• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به یک همکار جهت راه اندازی یک سایت پیش بینی مسابقات فوتبال نیازمندیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M+D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام همونطور که از اسم تاپیک پیداست به یک همکار جهت راه اندازی یک سایت پیش بینی مسابقات فوتبال نیازمندیم فقط شرطش اینه که طرف مقابل علاقه مند به فوتبال و بتونه اسکریپت پیش بینی مسابقات فوتبال را دانلود کنه از اینترنت و بلد باشه روی هاست نصبش کنه همین منتظز پیشنهادات هستم

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام همونطور که از اسم تاپیک پیداست به یک همکار جهت راه اندازی یک سایت پیش بینی مسابقات فوتبال نیازمندیم فقط شرطش اینه که طرف مقابل علاقه مند به فوتبال و بتونه اسکریپت پیش بینی مسابقات فوتبال را دانلود کنه از اینترنت و بلد باشه روی هاست نصبش کنه همین منتظز پیشنهادات هستم

من خودم دنبال یکی میگردم با هم همچین سایتی بزنیم. اما با این چیزی که تو میگی امکان نداره. چون نسخه های رو نت یا کاملا خرابن یا کلی باگ دارن خلاصه به درد کار درست و حسابی نمیخورن. باید اولین کاری که کنی از یه جا یه اسکریپت توپ که از قبل توسط طراح نوشته شده تهیه کنی. مثلا اسکریپت آسمان 100 خیلی مناسبه برای اینکار

hoorsa.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این نوع سایتها قانونی هستند؟:rolleyes:

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
دامنه مسابقات.کام هم من دارم به قیمت مناسب میفروشم. ;)

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
خودش بگیره ، نصب کنه ، همه کاراشم خودش انجام بده ، در آمدش نصف نصف
منم هستم :D

M+D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیود؟

almasghoo90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان....كسايي كه ميخواند در مسابقات پيشبني فوتبال و ساير مسابقات ورزشي در سايتهاي معروف و بين المللي بت365 و اسبوبت شركت كنند و يا ميخواند به صورت نماينده با دريافت كميسيون 12% همكاري كنند با شماره 09353464436 تماس بگيرند.....

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
یه ایده ی توپ تو این زمینه دارم مطمئنم میترکونه ولی چون به کسی اطمینان ندارم نمیتونم بگم! دوست دارم یکی پیدا بشه روش کار کنیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا