• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بيست بازيگر برگزيده سينماي ايران

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
بيست بازيگر برگزيده سينماي ايران بين سالهاي 1359 تا 1379 اين ليست و آمار گيري توسط مجله دنياي تصوير انجام گرفته است ، و انتخاب مطابق نظرات 180 هنرمند ، نويسنده ، شاعر ، منتقد و سينماگر ايراني انجام گرفته است . نظرات افراد شاخصي مثل پرويز پرستويي ، عزت ا...انتظامي و... در پست هاي بعدي مي نويسم .

1- پرويز پرستويي
2- عزت ا... انتظامي
3- سوسن تسليمي
4- خسرو شكيبايي
5- فاطمه معمتمد آريا
6- اكبر عبدي
7- نيكي كريمي
8- سعيد پور صميمي
9- داريوش ارجمند
10- فريماه فرجامي
11- هديه تهراني
12- علي نصيريان
13- گلاب آدينه
14- گلچهره سجاديه
15-مهدي هاشمي
16- فريبرز عرب نيا
17- محمدرضا فروتن
18- جمشيد مشايخي
19-جمشيد هاشم پور
20- ليلا حاتمي

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
" تعريف من از بازيگري تنها منحصر به امر بازيگري نيست ، بلكه شاخص هاي ديگري همچون تاثير بازيگري و اخلاق و منش نيز در اين تعريف قرار مي گيرند . پس شاخص ترين بازيگر سينماي ايران از نظر من عزت ا...انتظامي است . بازيگر بايد ماندگار باشد و تاريخ مصرف نداشته باشد . پس به اين ليست اضافه مي كنم ، آقايان و خانم ها علي نصيريان ، جمشيد مشايخي ، سوسن تسليمي و فاطمه معتمد آريا را كه هم از لحاظ بازيگري و هم اخلاق و شخصيت شامل حال تعريف من هستند . در نسل جديد هم بازيگران موفقي وجود دارند كه اميدورام به بيراهه نروند "

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من هم موافق ام !
تاپيك جالبيه :)

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هديه تهراني و گلچهره سجاديه تو ليست هستن اما گوهر خيرانديش نيست؟!!
جمشيد مشايخي هست و محمدعلي كشاورز نيست؟!!
فريبرز عرب نيا و فروتن هستن فتح علي اويسي و آتيلا پسياني نيستن؟!!!!

:blink: :blink: :blink:

ولي با بقيه ش هستم شديد...

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
لاقل مي زاشتين نظر بچه ها رو درباره ي تاپيك هاي قبل مي فهميديم
هي فرت فرت 20 تا 20 بازيگر برمي گزينيد!
كي خال داره اينهمه رو بخونه تو المپيكم فقط 3 نفر اول ارزش داره چه برسه...

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از buf :
هديه تهراني و گلچهره سجاديه تو ليست هستن اما گوهر خيرانديش نيست؟!!
جمشيد مشايخي هست و محمدعلي كشاورز نيست؟!!
فريبرز عرب نيا و فروتن هستن فتح علي اويسي و آتيلا پسياني نيستن؟!!!!

:blink: :blink: :blink:

ولي با بقيه ش هستم شديد...
من با آتيلا پسياني موافقم ، ولي بنظرم فتحعلي اويسي اونقدر كارهاي قابل توجه نداشته .
ولي بنظرم جاي فرامرز قريبيان ، بهروز وثوقي بيش از بقيه در اين ليست خاليه .
البته انتخاب هنرمند ها واقعا جالبه ، خيلي از ليستاشون با هم شباهت نداره . من نظرات افراد شاخص رو خردخرد مي نويسم . و متاسفانه خيلي از افراد نيز در اين راي گيري يا نبودند و يا نظر ندادند ، و بعضي ها هم از اسم بردن افراد امتناع كردن مثل : عزت ا...انتظامي ، رخشان بني اعتماد ، علي نصيريان ، پروانه معصومي ، محمد علي كشاورز ، فرامرز قريبيان ، خسرو سينايي و...

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Jacky :
من با آتيلا پسياني موافقم ، ولي بنظرم فتحعلي اويسي اونقدر كارهاي قابل توجه نداشته .
ولي بنظرم جاي فرامرز قريبيان ، بهروز وثوقي بيش از بقيه در اين ليست خاليه .
البته انتخاب هنرمند ها واقعا جالبه ، خيلي از ليستاشون با هم شباهت نداره . من نظرات افراد شاخص رو خردخرد مي نويسم . و متاسفانه خيلي از افراد نيز در اين راي گيري يا نبودند و يا نظر ندادند ، و بعضي ها هم از اسم بردن افراد امتناع كردن مثل : عزت ا...انتظامي ، رخشان بني اعتماد ، علي نصيريان ، پروانه معصومي ، محمد علي كشاورز ، فرامرز قريبيان ، خسرو سينايي و...

بازي هاي "ناخدا خورشيد" ، "سرب" ، "سردار جنگل" ، و ... قابل توجه نبودن؟! البته قبول دارم كه تعدادش در مقايسه با خيلي ها كمه ولي به نظر من ملاك اصلي كيفيته! آتيلا پسياني هم شايد فرصت هاي درجه يك خيلي كم نصيبش شده ولي حتي يكي از اونها به تمام كارنامه بازيگري پر ادا و اطوار فريبرز عرب نيا ميارزه. البته يه چيزي تو ايران هست كه هر چي بازيگري بيشتر از خودش ادا و اطوار دربياره بيشتر موردتوجه قرار مي گيره. اصلا شايد اين دو تا (اويسي و پسياني) به خاطر بازي دروني و بي ادا و اصولشونه كه فرصت زيادي براشون پيش نيومد...

صحبت از فرصت شد... همين پرستويي كه الان همه انقدر قبولش دارن اگه فرصت "ليلي با من است" براش پيش نيومده بود شايد (به احتمال خيلي خيلي زياد) نتونسته بود اين قدر خودشو نشون بده. آيا پرستويي بعد از "ليلي..." بازيگر بهتري شده؟ نه! فقط فرصت بيشتري در اختيارش قرار گرفته...

در مورد قريبيان و وثوقي هم باهات موافقم ولي نبودن وثوقي عذر موجه داره :cool:

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستي اين نظرخواهي مال كدوم شماره ست؟ لابد خواسته جلوي "فيلم" كم نياره... :happy:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از buf :
بازي هاي "ناخدا خورشيد" ، "سرب" ، "سردار جنگل" ، و ... قابل توجه نبودن؟! البته قبول دارم كه تعدادش در مقايسه با خيلي ها كمه ولي به نظر من ملاك اصلي كيفيته! آتيلا پسياني هم شايد فرصت هاي درجه يك خيلي كم نصيبش شده ولي حتي يكي از اونها به تمام كارنامه بازيگري پر ادا و اطوار فريبرز عرب نيا ميارزه. البته يه چيزي تو ايران هست كه هر چي بازيگري بيشتر از خودش ادا و اطوار دربياره بيشتر موردتوجه قرار مي گيره. اصلا شايد اين دو تا (اويسي و پسياني) به خاطر بازي دروني و بي ادا و اصولشونه كه فرصت زيادي براشون پيش نيومد...

صحبت از فرصت شد... همين پرستويي كه الان همه انقدر قبولش دارن اگه فرصت "ليلي با من است" براش پيش نيومده بود شايد (به احتمال خيلي خيلي زياد) نتونسته بود اين قدر خودشو نشون بده. آيا پرستويي بعد از "ليلي..." بازيگر بهتري شده؟ نه! فقط فرصت بيشتري در اختيارش قرار گرفته...

بوف عزيز من منظورم اين نبود كه اويسي هنر پيشه قابلي نيست . من هم از كارهاش خوشم مياد و بازيش قابل توجه است ، ولي همونطور كه شما ضمن صحبت هات اشاره كردي فرصت براي يك هنرمند بطور عام و براي يك هنرپيشه ، بطور خاص بسيار ارزشمند و حياتيه . و متاسفانه اويسي فرصت هاي خوبي براي ارائه هنرش نداشته و كاراكترهاي شاخصي بهش پيشنهاد نشده تا بتونه هنر نمايي بكنه . و صد البته من آتيلا پسياني و اويسي رو به امثال عرب نيا تر جيح مي دم . بنظرم اين هنرمندان يا خودشون خواستن كه اين قدر كم كار باشن و يا يك مقدار از سينما مهجور موندن .
بعضي هنر پيشه ها هم مانند قريبيان و هاشم پور به خاطر حضور در فيلمهاي لاله زاري هنرشون تا مدتها به هدر رفت و در طول اين چند سال اخيره كه شاهد بازي هاي خوب و درخور از اين افراد هستيم ، اگر چنين نقش هايي به اين افراد پيش نهاد نمي شد ، هنوز كه هنوز بايد در فيلمهاي قاچاق چي بازي و... بازي مي كردن .
بله ، فرصت خيلي مهمه . ولي بنظرم در مورد پرستويي اين قضاوت خيلي منصفانه نيست ، اگر اين حرف رو در مورد فروتن ، عرب نيا بزنيم ، فكر كنم منصفانه تر باشه . بعضي نقش ها اينطوره كه شما مي گي و مثل سكوي پرتاب ، نام يك فرد رو خيلي بالا مي بره . در مورد هنر پيشه هاي خارجي هم اين مطلب صادقه . مثلا مارلون براندو نقش هاي خوبي زيادي بازي كرده ولي فكر نمي كنم هيچكدوم در حد پدرخوانده ، مطرح شده باشه و يا همين عزيز خودمون جك نيكلسون ، نقش هاي زيادي بازي كرده و حدود 13 بار كانديد اسكار شده ولي مطرح ترين نقشش مربورط به تلالو يا درخششه ، كه تمام فيلم روي جك مي چرخه و....
در هر صورت متاسفانه هميشه حق به حق دار نمي رسه و خيلي از اونهايي كه لياقتش رو دارن ، به اون اندازه بايد و شايد مطرح نمي شن .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از buf :
راستي اين نظرخواهي مال كدوم شماره ست؟ لابد خواسته جلوي "فيلم" كم نياره... :happy:
اين نظر خواهي مربوط به شماره 85 ، پاييز 79 است ؛ كه شماره ويژه بازيگري است . و كل مجله در مورد بازيگريه .
راستي اين رو با كدوم شماره فيلم مقايسه كردي ؟ اگر فيلم هم شماره اي داره كه شامل نظر خواهي جامعي باشه ، ممنون مي شم بهم اطلاع بدي .
شما كدوم مجله سينمايي رو ترجيح مي دي ؟ من شخصا اگر بخوام يك مجله رو انتخاب كنم ، دنياي تصوير ور به سايرين ترجيح مي دم .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
1- فاطمه معتمد آريا
2-سوسن تسليمي
3-عزت ا... انتظامي
4-خسرو شكيبايي
5-پرويز پرستويي
6- آتيلا پسياني
7-سعيد پور صميمي
8-مهدي هاشمي
9- داريوش ارجمند

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Jacky :
1- فاطمه معتمد آريا
2-سوسن تسليمي
3-عزت ا... انتظامي
4-خسرو شكيبايي
5-پرويز پرستويي
6- آتيلا پسياني
7-سعيد پور صميمي
8-مهدي هاشمي
9- داريوش ارجمند
من 2 و 7 و 9 رو قبول ندارم!!!!!!!!!!!!

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از mehrdad1355 :
من 2 و 7 و 9 رو قبول ندارم!!!!!!!!!!!!
مهرداد جان اينها نظرات نيكي جون ، خودش بايد قبول داشته باشه نه شما :) بهتره نظر خودت رو در مورد اونهايي كه قبول داري بگي . در اون تاپيك هم شما فقط اقدام به نفي و ضايع كردن افراد كردي . بابا بي خيال شو ، از اوني كه خوشت مياد صحبت كن ، نا از اونايي كه خوشت نمياد .
يه خرده مهربون بودن بهتر ه . :) :) :)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Jacky :
مهرداد جان اينها نظرات نيكي جون ، خودش بايد قبول داشته باشه نه شما :) بهتره نظر خودت رو در مورد اونهايي كه قبول داري بگي . در اون تاپيك هم شما فقط اقدام به نفي و ضايع كردن افراد كردي . بابا بي خيال شو ، از اوني كه خوشت مياد صحبت كن ، نا از اونايي كه خوشت نمياد .
يه خرده مهربون بودن بهتر ه . :) :) :)
اینا هیچ کدوم یه بازیگر توانا نیستند و تنها تو چند جا درخشیدن و بس
البته کشاورز-پرستوی ، خسرو شکیبای-و یه دوسه تا دیگه(که اسمشون اینجا نیست) حسابشون جداست

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
1- عزت ا... انتظامي ( روسري آبي )
2- علي نصيريان ( ناخدا خورشيد )
3- خسرو شكيبايي ( دزد و نويسنده )
4- سعيد پور صميمي ( ناخدا خورشيد )
5- پرويز پرستويي ( آدم برفي )
6- محمود پاك نيت ( سرزمين خورشيد )
7- سوسن تسليمي ( ماديان )
8- فريماه فرجامي ( نرگس )
9-افسر اسدي ( عبور ار غبار )
10-بيتا فرهي ( هامون )

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از buf :

بوف عزيز با اكثر حرفات موافقم جز بحث پرويز پرستويي

آتيلا هم كارش درسته مخصوصا در روز فرشته بهترين فيلم اطلاعاتي سينماي ايران

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پرويز پرستويي؟ يعني مي گي خوب نيست؟ يا منظورت اينه كه...

منظور من اين بود كه قبل از ليلي با من است پرستويي بازيگر مكمل فيلمها و سريال هاي نه چندان مهم بود. و تازه بعد از "ليلي..." بود كه همه به تواتايي هاش پي بردن...

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Jacky :
بنظرم اين هنرمندان يا خودشون خواستن كه اين قدر كم كار باشن و يا يك مقدار از سينما مهجور موندن .

پسياني كه عذرش موجهه. چون دغدغه اصليش تئاتره و خب تو تئاتر هم به قدر كافي فعال هست. اما اويسي... فكر مي كنم يه ذره heavy يه!! مثلا يه بار مهرجويي تو يكي از مصاحبه هاش (پارسال مجله فيلم) گفته بود كه دليل ساخته نشدن "كارآگاه يحيي" كه 4-5 سالي صحبت ساختش بود غير از جور نشدن بودجه اين بوده كه اويسي حاضر نشده سيبيلشو بزنه! :blink: :blink:
كلا فكر مي كنم زياد زندگي رو جدي نمي گيره!

در مورد مجله هاي سينمايي هم من مجله فيلم رو دوست دارم. چون براي من تحليل ها و نقدها جالب تر از همه ن. اما در مورد اخبار سينمايي جهان دنياي تصوير فعال تره... خدابيامرز گزارش فيلم هم يه چندتا تريپ خلاقانه و جالب ميومد هر از گاهي ولي بجز روبرت صافاريان بقيه نويسنده هاش زيادي احساساتي و غيرمنطقي بودن توي تحليل هاشون...

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از buf :
پرويز پرستويي؟ يعني مي گي خوب نيست؟ يا منظورت اينه كه...

منظور من اين بود كه قبل از ليلي با من است پرستويي بازيگر مكمل فيلمها و سريال هاي نه چندان همه بود. و تازه بعد از "ليلي..." بود كه همه به تواتايي هاش پي بردن...

موافقم...ايول داري

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
1-پرويز پرستويي ( ليلي با من است )
2-عزت ا...انتظامي ( كمال الملك )
3-سوسن تسليمي ( ماديان )
4-حسين محجوب ( ماديان )
5-نيكي كريمي ( دو زن )
6- داريوش ارجمند ( ناخدا خورشيد )