اینو تایید میکنم افتک کاملا درست میگهموجودی حساب آرمان، الان حداقل 10 برابر موجودی شماست. حاضرم 100 میلیون شرط ببندم
متاسفانه رد دادهپ.ن: @Benchmarker این دوست پسرت چرا اینطوری شده ؟ اخیرا مثل این دهاتی های تازه به دوران رسیده حرف میزنه
شاید بیربط باشه اما شوما هم نون شناس خوبی هستیدادم شناس خوبیه
اتفاقا اصلا آدم شناس خوبی نیست. درجات بالایی از پارانویا داره. تجربه هم نداره. توی اجتماع نبوده.اینو تایید میکنم افتک کاملا درست میگه
با حساب ارمان پولشویی میکنه
متاسفانه رد داده
اما فری رو تو یه چیزی قبولش دارم
ادم شناس خوبیه
اولا که چی میگی، امیرمهدی کیههرکی زیر 19ست به کار افتک میاد .برای دور زدن انواع اقسام قوانین مالیاتی و بیمه و....
بچه میاد اینجا پول گل و علف و اسنپ نداره بعد افتک از امیرمهدی آرمان میسازه:دی خوده افتک رو با سنگ بزنی محمد شهر نمیره:دی
پولشویی به روش تینیجری. منم 17بودم آیدین و افتک میگفتن تو فقط کارت ملی بده غم ت نباشه:دی
شرط بستن نمیخواد افتک جان از یدونه سکه طرح امام نمیگذری بعدی میخوای 100میل رو من شرط ببندی . عکس حساب رو بذار کاری نداره که . اسم امیر مهدی هم بده قبلش با فوتوشاپ تبدیل کنیم به آرمان . خودش دلار میذاره گندش از سریال هاش در میاد بعد میخواد شاگرد رو هم بیچاره کنه
افتک اعتراف میکنه که امیرمهدی اینقدر شادمغزه ریال نگه میداره اونم تو بانک :دی آخه سس موشکی 10برابر حساب بانکی من تو حساب ش اصلا نمیتونه بریزه قانونا :دی کدوم سس موتوری پول اونم ریال نگه میداره تو بانک :/
تا میای یه غلطی کنی افتک و امیر مهدی هم اتفاقی میخواد دقیقا همون غلطو کنهمیگم میخام بازی نینتندو سووییچ بخرم میگه عه منم فردا میخام همینو برای پلضتیشن آرمان بخرم. دریغا که اون پوووور کید فقط یدونه گوشی هوآوی داره
دلت خوشه مگه مگه امریکا یا اروپاست که سیستم کریدیت داشته باشه الان تو ایران با کارت ملی یه پیرزن روستایی حساب باز کن همون لحظه اول هزار میلیارد پول باهاش جابجا کنی هیشکی نمیاد بگه خرت به چند! مخصوصا بانک ملتثالثا اینکه چرا پرت و پلا میگی بچه. من کی به تو گفتم کارت ملی بده غمت نباشه ؟ مرد حسابی مگه با حساب شمایی که حتی شغل ثابت نداری، مگه میشه پولشویی کرد ؟ یه چیزی شنیدی همینطور برای خودت تفسیر میکنی. پولشویی رو با حساب شخص یا شرکتی میکنن که اونقدر ترن اور مالیش بالاست که میشه مبالغ بالا رو توش گم و گورکرد.
دلت خوشه مگه مگه امریکا یا اروپاست که سیستم کریدیت داشته باشه الان تو ایران با کارت ملی یه پیرزن روستایی حساب باز کن همون لحظه اول هزار میلیارد پول باهاش جابجا کنی هیشکی نمیاد بگه خرت به چند! مخصوصا بانک ملت
چرا من پارسال بود جابجا کردم سندی چیزی نخواستن البته به اسم مادرم بود 100 تومن که الان پول یه پراید هم نیست البته منم هزار میلیارد رو اغراق کردمخیلی وقته تراکنش ها رو محدود کردن 100 میلیون بیشتر نمیشه تو یه روز جا به جا کرد
مگه نمیگی 100 میل شرط میبندی افتک پلاستیکی .بسم الله و یا بسم البروک العظیماتفاقا اصلا آدم شناس خوبی نیست. درجات بالایی از پارانویا داره. تجربه هم نداره. توی اجتماع نبوده.
اولا که چی میگی، امیرمهدی کیه
ثانیا که 10 برابر موجودیت تو حساب آرمانه. قانونا هم میشه تا چشت درآد
ثالثا اینکه چرا پرت و پلا میگی بچه. من کی به تو گفتم کارت ملی بده غمت نباشه ؟ مرد حسابی مگه با حساب شمایی که حتی شغل ثابت نداری، مگه میشه پولشویی کرد ؟ یه چیزی شنیدی همینطور برای خودت تفسیر میکنی. پولشویی رو با حساب شخص یا شرکتی میکنن که اونقدر ترن اور مالیش بالاست که میشه مبالغ بالا رو توش گم و گورکرد.
اون اجاره حساب هم که شنیدی، برای فعالیت های خلافه. مثل شرط بندی و خرید دلار دولتی و غیره. نه برای فرار مالیاتی
رابعا که اصلا از حالا نمیگم آرمان جونم چی میخواد بگیره که اینطوری حسودی نکنی
خامسا که آرمان هم خیلی باهوشه، هم عرضه داره. من فقط مقدمات کارشو فراهم کردم. خودش داره پول در میاره. خیلی هم خوب درآمد داره تا چشت درآد. مثل تو لوس و خانواده آزار هم نیست تازه
چی میگی؟مگه نمیگی 100 میل شرط میبندی افتک پلاستیکی .بسم الله و یا بسم البروک العظیم
خالی بندی اگه چیزی که میگی رو اثبات نکنی کی آخه با شغل ثابت پولشویی میکنه :دی
شرط میبنده توش میمونه آخرش هم میاد میگه حیف که آرمان جونم طرفدارته آرمان جونتم مثل ابولفضل جون و سهیل جون 4روز دیگه با درب زخمی میرن کنار
کریر افتک در سالهای اخیر : 2009تا 2012 فری جونم فری جونم. 2012تا2015 سهیل جونم سهیل جونم . 2015تا2018 هم ابولفضل جونم که آراد جونم خطاب میشد . 2018 تا کنون هم آرمان جونم آرمان جونم
دقیقا چی میخوای از جونه نوجوانان عوستان علبرز . چرا نمیری با بنچی شراکت کنی تو که اینقدر خوب و دلسوزی
این عارمانی که ما میشناسیم اونور مانیتور شخم خدمت رفتن هم نداره . این هنوز سرپا جیش کردن هم بلد نیست
این تراوشات ذهنی ت هم قبل ش با بنچی هماهنگ کن حداقل یذره ش به ما بخوره . از خانم ت اجازه گرفتی میای پشت مانیتور؟
اینارو ولش کن اون 100میلی که شرط بستی رو بپاش وسط . عکس حساب یا مشخصات حساب ش رو بذار وعلا دیالوگات همه تکراری شده دیگه جلو بنچی هم ملق بازی هنره والا
دلار یک قرون بالا پایین میشه حبس البول میشه بعد میاد 100میل با کسی که آرمان طرفدارشه شرط میبنده
کارآگاه علوی شومایی؟چی میگی؟
افتک اصلا آرمان رو ندیده داره شوخی میکنه
کل کاری که کرده اینه که تو اینستا پیجش رو می بینه, حتی جرات فالو کردن هم نداره که یه وقت دردسر نشه.
کارآگاه علوی شومایی؟
پس چه خالییی بسته برات
منشی هم منشی های قدیم
وقتی با من شرط بسته من باید ازت بپرسم چی میگی ! من و خودش دقیقا میدونیم داریم چی میگیم بعد خودت چی میگی دقیقا؟:دی از کجا اومدی که خوده افتک هم خبرنداره
از کجا میدونی کی کیو دیده کی کیو ندیده . ما که دیدم چرا باید گوش جان به ک ک بسپاریم
چیه فرت و فرط مثل هوخشَتَره ماله رو میگیری دستت میای وسط. موز رو بردار بزن به عسل برزویان
فیلم 4لبه میاد خالی میبنده فیلم 6لبه میاد ماله میکشه خودش دقیقا میدونه داره چی میگه . ما هم میدونیم داره چی میگه . متاسفانه شخص شما اصلا در باغ نیست که بدونی چی میگه
متاسفانه یکی دیگه از سناریو های افتک هم لو رفت و ک ک متوجه شد بازی خرده
ک ک ایز بَک
مشاهده پیوست 1257636
فمارا پس چی بود؟ ایمان که خودت بودیهیچ کاربری از هویت افتک مطلع نیست جز یه کاربر ایمان نامی که معلوم نیست چی شدش, دیگه کسی ندیدش. جز اون هیچ احد الناسی نمیدونه افتک کیه.
مگه نمیگی 100 میل شرط میبندی افتک پلاستیکی .بسم الله و یا بسم البروک العظیم
خالی بندی اگه چیزی که میگی رو اثبات نکنی کی آخه با شغل ثابت پولشویی میکنه :دی
شرط میبنده توش میمونه آخرش هم میاد میگه حیف که آرمان جونم طرفدارته آرمان جونتم مثل ابولفضل جون و سهیل جون 4روز دیگه با درب زخمی میرن کنار
کریر افتک در سالهای اخیر : 2009تا 2012 فری جونم فری جونم. 2012تا2015 سهیل جونم سهیل جونم . 2015تا2018 هم ابولفضل جونم که آراد جونم خطاب میشد . 2018 تا کنون هم آرمان جونم آرمان جونم
دقیقا چی میخوای از جونه نوجوانان عوستان علبرز . چرا نمیری با بنچی شراکت کنی تو که اینقدر خوب و دلسوزی
این عارمانی که ما میشناسیم اونور مانیتور شخم خدمت رفتن هم نداره . این هنوز سرپا جیش کردن هم بلد نیست
این تراوشات ذهنی ت هم قبل ش با بنچی هماهنگ کن حداقل یذره ش به ما بخوره . از خانم ت اجازه گرفتی میای پشت مانیتور؟
اینارو ولش کن اون 100میلی که شرط بستی رو بپاش وسط . عکس حساب یا مشخصات حساب ش رو بذار وعلا دیالوگات همه تکراری شده دیگه جلو بنچی هم ملق بازی هنره والا
دلار یک قرون بالا پایین میشه حبس البول میشه بعد میاد 100میل با کسی که آرمان طرفدارشه شرط میبنده
کارآگاه علوی شومایی؟
پس چه خالییی بسته برات
منشی هم منشی های قدیم
وقتی با من شرط بسته من باید ازت بپرسم چی میگی ! من و خودش دقیقا میدونیم داریم چی میگیم بعد خودت چی میگی دقیقا؟:دی از کجا اومدی که خوده افتک هم خبرنداره
از کجا میدونی کی کیو دیده کی کیو ندیده . ما که دیدم چرا باید گوش جان به ک ک بسپاریم
چیه فرت و فرط مثل هوخشَتَره ماله رو میگیری دستت میای وسط. موز رو بردار بزن به عسل برزویان
فیلم 4لبه میاد خالی میبنده فیلم 6لبه میاد ماله میکشه خودش دقیقا میدونه داره چی میگه . ما هم میدونیم داره چی میگه . متاسفانه شخص شما اصلا در باغ نیست که بدونی چی میگه
متاسفانه یکی دیگه از سناریو های افتک هم لو رفت و ک ک متوجه شد بازی خرده
ک ک ایز بَک
مشاهده پیوست 1257636
ایمان. ایمان. ایمانهیچ کاربری از هویت افتک مطلع نیست جز یه کاربر ایمان نامی که معلوم نیست چی شدش, دیگه کسی ندیدش. جز اون هیچ احد الناسی نمیدونه افتک کیه.
چه تفاهمی داریم. منم الان دقیقا داشتم به همین فکر میکردمشما تحت تاثیر داروی ها روانگردان هستی متوجه شوخی و جدی نمیشی. هر کی یه حرفی رو به شوخی میزنه شما جدی میگری
والا بجان مصطفی. من نمیدونم چرا اینا حس طنز ندارناصلا از نظر تو منطقی و شدنی هست یه آدم زن و بچه داری با چنین موقعیت اجتماعی که پدر دکتر, همسر دکتر, برادر دکتر, خودش آقا مهندس, دارای مدرک دکترا, یه مدرک دیگه هم فوق لیسانس, استاد دانشگاه, دلاله دلار , محل کار حاجی صداش میکنن, سهامداره بیمارستان و مخترع بعد پاشه بیاد با یه نوجوان دوست بشه, اونم تو جامعه ایران با فرهنگ سنتی. اصلا چنین چیزی ممکنه؟ خانوادش چنین چیزی رو قبول میکنن؟ زنش قبول میکنه که شوهرش یه دوست پسره 17 ساله داشته باشه؟ گرفتی مارو؟
اینها شوخی هست, شما جدی گرفتی.
اگر خیلی به شرط بندی علاقه مندی, شرط بندی معروف افتک همچنان پا برجاست, البته مبلغ به خاطره تورم بالا رفته, اون موقع 50 میلیون بود الان 200 میلیون شده, مساله هم این بود که آیا افتک مدرک دکترا و پاسپورت اسپانیا دارد یا خیر که شما 200 میلیون میاری وسط یه قرارداد میندی که مثلا یه کارگزار با چنین شرایطی میخوای استخدام کنی, دارای پاسپورت اسپانیا و مدرک دکترای برق برای کارهای شرکت. هزینه ضرر و زیان اگر نتواند تامین کند 200 میلیون, دستمزد در صورت تامین 200 میلیون, کاملا محضری و قانونی, ولی باز هم خوده افتک رو ملاقات نمی کنی, با وکیلشون قرار داد می بندی چون ایشون بیکار نیستند با هر بی سر و پایی ملاقات کنن, اگر شرایط رو قبول دارید جناب افتک همیشه آماده هستند برای انجام قرار داد.