تازه داش فارگو اين هم جز خوباشه . يه سري رو كه ببيني اشكت در مياد . مثلا عنايت بخشي ، افرادي مثل چنگيز وثوقي ، مريلا زارعي و حسين كسبيان رو هم در اين ليست ده نفره گذاشته . يه بنده خدا كه ، اميد نجوان (نويسنده سينمايي است ) اسم عرب نيا رو بعنوان فرد شماره يك نوشته !!! يا اين سامان مقدم جز معدود افراديه كه اصلا اسم انتظامي در ليستش نيست !!!غلامحسين لطفي اسم پورعرب رو در ليستش سوم گذاشته و باز هم از انتظامي خبري نيست و...به نقل از FARGO :اصلا با نظر كمال حال نكردم. البت خب نظرشه ديگه.
به نقل از Jacky :تازه داش فارگو اين هم جز خوباشه . يه سري رو كه ببيني اشكت در مياد . مثلا عنايت بخشي ، افرادي مثل چنگيز وثوقي ، مريلا زارعي و حسين كسبيان رو هم در اين ليست ده نفره گذاشته . يه بنده خدا كه ، اميد نجوان (نويسنده سينمايي است ) اسم عرب نيا رو بعنوان فرد شماره يك نوشته !!! يا اين سامان مقدم جز معدود افراديه كه اصلا اسم انتظامي در ليستش نيست !!!غلامحسين لطفي اسم پورعرب رو در ليستش سوم گذاشته و باز هم از انتظامي خبري نيست و...
به نقل از FARGO :ميدونين به نظر من يه چيزي كه در ايران ازش تا همين اواخر خبري نبود و تا اونجايي كه من به ياد دارم حاتمي كيا بابش كرد وجود كسي بنام بازيگردان بود كه خب انتخاب بازيگرها هم بر عهده اوست.
بيست بازيگر برگزيده سينماي ايران بين سالهاي 1359 تا 1379 اين ليست و آمار گيري توسط مجله دنياي تصوير انجام گرفته است ، و انتخاب مطابق نظرات 180 هنرمند ، نويسنده ، شاعر ، منتقد و سينماگر ايراني انجام گرفته است . نظرات افراد شاخصي مثل پرويز پرستويي ، عزت ا...انتظامي و... در پست هاي بعدي مي نويسم .
1- پرويز پرستويي
2- عزت ا... انتظامي
3- سوسن تسليمي
4- خسرو شكيبايي
5- فاطمه معمتمد آريا
6- اكبر عبدي
7- نيكي كريمي
8- سعيد پور صميمي
9- داريوش ارجمند
10- فريماه فرجامي
11- هديه تهراني
12- علي نصيريان
13- گلاب آدينه
14- گلچهره سجاديه
15-مهدي هاشمي
16- فريبرز عرب نيا
17- محمدرضا فروتن
18- جمشيد مشايخي
19-جمشيد هاشم پور
20- ليلا حاتمي
ببخشید ولی من اسمه آقای رضا کیانیان رو توی هیچ کدوم از نظر سنجی ها ندیدم ایشون یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران هستند و از نظر بنده ایشون بهترین بازیگر هستند