• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به یه مشکل بر خوردم کمک

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
تازگیا ویندوزم یه اخطار میده که میگه ویتدوزت اکتیو نشدست کلی هم گیر میکنه سرعت کامپیوتر رو پایین آورده
دوستان یه راهنمایی کنید چیکار کنم فایل کراک یا پتچو چجوری گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟

اخطار

Windows 7
Build 7601
This copy of windows is not Genuine

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
ابتدا کلید های ctrl و R را فشار بدید.سپس بنویسید regedit

سپس در سمت چپ صفحه روی فلش کنار HKEY_Current_User و سپس Control panel کلیک کنید و بعد روی desktop کلیک کنید.

در سمت راست صفحه روی paintDesktopVersion دو بار کلیک کنید و مقدار آن را به 0 تغییر دهید.سپس کامپیوتر را ریستارت کنید...

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
از نرم افزار Windows Loader هم میتونی استفاده کنی. من برای فعال کردن ویندوز 7 همیشه ازش استفاده میکنم و ازش راضیم. خوبیش این اگه از کار بیفته میتونی با خودت نرم افزار پاکش کنی.

mehdi6404

Registered User
لایک‌ها
4
این نرم افزارو نصب می کنیم ؟

چه طوری مراحل کازیش ؟
یه بار اجرا می کنی, بعد سیستم رستارت میشه و ... خلاص :)
با خیلی راحت ویندوزم می تونی آپدیت کنی, من تا روز آخری که سون داشتم راحت آپدیت می کردم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نه نرم افزار می خواد نه هیچی!
فقط وقتی گیر داد که ویندوز اکتیو نیست برو توی تسک منیجر ببین کدوم پروسس این اخطار رو داده،اسمش الان یادم نیست اما آیکونش عکس کلیده،بعد با تسک منیجر ببندش و فایل رو پاک کن،بعد یه فایل به همون اسم و با همون پسوند درست کن بذار اونجا،دیگه تا ویندوز رو عوض نکنی اخطار نمیده و بک گراند رو سیاه نمی کنه :)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
كدوم ورژنش رو نصب كردي ؟ اگر ورژني رو قبلا نصب كردي و بعد ويندوز رو اپديت كردي بگو كدوم نسخه رو ريختي .

بالا