• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بين N71 و N80 كدومو بگيرم !؟ چرا !؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ای بابا تو هم به تئوری خزیت اعتقاد داری؟!!!...ول کن این حرفها رو!!!!....ولی من فکر نمیکنم خز بشه یعنی پتانسیلش رو داشت اما ن95 به دادش رسید...لول

موافقم ! اگه قیمتش بشه دور و بر 300 تا 350 حتما میخرم !

من یه پیشنهاد دارم...

شما گوشی نخری سنگین تری !!!

گوشی خوب رو همه می خرن !! اگر قرار به خز شدن فکر کنی بهتره گوشی دستت نگیری...چون تو خیابون ممکنه دست یه بنده خدایی ببینی....اون موقع چیکار می کنی؟؟گوشی رو پرت می کنی وسط خیابون؟؟

ببین عزیز من !

چرا عصبانی مبشی !؟ :lol:

اونقدرا هم با خز شدن مشکل ندارم ! ولی وقتی دیدم تو مترو یه افغانی با لباس های پاره پوره P990 دستشه

خیلی احساس بدی پیدا کردم ! رو این حساب میخوام یه چیزی بگیرم که کمتر دست کسی باشه !

این واقعا واسم مهمه !

خوب هر کس یه نظری داره دیگه !

فعلا که اگه قسمت بشه تصمیم این شده که n71 رو بگیرم !

N93 م واقعا دوست دارم ولی گرونه ! :blush:

donya822626

Registered User
لایک‌ها
3
سلام .من چون n80 دارم اومدم توصيه كنم نخري:wacko:خيلي هنگ ميكنه.ولي دوربينش به اين بدي كه ميگين نيستااااااااا! من باهاش عكسايه خيلي خوبي گرفتم.يه چيزه ديگه folder هم نميتوني توش بسازي.يا شايد من نتونستم!!!!عكسو آهنگو ويدئو ها با هم يه جا هستن!آهنگا خودشون folder جدا هم دارن.كيفيت lcd خوبي داره.ولي باتريش فوق العاده ضعيفه:eek::hmm:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام .من چون n80 دارم اومدم توصيه كنم نخري:wacko:خيلي هنگ ميكنه.ولي دوربينش به اين بدي كه ميگين نيستااااااااا! من باهاش عكسايه خيلي خوبي گرفتم.يه چيزه ديگه folder هم نميتوني توش بسازي.يا شايد من نتونستم!!!!عكسو آهنگو ويدئو ها با هم يه جا هستن!آهنگا خودشون folder جدا هم دارن.كيفيت lcd خوبي داره.ولي باتريش فوق العاده ضعيفه:eek::hmm:

این مشکل هنگ گردن با آپدیت حل نمیشه !؟

همه گوشی هایی که از سیمبیان 9 استفاده میکنند نمیتونند فولدر بسازند ! مثل N73

از مشاورت ممنون ! اگه قسمت بشه دارم N71 میگیرم .

بالا