سایت ساز وبزیکسب درآمد

بچه ها کمکم کنید می خوام امن هم جبران می کنم

شروع موضوع توسط blackroos ‏13 مارس 2007 در انجمن HTML

  1. blackroos

    blackroos کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    من می خوام از یک dll که در درون خود ویندوز است در وب استفاده کنم باید چیکار کنم
    این dll در vb اینگونه است
    Declare Function GetUserName Lib "advapi32.dll" Alias "GetUserNameA" (ByVal lpBuffer As String, nSize As Long) As Long

    حالا اگه بخوام اینو در وب استفاده کنم باید چیکار کنم
    کوچیک همه ی شما رضا ضیایی مدیریت وبلاگ WWW.Nokhbeh2000.blogfa.com
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Professsor G

    Professsor G کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    دوست عزيز اين مطلب شما اصلا ربطي به بخش HTML نداره و از اين لحاظ شما داريد خلاف مقررات فورم رفتار ميكنيد.
    لطفا كمي دقت كنيد كه هم وقت ديگران گرفته نشه و هم خودتون سريعتر به جواب برسيد.
    ضمن اينكه با توجه به اين مطلبتون پرسيدن اين سوال از طرف شما بعيده واقعا!
     
  4. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    خیلی تمیز اومدی خط آخرو
     
  5. blackroos

    blackroos کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز
    قرار نیست که هر کس همه چیز رو بلد باشه من در ضمینه های برنامه نویسی با vb و c++ , Matlab و تسلط کامل دارم و تازگیطراحی وب رو شروع کردم ولی من با پروتوکل ها و قوانین اینترنت آشنایی کامل دارم و همچنین با ساختار کلی زبان Html , asp , php همون طور که می دونید در زبان Asp می تواند به صورت Vbscript برنامه نوشت که من از این نظر هیچ مشکلی ندارم ولی می خواستم بدونم که چه جوری می شه یک dll رو در سرور خود کپی کرد و از اون استفاده کرد اون مثالی هم که زدم فقط برای فهم بیشتر بود نه چیزه دیگر
    در آخر هم من ادعایی نکردم و همچنین خودم رو همه چیز دان ندونستم که شما متلک می ندازین :(
    در هر صورت هیچ مشکلی نداره من فقط جواب خواستم شما اگه می تونین کمکم کنید مه اینکه مسخره
    مسخره کردن کاره درستی نیست البته هر چند که برام مهم نیست که شما حرفامو تو پست قبل باور کنین یا نه چون بعدا ثابت می کنم با سند و مدرک .
    کوچیک همتون رضا ضیایی
     
  6. Professsor G

    Professsor G کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    رضا ضيايي عزيز
    اگه برداشت شده كه من قصد مسخره كردن دارم فكر ميكنم برداشت درستي نبوده. من فقط تعجب كردم كه اين سوال از طرف شما مطرح شده، همين.
    به هر حال با توضيحات اخيرتون و همونطور كه خودتون هم مطلعيد اين مطلب مربوط به بخش HTML نميشه و مطرح كردنش در اين بخش باعث به هم ريختن نظم موضوعات و مطالب فورم ميشه.
     
  7. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7

    چون گفتین آشنایی کامل دارین پس توضیح نمیدم فقط یادآوری میکنم که:
    1- بین windows application و web application تفاوت وجود داره.
    2- همچنین بین vbscript و vb و vba وvb.net هم متاسفانه اختلافهای فاحشی هست.
    3- بدبختانه بین کد server side و client side هم شباهتی نیست.
    همه این موارد و چند مورد دیگه که لازم به ذکر اونها نیست باعث شده که کاربران دیگه از این سئوال شما اظهار تعجب کنن.
     
  8. blackroos

    blackroos کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    قرار شد استادم به من یاد بده که چگونه از dll استفاده کنم
    ممنون
    هرچند که جز مشخره کردن من چیزی دیگر در این تاپک مشهاده نکردم .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی