نیمرو؟!!!!!!!!!!!!:general710::general210: اخه تخم اندازه یه بند انگشت چی داره که میخوای بخوریش؟؟ برو سر کوچتون یه تخم مرغ بخر بخوریاکریم شیر خورد؟:general509:
یاکریم همیشه میاد پشت پنجره ما لونه میکنه تخم میذاره بچه هاش در میان از تخم بزرگ میشن میرن باز سال دیگه میان.همیشه 2تا تخم میزاشت ایندفه 3تا گذاشت یکیشو میخواستم بگیرم نیمرو کنم ببینم چه مزه ایه مادرم نذاشت
تخک مرغ زیاد خوردم . تخم قمری نخوردمنیمرو؟!!!!!!!!!!!!:general710::general210: اخه تخم اندازه یه بند انگشت چی داره که میخوای بخوریش؟؟ برو سر کوچتون یه تخم مرغ بخر بخور
باز میرم ببینم پیدا میکنم چیزیاحتمالا زیاد بهش دادی !! نمیره خوبه
با دست کمی گلوش رو به ارومی از بالا به پایین ماساژ بده شاید چیزی گیر کرده
گناه داره فردا ببین لونشو پیدا میکنی بذاری اونجا
بیچاره ها همشون از دم مثل هم هستن یه شکل و مظلوم
برنج خام دوست عزیز؟سلام
حاج خانم مادر ما هم در تاقچه ی پنجره ی آشپزخونه، خورده برنج و خورده نون میریزن، هر روز 7 ، 8 تا یاکریم میان سرتاسر پنجره مهمونی برگزار میکنن. هر چی هم میگیم حاج خانم بذار یکیش رو جای این همه زحمت بگیریم بخوریم نمیذارن
تازه تهدید هم میشیم که اگه یکی از اینا کم بشه از خونه بیرونتون میکنم!!!!!
بار ها هم برنامه ریزی کردیم وقتی مادر منزل نیستن، توطئه ای علیه اینها بکنیم اما گویا این پرنده ها دوست و دشمن رو کاملاً تشخیص میدن!
:دیمن میگم اینبار نوشابه رو تست کن ببین میخوره یا نه !؟
صبح ها برنج خام(اما قبلش کمی میکوبنشون تا خورده برنج بشن) ، بعد از ناهار هم کمی برنج پخته!!!برنج خام دوست عزیز؟
من خودم هم زمستونا براشون میریزم اما این نمیخوره :دی
دسر چی بدیم اونوقت؟صبح ها برنج خام(اما قبلش کمی میکوبنشون تا خورده برنج بشن) ، بعد از ناهار هم کمی برنج پخته!!!
پرواز یادش دادیبردمش توی بارکن گذاشتمش روی نرده پر زد و رفت :دی
در تاقچه ی پنجره ی ما چند تا گلدون هست که گویا کل هاش برای این یاکریما خیلی خوشمزس. بعد از صرف ناهار، نوکی هم به این گلدونا میزنن و اون موقس که مادر میگن حق با سعید هست که میگه بگیره بخورتتون!!!دسر چی بدیم اونوقت؟
راستش من نمیوخاستم برهپرواز یادش دادی
نباید میذاشتی بره
اون هنوز نمیتونه از خودش مراقبت کنه
يعنى ميفرمايى استفراق بهش بديم؟اتفاقا دیروز شبکه مستند زندگی کبوترهای آفریقایی همون قور قورو که تهرانی ها بش میگن یاکریم را نشون میداد لانه پرنده را نشون داد گوینده میگفت موقع غذا دادن کار خدا را ببین پرنده غذایی که برای جوجه پیدا میکنه میخورش دوباره میده بالا تبدیل به ماده شیری رنگ میشه میده به بچش بخوره