• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بک لینک بی تاثیر شده و از چرخه خارج می شود

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
اصولا مت کاست و گوگل واقعیت را نمیگه که فریب را کم کنه گمراهانه صحبت میکنه اینو هم بدونید ولی لینک بی اثر نیست من کمو بیش جواب میگیرم ازش روش استفادش فرق کرده

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
این لینک باز نمیشه یعنی باز میشه اون صفحه را باز نمیکنه متاسفانه
اصولا مت کاست و گوگل واقعیت را نمیگه که فریب را کم کنه گمراهانه صحبت میکنه اینو هم بدونید ولی لینک بی اثر نیست من کمو بیش جواب میگیرم ازش روش استفادش فرق کرده

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
این لینکی که گذاشتی باز نمیشه مطلب را نشون بده

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
امکان نداره بک لینک بی تاثیر بشه چون طبق گوگل وبمستر یکی از مهمترین عوامل پیشرفت سایت بک لینک فالوی مطتبط هستش شاید در الگوریتم جدیدی که قراره بیاد-واویلا کارمون در اومد-بک لینک کمتر تاثیر داشته باشه ولی الان نه

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
خب قرار چی موثر تر بشه نگید محتوا که میکشمتون درست بگید محتوا چطور مهم جلوه میکنه

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
پس چرا هنوز توی الکسا سایت هایی که بازدید کمتری دارند ولی بک لینک بیشتر رتبه بالایی به دست میارن؟

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
1- مطالبتون رو برای کاربر بنویسید و وقتی دارید مینویسید خودتون رو بزارید جای بازدید کننده.
2 -قالب سبک و زیبا داشته باشین همین
-----
دریافت ورودی از گوگل بحث پیچیده ای نیست .
به مرور زمان گوگل بعد از گذشت مدتی از سابقه سایتتون و (بسته به تعداد مطابتون) برای سایت شما بازدید میفرسته
شاید باورتون نشه ولی شما از هر روش دیگه برای بالاتر بردن رتبه سایت در گوگل استفاده کنید گوگل خیلی راحت متوجه میشه و بیخودی همه ی زحمت و هزینه های شما به هدر میره.

( ;) این تجربه خودم بود)

Last edited:

dobeyti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
شاید خیلی از دوستان بابت این سختگیری های گوگل نگران باشند چون دیگه ترفند ها و کلک بازی هاشون جواب نده

اما واقعا باید خوشحال بود و امید وار که روز به روز گوگل سخت گیر تر بشه تا حداقل این اینترنت ایران ما پاکسازی بشه

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
تو ایران برعکسه همه چیز سایت سراغ دارم میاد فقط لینک بیخود میسازه مطلب نداره فقط لینک رتبش 200 ایرانه بازدیدشم روزی 180000 کلیک 5 تا پاپ باز میکنه همشم تبلیغه هیچکسم لینکش نکرده

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
حالا این همه بحثو صحبت نتیجه چی شد لینک موثر من توی سایت های خارجی مجدد خوندم لینک موثر میمونه و جز مهم ترین ها هست هنوز هم ولی خب دلیل طولانی شدن سئو ها چیه

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان عزیز بک لینک همیشه تاثیر داشته و هنوز هم داره ولی خیلی کمتر از قبل و گوگل مخالف اینه که کسی برای لینک پول ردوبدل کنه.
پس بک لینک به خودی خود هنوز تاثیر داره همونطور که دوستان هم نتیجه گرفتن ولی چیزی که مهمه اینه که گوگل داره تلاش میکنه سایت هایی که بک لینک میفروشن رو شناسایی کنه و احتمالا در ماه های آینده راحت تر میفهمه که کدوم بک لینک طبیعیه و فقط برای تیادل لینکه و کدوم بک لینک خریدنی.
اگر بک لینک بخرید به احتمال زیاد زودتر نتیجه میگیرید ولی ریسک پنالتی شدن را باید بپذیرید که به نظر من عاقلانه نیست.

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان عزیز توی پست های قبلی اشاره کردین تگ بزنین

بالاخره تگ بزنیم یا نزنیم؟!

یکی میگه بزن خوبه یکی میگه نزن به درد نمیخوره

تگ واسه کیورد دیگه هیچ تاثیری نداره ، متادسکریپشن هم فقط برای جذب کاربر خوبه تاثیری واسه سئو نداره

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
تگ واسه کیورد دیگه هیچ تاثیری نداره ، متادسکریپشن هم فقط برای جذب کاربر خوبه تاثیری واسه سئو نداره
ینی بزنیم یا نزنیم؟

من noindex کرده بودم دوباره زدم ایندکس بشه

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
الان تو ایران سئو شده پاپ آپ که اونم بدترین نوع سئوهستش و بعد 2 هفته سایت پنالتی میشه:D

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
فیس نما با پاپ نیومده با بک لینک اومده خودم تو بحثش بودم

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
پاپ روی الکسا تاثیر میذاره نه پیج رنک-این رو مطمئنم-

بالا