• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بيش از 4.30$ در 7 روز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

coolboy2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من
اين سايت واقعا" داره عالي كار ميكنه و در 7 روز من 4.30$ ازش دريافت داشتم.
حداقلدريافت از اين سايت 5 سنت هست يعني به 5 سنت كه برسيد به ايگولد ميريزه ولي اگه در قسمت Paid to Signup وارد بشين ميتونيد مثل من 35-40 سنت روزانه كار كنيد. اينم بگم كه در Paid to Click هم روزي 1 سنت مي ده.
خوبي اين سايت اينه كه در عرض 5 ساعت به ايگولد مي ريزه.
×××× هرگز وقتي كه login كردين و كار با سايت رو انجام دادين , Logout نكنين چون ديگر username , password شما را نمي شناسد و فكر مي كنيد كه اينم يك سايت تقلبي هست ××××.
اينم سايت مورد نظر: leap cach

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
روزی چند در صد می ده؟

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173

mehrzad_50cent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 40 سنت زدم دخاست هم زدم هنوز بعد از 12 ساعت هنوز نيومده اي گلدم :(

coolboy2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrzad_50cent :
هنوزم نريخته 2 روزشد :eek: :(
سلام به همگي
در مورد واريز بايد بگم كه به خدا خودم دارم پولمو ميگيرم و حالا چرا يه مقدار طول كشيده نميدونم اما شايد شما ساين آپ رو كه انجام دادين منتظر واريز پول به ايگولد هستين كه در واقع اشتباه همين جاست چون بعد از ساي آپ پول رو به قسمت اكانت بالانس شما ميريزه و بعد بايد درخواست انتقال پول رو بوسيله وايت دراو انجام بدين كه معمولا 4-6 ساعت بعد تو ايگولد ميريزه.

بخدا من دارم پولمو ميگيرم و الان كه 12 روز گذشته 7.63$ گرفتم و $1 هم بخواطر قرار گرفتن در 5 نفر اول زير مجموعه شدن آخر ماه ميده.
الان من در رده پنجم زير مجموعه داشتن هستم ميتونيد در قسمت رفرال كانتست ببينيد. اي دي من (ماه ايران ) هستش.
اميدوارم كه به هر حال درست عمل كنيد و پول رو بگيرين.
به اميد موفقيت
www.leapcash.com

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا