• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بک آپ از رام

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یکم تازه کارم و می خوام قبل از هر کاری یه بک آپ کامل از رام داشته باشم
سوالم اینه که من چه نوع رامی باید از دستگاهم بگیرم که هر موقع هر مشکلی براش پیش اومد بتونم برش گردونم حالت اول
مثلاً وقتی پسوورد دستگاه یادم نمیاد و نمی تونم داخل بشم، و یا زمانی که سیستم عامل بالا نمیاد و مشکلاتی از این دست
سوالم در واقع اینه که این جور مشکلات با بکاپ و ریستور و اینا حل می شه ؟ یا باکس و این جور چیزا می خواد
ممنون می شم راهنمایی کنین، چون یه بار پسوورد دستگاه یادم رفت و بردمش پایتخت، 80000 تومن ازم گرفت تا رام رو عوض کنه

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان
من یکم تازه کارم و می خوام قبل از هر کاری یه بک آپ کامل از رام داشته باشم
سوالم اینه که من چه نوع رامی باید از دستگاهم بگیرم که هر موقع هر مشکلی براش پیش اومد بتونم برش گردونم حالت اول
مثلاً وقتی پسوورد دستگاه یادم نمیاد و نمی تونم داخل بشم، و یا زمانی که سیستم عامل بالا نمیاد و مشکلاتی از این دست
سوالم در واقع اینه که این جور مشکلات با بکاپ و ریستور و اینا حل می شه ؟ یا باکس و این جور چیزا می خواد
ممنون می شم راهنمایی کنین، چون یه بار پسوورد دستگاه یادم رفت و بردمش پایتخت، 80000 تومن ازم گرفت تا رام رو عوض کنه

مارک + مدل

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
مارک و مدل نداره ، چینیه
ازین مارکای الکی ایرانی روش زدن
اما Allwinner A13 با ARM cortex A8 با گرافیک 400 mali
رم 512، هارد 4 و سایز 7 اینچ با رزولوشن 800 در 480 با اندروید 4.0.4
و سیم کارت خوره

من می خوام بدونم چطوری می تونم بک آپ بگیرم قبل از هر تغییری
و اینکه با سیم کارت همراه اول هنگ می کنه، آیا با آپدیت نسخه سیستم عامل (اگه بیاد یا پیدا بشه) حل می شه؟ یا مشکل سخت افزاره ؟

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نیست به من تازه کار کمک کنه ؟

ßruce

Registered User
لایک‌ها
2
کسی نیست به من تازه کار کمک کنه ؟

براي فلش كردن تبلتهاي بر پايه A10 , A13 بايد از Livesuit استفاده كنيد ورژن 1.11 يا بالاترش
اما براي بك آپ گرفتن از فيرمور دستگاه راه ساده اي وجود نداره . اول بايد يك Dump ازش بگيريد بعد لينوكس نصب كنيد و تغيراتي در يكي از فايلا داده درنهايت
با ابزار ديگري پكش كنيد بصورتي كه توسط Livesuit قابل شناسايي باشه . همه چيز اينجا توضيح داده شده.
اما توصيه من اينه كه در وحله اول سعي كنيد فيرمور آماده شو تو نت پيدا كنيد ( دستگاههاي مشابه ولي معروفتر كه داراي ساپورت و آپديت هستند.

بالا