• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بيست بازيگر برگزيده سينماي ايران

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا با نظر كمال حال نكردم. البت خب نظرشه ديگه.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
از آنجا كه كم فيلم ديده ام و البته مايه افتخار هم نيست ، انتخاب كردن بسيار برايم سخت بود . متاسفم از اينكه بسياري از فيلمهاي بازيگران پيشكسوت و جوان تر ها را نديده ام . در مورد بازيگراني كه تنها به يك فيلم ار آنها اشاره كرده ام منظورم اين است كه يا همان يك فيلم را از آنان دوست دارم و يا اينكه بازي آنها در آن فيلم بر من بسيار تاثير گذاشته و كاملا در ذهنم مانده است .
1-اكبر عبدي
2-گلچهره سجاديه ( دندان مار )
3- جمشيد مشايخي
4-عزت ا... انتظامي ( هزار دستان )
5-علي نصيريان ( هزار دستان )
6-داوود رشيدي ( هزار دستان )
7-هديه تهراني ( شوكران )
8-آتيلا پسياني ( دو زن )
9-پرويز پرستويي ( ليلي با من است و آدم برفي )
10-علي مصفا ( پري ) و خسرو شكيبايي ( هامون )

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از FARGO :
اصلا با نظر كمال حال نكردم. البت خب نظرشه ديگه.
تازه داش فارگو اين هم جز خوباشه . يه سري رو كه ببيني اشكت در مياد . مثلا عنايت بخشي ، افرادي مثل چنگيز وثوقي ، مريلا زارعي و حسين كسبيان رو هم در اين ليست ده نفره گذاشته . يه بنده خدا كه ، اميد نجوان (نويسنده سينمايي است ) اسم عرب نيا رو بعنوان فرد شماره يك نوشته !!! يا اين سامان مقدم جز معدود افراديه كه اصلا اسم انتظامي در ليستش نيست !!!غلامحسين لطفي اسم پورعرب رو در ليستش سوم گذاشته و باز هم از انتظامي خبري نيست و...

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Jacky :
تازه داش فارگو اين هم جز خوباشه . يه سري رو كه ببيني اشكت در مياد . مثلا عنايت بخشي ، افرادي مثل چنگيز وثوقي ، مريلا زارعي و حسين كسبيان رو هم در اين ليست ده نفره گذاشته . يه بنده خدا كه ، اميد نجوان (نويسنده سينمايي است ) اسم عرب نيا رو بعنوان فرد شماره يك نوشته !!! يا اين سامان مقدم جز معدود افراديه كه اصلا اسم انتظامي در ليستش نيست !!!غلامحسين لطفي اسم پورعرب رو در ليستش سوم گذاشته و باز هم از انتظامي خبري نيست و...

:blink: :blink: :eek:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
ميدونين به نظر من يه چيزي كه در ايران ازش تا همين اواخر خبري نبود و تا اونجايي كه من به ياد دارم حاتمي كيا بابش كرد وجود كسي بنام بازيگردان بود كه خب انتخاب بازيگرها هم بر عهده اوست.

مشكل بسياري از بازيگرهاي ما اينه كه در جاي خودشون قرار نگرفته اند.
مثلا عرب نيا رو در فيلم شوكران با فيلماي ديگه اش مقايسه كنين.

يا مثلا جمشيد هاشم پور فيلم قارچ سمي، واكنش پنجم و از همه مهمتر هاشم پور فيلم مسافري از ري را مقايسه كنيد با زينال بندري يا نقشش در فيلم نيش.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فارگو جان اين درست ولي بالاخره بازيگر خوب در نامناسب ترين شرايط هم يه چيزي از خودش نشون ميده. ضمنا كيفيت فيلم رو نبايد با كيفيت بازي بازيگر اشتباه گرفت. بازي هاشم پور حتي توي اون فيلمهايي هم گفتي بازي خوبيه...

راستي ايرج راد يادم رفته بود! اونم خيلي بازيگره...

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از FARGO :
ميدونين به نظر من يه چيزي كه در ايران ازش تا همين اواخر خبري نبود و تا اونجايي كه من به ياد دارم حاتمي كيا بابش كرد وجود كسي بنام بازيگردان بود كه خب انتخاب بازيگرها هم بر عهده اوست.

درسته . من هم موافقم . فكر كنم اولين بار در همين آژانس بود كه بازيگردان بطور رسمي و جدي در ساير عوامل قرار گرفت . فكر كنم رضا كيانيان هم به اين نكته در مصاحبه اي اشاره كرده بود و جالب اين بود كه مي گفت : در خارج هم هر هنرپيشه يك بازيگردان داره كه مدتها با همون كار مي كنه و دائما از پشت صحنه بازيگر رو راهنمايي مي كنه . حتي اشاره كرد كه در پشت صحنه هاي فيلم shining بازيگردان جك نيكلسون مشخصه كه داره راهنمايي اش مي كنه .

و البته همونطور كه بوف عزيز هم اشاره كرد ، در هر صورت كيفيت بازي هنر پيشه معلومه . من يك دفعه قسمتهايي از فيلم فرانك اشتايني رو كه رابرت دنيرو بازي كرده بصورت گذرا ديدم ، پشت اون همه گريم و در اون زمان كوتاه نفهميدم كه رابرت دنيرو است ، ولي متوجه بازي فوق العاده خيره كننده و چشمگيرش با اون قيافه خفن فرانك اشتاين شدم ، واقعا بازي هنرپيشگان بزرگ ، حتي اگه نشناسي هم چشمگير و قابل توجهه .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
گرچه در ابتدا فكر نمي كردم اين انتخاب به زحمت به ده نفر برسد ؛ اما اكنون ...! البته بازيگر خوب بيش از اين تعداد داريم . اما انتخابهاي من :
1- سعيد راد ( خط قرمز )
2-سوسن تسليمي ( باشو غريبه كوچك )
3-خسرو شكيبايي ( هامون )
4-گلچهره سجاديه ( هيوا )
5-فرامرز صديقي ( تيغ و ابريشم ، دلشدگان )
6-اكبر عبدي ( مادر )
7-سعيد پور صميمي ( پرده آخر )
8-مهدي فتحي ( آدم برفي )
9-گلاب آدينه ( روسري آبي )
10-پرويز پرستويي ( آژانس شيشه اي )
و : عزت ا... انتظامي ( حاجي واشنگتن ) ، جهانگير الماسي ( نار وني )

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
يه نكته اي كه بنظرم در سينماي ايران خيلي بهش توجه نميشد تن صداي بازيگرا بود. چرا؟ چون فيلماي فارسي هم دوبله ميشد.

چرا اينو گفتم چون بنظرم هرچي هم بازي گلچهره سجاديه باحال باشه تن صداش توي هيوا زار ميزنه.
ولي اما
پرويز پرستوييو ببينين. خدايي ليلي با من است، آژانس و موميايي 3 را با هم مقايسه كنين. نه از جهت بازيگري. فقط تن صداشو در اين سه تا نقش. يا شروع روبان.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
1-سوسن تسليمي
2-عزت ا.. انتظامي
3-نيكي كريمي
4-پرويز پرستويي
5-ماهايا پطروسيان
6-گلچهره سجاديه
7-فاطمه معتمد آريا ( مردعوضي ، روسري آبي و هنر پيشه )
8- اكبر عبدي
9-علي نصيريان
10-فريماه فرجامي ( پرده آخر و نرگس)
و سعيد پور صميمي ( پرده آخر و ناخدا خورشيد ) ، خسرو شكيبايي ( هامون )

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بيست بازيگر برگزيده سينماي ايران بين سالهاي 1359 تا 1379 اين ليست و آمار گيري توسط مجله دنياي تصوير انجام گرفته است ، و انتخاب مطابق نظرات 180 هنرمند ، نويسنده ، شاعر ، منتقد و سينماگر ايراني انجام گرفته است . نظرات افراد شاخصي مثل پرويز پرستويي ، عزت ا...انتظامي و... در پست هاي بعدي مي نويسم .

1- پرويز پرستويي
2- عزت ا... انتظامي
3- سوسن تسليمي

4- خسرو شكيبايي
5- فاطمه معمتمد آريا
6- اكبر عبدي
7- نيكي كريمي
8- سعيد پور صميمي
9- داريوش ارجمند
10- فريماه فرجامي
11- هديه تهراني
12- علي نصيريان
13- گلاب آدينه
14- گلچهره سجاديه
15-مهدي هاشمي
16- فريبرز عرب نيا
17- محمدرضا فروتن
18- جمشيد مشايخي
19-جمشيد هاشم پور
20- ليلا حاتمي

گوهر خیر اندیش نیست:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

اه اه فریبرز عرب نیا بازی بلده:wacko::wacko::wacko:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
ببخشید ولی من اسمه آقای رضا کیانیان رو توی هیچ کدوم از نظر سنجی ها ندیدم ایشون یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران هستند و از نظر بنده ایشون بهترین بازیگر هستند

Reza-Kianian.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بالا