب داشتن

جواب کسی به درد میخوره که خودش در اون موقعیت باشه و خودش خاک خرده داستان وعلا جواب بسیاری به درد خیلی ها نمیخوره

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
شما هر تاپیکی بزنی تهش میان میگن این مدرک رو بزن تنگ اون مدرک و سپس اپلای .

وضع یدونه پرستار اپلای کرده رو دیدی ؟ برو از اون بپرس نه کسی که داخل ساکنه و این پاسخشه . کلا جواب ساده دوست داریم حال میده .به هرکی از راه میرسه همین نسخه رو میدن بعد میگن همه جای دنیا خوب پرستار برمیدارن . شما بگو جوشکار برمیگردن همینو میگن . بگو فلان کار برمیگردن همین رو میگن

والا این چیزی که میگن این مدرک رو بزن تنگ اون مدرک و از دلش اپلای در میارن . بین پرستارها و حتی پزشکهای اپلای کرده ش چیزه دیگری میبینیم و میشنویم. اول آخر ایرانی ها بسیاری شون نیروی کار هستن و تمام . تهه تهش خلاصه میشن به نیروی کار شدن و درصد ناچیزی نیروکار نیستن که اونا چه اینور چه اونور همیشه وضع خوب داشتن

جواب کسی به درد میخوره که خودش در اون موقعیت باشه و خودش خاک خرده داستان وعلا جواب بسیاری به درد خیلی ها نمیخوره
یکی از فامیل های ما حدود یک سال بود که با شغل پرستاری رفته بود آلمان، و امسال برگشته بود تا خانومش رو ببره و میگفت حقوق 7500 یورو میگیره
بنابراین واقعا هم پرستارها تو کشورهای دیگه حقوق خوبی میگیرن

البته اینم بگم که فامیل ما فوق لیسانس داشت و کار خودش رو ول کرد و رفت دنبال پرستاری و اون موقع زبان انگلیسی اون در حد عالی بود
بعد از عوض کردن شغل دنبال یادگیری زبان آلمانی رفت و B2 رو گرفت و کارهاش رو انجام داد برای آلمان رفتن
منظور اینه که کلی زحمت و دردسر میخواد برای اینکه مهاجرت کنی و حقوق خوبی بگیری و همینطوری کشکی نیست
ولی مسلما کسایی که زحمت میکشن و برنامه دارن، موفق میشن

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
اسپم چیه داداش
جواب میدم منم خب برام سواله
اولا شما که صاحب تاپیک هستین و پست های شما که اسپم محسوب نمیشه ، دوستان احتمالا با شما مزاحی برای انبساط خاطر خودشان داشتند !

دوما برادر پرستاری شغل حساس وپر دردسر و پر مسئولیته حتی ممکنه اپلای کار تو اروپا بتونی بگیری اما نتونی و درد سر بشه براتون اونجا ها مثل آب خوردن از دکتر و پرستار شکایت میشه ، اگه میبینی تحمل و استعداد پرستاری را نداری مسئولیتشو قبول نکن استرس کاری باعث از کار افتادگی میشه این مسئله را هرکسی بهت نمیگه قدرشو بدون

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یکی از فامیل های ما حدود یک سال بود که با شغل پرستاری رفته بود آلمان، و امسال برگشته بود تا خانومش رو ببره و میگفت حقوق 7500 یورو میگیره
بنابراین واقعا هم پرستارها تو کشورهای دیگه حقوق خوبی میگیرن

حقوق نرس در آلمان بین 2 تا 3 هزار یوروئه. به ندرت کمی بالای 3 هزار میره. این تازه بدون بیمه و مالیات و هزینه های دیگه است. 7500 تحت هر شرایطی محاله. فامیتون دروغ گفته:p. شرایط زندگی یه نرس در آلمان یه ذره بالاتر از کف خرج زندگیه. اگر یه زوج باشن که بچه داشته باشن، با حقوق پرستاری یکیشون زندگیشون تامین نمیشه. باید جفتشون کار کنند

پ.ن: حقوق ها در اروپا از نظر نسبت، متناسب با ایرانه. یعنی مشاغلی که در ایران پر درآمد حساب میشن، در اروپا هم پر درآمد حساب میشن و برعکس. نسبت درآمدشون هم مشابه ایرانه. مثلا نسبت حقوق یک پرستار به حقوق یک معلم یا ارتشی یا پزشک، تقریبا مشابه ایرانه. تنها استثنا، مشاغل سیاسیه که حقوق ایرانی ها به شدت بالاست

پ.ن2: در مورد موضوع تاپیک، 2 تا نکته بگم

اول اینکه شغل مورد علاقه در دنیا وجود نداره:D شما اگر به یه بچه که علاقه اش بازی کردنه، تکلیف بدی که روزی 8 ساعت یک بازی خاص رو بازی کنه، دیگه اون بازی مورد علاقه اش نیست. آدم وقتی یک کاری رو به عنوان شغل انتخاب میکنه، دیگه نمیتونه هر کاری که دوست داشت انجام بده، بنابراین اذیت میشه. هیچ متخصص قلبی حتی اگر عاشق پزشکی بوده، دوست نداره صبح تا شب عمل آنژیو انجام بده:D . لذا باید اینو قبول کنید که هر چقدر هم که به یک شاخه علمی علاقه داشته باشید، وقتی اون شغلتون میشه، بخش هایی خواهد داشت که دوست ندارید

دوم اینکه شرایط شغلی هم در ایران و هم در بقیه دنیا، دائما در حال بالا و پایین شدنه. بنابراین دائما رشته عوض کردن با در نظر گرفتن شرایط فعلی بازار کار، ممکنه نتیجه معکوس بده. شمای استارتر هم نوشته اولت نشون میده که امنیت شغلی و آرامش خیال برات مهمه، به نظر من امنی شغلی زیرشاخه های پزشکی از معلمی بیشتره. برای اون مشکل نوع کار هم میتونی فوق لیسانس بری توی شاخه هایی که از پزشکی بالینی فاصله بگیری. بهداشت محیط و علوم آزمایشگاهی و از این چیزا

Last edited:

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
حقوق نرس در آلمان بین 2 تا 3 هزار یوروئه. به ندرت کمی بالای 3 هزار میره. این تازه بدون بیمه و مالیات و هزینه های دیگه است. 7500 تحت هر شرایطی محاله. فامیتون دروغ گفته:p. شرایط زندگی یه نرس در آلمان یه ذره بالاتر از کف خرج زندگیه. اگر یه زوج باشن که بچه داشته باشن، با حقوق پرستاری یکیشون زندگیشون تامین نمیشه. باید جفتشون کار کنند

پ.ن: حقوق ها در اروپا از نظر نسبت، متناسب با ایرانه. یعنی مشاغلی که در ایران پر درآمد حساب میشن، در اروپا هم پر درآمد حساب میشن و برعکس. نسبت درآمدشون هم مشابه ایرانه. مثلا نسبت حقوق یک پرستار به حقوق یک معلم یا ارتشی یا پزشک، تقریبا مشابه ایرانه. تنها استثنا، مشاغل سیاسیه که حقوق ایرانی ها به شدت بالاست
من خودم حدود 4 سال هست که قصد مهاجرت به آلمان رو دارم و خیلی خوب میدونم که حقوق ها چجوری هست و باید بگم این موردی که نوشتید از نظر من درست نیست

توی خیلی از ایالتهای آلمان حداقل حقوق بین 4000 تا 4800 یورو هست. البته منظور حقوق ناخالص رو میگم و مالیات حدود 40 درصدی توی آلمان هست
توی شغل من یعنی برنامه نویسی وب، حداقل حقوق معمولا 6000 یورو هست و اکثر دوستانی که میشناسم حدود 6000 الی 9000 یورو حقوق میگیرن

برای کارآموزی شغل پرستاری - بدون هیچ سابقه ای حقوق 1100 یورو پرداخت میشه و پس از پایان دوره کارآموزی قرار داد حداقل 4500 یورویی بسته میشه که حداقل حقوق هست
برای پرستارانی که تجربه دارند حقوق 7000 الی 12000 یورو نرخ معمولی هست
--------------
البته گفتم این حقوق ناخالص هست و اگر منظورتون حقوق نتو(بعد از مالیات) باشه قضیه فرق میکنه و کسی که 7500 یورو میگیره، اگر توی بیمه دولتی باشه حقوق خالص پس از مالیات اون حدود 4500 یوررو میشه و اگر تو بیمه خصوصی باشه حقوق اون بین 5500 تا 6000 یورو - خالص دریافتی - خواهد بود

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970

پ.ن2: در مورد موضوع تاپیک، 2 تا نکته بگم

اول اینکه شغل مورد علاقه در دنیا وجود نداره:D شما اگر به یه بچه که علاقه اش بازی کردنه، تکلیف بدی که روزی 8 ساعت یک بازی خاص رو بازی کنه، دیگه اون بازی مورد علاقه اش نیست. آدم وقتی یک کاری رو به عنوان شغل انتخاب میکنه، دیگه نمیتونه هر کاری که دوست داشت انجام بده، بنابراین اذیت میشه. هیچ متخصص قلبی حتی اگر عاشق پزشکی بوده، دوست نداره صبح تا شب عمل آنژیو انجام بده:D . لذا باید اینو قبول کنید که هر چقدر هم که به یک شاخه علمی علاقه داشته باشید، وقتی اون شغلتون میشه، بخش هایی خواهد داشت که دوست ندارید

دوم اینکه شرایط شغلی هم در ایران و هم در بقیه دنیا، دائما در حال بالا و پایین شدنه. بنابراین دائما رشته عوض کردن با در نظر گرفتن شرایط فعلی بازار کار، ممکنه نتیجه معکوس بده. شمای استارتر هم نوشته اولت نشون میده که امنیت شغلی و آرامش خیال برات مهمه، به نظر من امنی شغلی زیرشاخه های پزشکی از معلمی بیشتره. برای اون مشکل نوع کار هم میتونی فوق لیسانس بری توی شاخه هایی که از پزشکی بالینی فاصله بگیری. بهداشت محیط و علوم آزمایشگاهی و از این چیزا
the lowest pay for a Registered Nurse (RN) is €25k / year

the highest pay for a Registered Nurse (RN) is €45k / year

دقیقا همینطوره آلمان
بالاتر از اینا طرف بلوف زده

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
the lowest pay for a Registered Nurse (RN) is €25k / year

the highest pay for a Registered Nurse (RN) is €45k / year

دقیقا همینطوره آلمان
بالاتر از اینا طرف بلوف زده
بهتره در این مورد کمی اطلاعات خودتون رو بالاتر ببرید

اولا ایرانیهایی که میخوان بلوکارت بگیرن، در بیشتر ایالت ها باید حقوق های بالای 3500 یورو بگیرن
دوما ایرانیهای مهاجر اکثر مدارک تحصیلی لیسانس و بالاتر دارند و در رشته خودشون متخصص هستند

و اما مدارک علمی حقوق و دستمزد پرستاری آلمان:

این آمارها مال سال 2022 و حدود یک سال پیش هست
و در یک سال گذشته به دلیل جنگ اکراین ، تورم و سطح دستمزدها بالاتر رفته هست

https://s2.uupload.ir/files/1111_ylw8.png
https://s2.uupload.ir/files/2222_tnmw.png
https://s2.uupload.ir/files/333_gt3e.png

طبق جداول موجود در یک سال قبل تو اکثر رده های شغلی پرستاری و تو اکثر ایالت ها نرخ های دستمزد بالاتر از 3800 یورو بوده است
و این جداول سطح متوسط پرستاری رو نشون میده و ایرانیهای بسیاری به عنوان متخصص مهاجرت میکنند که دستمزد و قرارداد بالاتری رو هم شامل میشه

morteza_m2n

Registered User
لایک‌ها
826
سلام.
همون پرستاری رو‌ ادامه بده. هم زودتر بازنشست میشی هم حقوقت بالاتره. پرستیژ کاری بالایی داری.
درسته خسته کنندست ولی خودم چون علاقه داشتم به این شغل.از چند نفر پرسیدم ،اکثرا اولش دقیقا مثل شما متنفر بودن از پرستاری. بعدا انس گرفتن با شغلش و دوس دارن الان شغلشونو.
باید دیدگاهتو عوض کنی بهش. بیشتر با دلت باید کار رو انجام بدی.
به نظر من حیفه نزدیک ۲ سال هم وقت گذاشتی براش.
حالا اینا رو گفتم.طرف دیگه ی داستان اینه که شغل آزاد شروع کنی. برای منم همین قسمت شد..سمت پرستاری نرفتم با وجود علاقه ی شدیدی که بهش داشتم. در کل به هیچ شغل دولتی و استخدامی نه علاقه دارم نه اعتقاد. فقط شغل آزاد.چون نمیتونم تحمل کنم یکی امر و نهی کنه همش دستور بده و زیر دست باشم.خودت ریس خودت هستی. درامدشم ممکنه توی یک ماه بتونی اندازه یک سال شغل دولتی رو در بیاری

morteza.57

Registered User
لایک‌ها
59
سعی کنید در کشور خودتون مشغول به کار بشید , مهاجرت به سرزمین های کفر مانند امریکا و اروپا در شان یک مسلمان نیست .
پرستاری شغل خوبیست , مسلما هیچ از شغل خود رضایت ندارد. دوست گرامی به فکر مهاجرت به سرزمین کفر نباشید و در کشور اسلامی ایران که کشور امام زمان (عج) زندگی کنید , حتی اگر در سرزمین کفر در اسایش باشید به حسرت های بعد از مرگ نمی ارزد که ما برای ان دنیا خلق کرده اند نه برای این دنیای ملالت بار.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
دوست گرامی
شما یک برگ برنده بسیار خوب دارید : زبان انگلیسی
پیشنهاد بنده به دلیل مشکلات اقتصادی طبیعتا مهاجرت است / نظر سایر دوستان را هم بررسی کردم در مجموع همین بود.

بالا