منتخب بازارچه

بچه ها کمکم کنید می خوام امن هم جبران می کنم

blackroos

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2005
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من می خوام از یک dll که در درون خود ویندوز است در وب استفاده کنم باید چیکار کنم
این dll در vb اینگونه است
Declare Function GetUserName Lib "advapi32.dll" Alias "GetUserNameA" (ByVal lpBuffer As String, nSize As Long) As Long

حالا اگه بخوام اینو در وب استفاده کنم باید چیکار کنم
کوچیک همه ی شما رضا ضیایی مدیریت وبلاگ WWW.Nokhbeh2000.blogfa.com
 

Professsor G

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آگوست 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من می خوام از یک dll که در درون خود ویندوز است در وب استفاده کنم باید چیکار کنم
این dll در vb اینگونه است
Declare Function GetUserName Lib "advapi32.dll" Alias "GetUserNameA" (ByVal lpBuffer As String, nSize As Long) As Long

حالا اگه بخوام اینو در وب استفاده کنم باید چیکار کنم
کوچیک همه ی شما رضا ضیایی مدیریت وبلاگ WWW.Nokhbeh2000.blogfa.com
دوست عزيز اين مطلب شما اصلا ربطي به بخش HTML نداره و از اين لحاظ شما داريد خلاف مقررات فورم رفتار ميكنيد.
لطفا كمي دقت كنيد كه هم وقت ديگران گرفته نشه و هم خودتون سريعتر به جواب برسيد.
ضمن اينكه با توجه به اين مطلبتون پرسيدن اين سوال از طرف شما بعيده واقعا!
 

shervin

ASP.net
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,316
لایک‌ها
260
سن
34
محل سکونت
تهران
دوست عزيز اين مطلب شما اصلا ربطي به بخش HTML نداره و از اين لحاظ شما داريد خلاف مقررات فورم رفتار ميكنيد.
لطفا كمي دقت كنيد كه هم وقت ديگران گرفته نشه و هم خودتون سريعتر به جواب برسيد.
ضمن اينكه با توجه به اين مطلبتون پرسيدن اين سوال از طرف شما بعيده واقعا!
خیلی تمیز اومدی خط آخرو
 

blackroos

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2005
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
0
دوست عزیز
قرار نیست که هر کس همه چیز رو بلد باشه من در ضمینه های برنامه نویسی با vb و c++ , Matlab و تسلط کامل دارم و تازگیطراحی وب رو شروع کردم ولی من با پروتوکل ها و قوانین اینترنت آشنایی کامل دارم و همچنین با ساختار کلی زبان Html , asp , php همون طور که می دونید در زبان Asp می تواند به صورت Vbscript برنامه نوشت که من از این نظر هیچ مشکلی ندارم ولی می خواستم بدونم که چه جوری می شه یک dll رو در سرور خود کپی کرد و از اون استفاده کرد اون مثالی هم که زدم فقط برای فهم بیشتر بود نه چیزه دیگر
در آخر هم من ادعایی نکردم و همچنین خودم رو همه چیز دان ندونستم که شما متلک می ندازین :(
در هر صورت هیچ مشکلی نداره من فقط جواب خواستم شما اگه می تونین کمکم کنید مه اینکه مسخره
مسخره کردن کاره درستی نیست البته هر چند که برام مهم نیست که شما حرفامو تو پست قبل باور کنین یا نه چون بعدا ثابت می کنم با سند و مدرک .
کوچیک همتون رضا ضیایی
 

Professsor G

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آگوست 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
1
رضا ضيايي عزيز
اگه برداشت شده كه من قصد مسخره كردن دارم فكر ميكنم برداشت درستي نبوده. من فقط تعجب كردم كه اين سوال از طرف شما مطرح شده، همين.
به هر حال با توضيحات اخيرتون و همونطور كه خودتون هم مطلعيد اين مطلب مربوط به بخش HTML نميشه و مطرح كردنش در اين بخش باعث به هم ريختن نظم موضوعات و مطالب فورم ميشه.
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
دوست عزیز
قرار نیست که هر کس همه چیز رو بلد باشه من در ضمینه های برنامه نویسی با vb و c++ , Matlab و تسلط کامل دارم و تازگیطراحی وب رو شروع کردم ولی من با پروتوکل ها و قوانین اینترنت آشنایی کامل دارم و همچنین با ساختار کلی زبان Html , asp , php همون طور که می دونید در زبان Asp می تواند به صورت Vbscript برنامه نوشت که من از این نظر هیچ مشکلی ندارم ولی می خواستم بدونم که چه جوری می شه یک dll رو در سرور خود کپی کرد و از اون استفاده کرد اون مثالی هم که زدم فقط برای فهم بیشتر بود نه چیزه دیگر
در آخر هم من ادعایی نکردم و همچنین خودم رو همه چیز دان ندونستم که شما متلک می ندازین :(
در هر صورت هیچ مشکلی نداره من فقط جواب خواستم شما اگه می تونین کمکم کنید مه اینکه مسخره
مسخره کردن کاره درستی نیست البته هر چند که برام مهم نیست که شما حرفامو تو پست قبل باور کنین یا نه چون بعدا ثابت می کنم با سند و مدرک .
کوچیک همتون رضا ضیایی

چون گفتین آشنایی کامل دارین پس توضیح نمیدم فقط یادآوری میکنم که:
1- بین windows application و web application تفاوت وجود داره.
2- همچنین بین vbscript و vb و vba وvb.net هم متاسفانه اختلافهای فاحشی هست.
3- بدبختانه بین کد server side و client side هم شباهتی نیست.
همه این موارد و چند مورد دیگه که لازم به ذکر اونها نیست باعث شده که کاربران دیگه از این سئوال شما اظهار تعجب کنن.
 

blackroos

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2005
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
0
قرار شد استادم به من یاد بده که چگونه از dll استفاده کنم
ممنون
هرچند که جز مشخره کردن من چیزی دیگر در این تاپک مشهاده نکردم .
 
بالا