• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیان اتفاقات اخیر کشور به صورت طنز

myblacksky

Registered User
لایک‌ها
12
. . . اینروزا با این شرایط سخت زندگی دیگه کمر عمه ها هم شکسته باید به فکر یه جایگزین باشیم! . . . دلار شده چهار هزار تومن،ملت تو فيسبوك دنباله افق ميگردن اونوقت :| . . . لاف جديد دختران دم بخت سال1392 : من خواستگار پرايد دار هم داشتم ولي قبول نكردم . . . یواش یواش داریم از شرایط بخور و نمیر به شرایط نخور و بمیر تغییر وضعیت می‌دیم!… باشد که رستگار شویم . . . ﻣﻦ نعوذ بالله ﺍﮔﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ ﻣﯿﻮﻩ ﻣﯽﺁﻓﺮﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻧﺎﺭﻧﮕﯽ ﮐﻨﺪﻩ ﻣﯽﺷﺪ ﻭ ﺗﻮﺵ ﻫﻢ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﺜﻞ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﺎ ﻧﻈﻢ ﻭ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﯾﮏ ﺟﺎ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ . . . بعضیام هستن که وقتی میرن دستشویی؛باید سند بذاری درشون بیاری! . . . استاده سر کلاس می گوزه واسه اینکه ضایع نشه می پرسه ساعت چنده؟ یکی از شاگردا میگه واسه ساعت چند کوک کرده بودین؟:دي . . . پــــســت بـعضـی هــا نـخـونـده لایــک داره! مث خودم بعله :)) . . . مثه این شوفر اتوبوسا یه فلاکس چای گذاشتم پایین میز کامپیوتر و در حالی که نگام به مانیتوره خم میشم میارمش بالا.انگار مثلا ماشین از جلو میاد :| :)) . . . انقدر تو خونمون به من احترام می زارن که نگو و نپرس :| به من میگن : الاغ... به اتاقم میگن : طویله.. به موبایلم میگن : گوش کوب و به میز کامپیوترم میگن : آغل... اینم جمله معروفشون : این الاغ یا همش تو طویله‌شه ... یا داره با اون گوشکوبش بازی میکنه..... یا سرش تو آغلشه !!!من:| . . . داشتم آهنگای قدیمی کامپیوترمو مرتب میکردم چشمم خورد به آلبوم ترانه های مرجان پلی کردم بخونه تا اینکه رسید به یه آهنگ که متحول شدم :| میخوند : اونی که میخواستی تو غبارا گم شد.... اشک توی چشمام حلقه زد... مرجانم فانتزی داشت....باورم نمیشه اونم تو غبارا محو میشد.... :( . . . داشتیم با بابام تو خیابون میرفتیم دوستشو دید. بعد از سلام و احوالپرسی دوستش به من اشاره کرد گفت این پسرتونه؟ بابام یه سری تکون داد گفت آره دیگه چوب خدا صدا نداره!!! . . . آنجلیناجولى اگر ایرانى بود در نوجوانى ازسوى دوست و آشنا یه لقب “لب شترى” بهش داده شده و اعتماد به نفسش نابودشده بود و الآن منشى درمانگاه بود . . . طرز نمره گرفتن پسرا و دخترا از استاد مرد: پسرا: استاد به جون مادرم خرج خونه و دانشگارو خودم میدم مادرم مریض بابام مرده 2شیفت کار میکنم واسه همین نتونستم خوب درس بخونم ! دخترا:اســـــتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد !!! . . . باحال ترین اعتراف یک دخدر در فیسبوک: اعتراف میکنم ، اولین روزی که رفتم دانشگاه ، نیم ساعت تو حیاط دانشگاه نشسته بودم تا زنگ رو بزنن که برم سر کلاس! :| (خوبه منتظر کلاس بندی نبوده!!!) . . . بابام وقتی نیم ساعت دیر میکنه ، مامانم عینِ اسفند رو آتیش بالا پایین میپره! مامانم که دیر میکنه ، بابام گوشی رو برمیداره به عالم و آدم زنگ میزنه! خواهرم دیر میکنه ، من رو میفرستن دنبالش! من که دیر میکنم ، میام خونه میبینم دو تاشون خوابن ، یکی شون هم جلو TV داره تخمه میشکنه ، تازه میگن شام میخوردی میومدی دیگه :| من:| خانواده:)))))) . . . امروز کنار خیابون ایستاده بودم ... یه دختره با جنسیس اومد جلوم ترمز کرد و گفت : ببخشید میخوام برم صادقیه ... منم بهش گفتم : کار خوبی میکنی .. خیلی جای خوبیه ... برو به امید خدا ... ازخنده دیگه نمیتونست حرکت کنه . . . تـــــرامـــــادول خـوردیـم؟؟!! علی دایی درحال پرسیدن از بازیکنان که چرا ما گل خوردیم؟ . . . اين جمله برا كيا آشناست؟؟ " از رو تصویر نزن جلو. خراب میشه " :)) . . . جی ال ایکس داره تبلیغ راحت از جیب درومدن و میکنه نمیدونه ما یه شلوار کردی داریم تبلت میزاریم توش،اخیرا مشاهده شده لب تاپم میزارن داخلش! =)) . . . سلامتي اون دختري که گرماي دست دوست پسر پياده اش رو با سرمای بخاري هيچ پرايدي عوض نميکنه :)) . . .

myblacksky

Registered User
لایک‌ها
12
استااااااااااااااااااااااد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یک عکس با ایده بنده و طراحی کاربر محترم IT در همین خصوص در راه هست..

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
داداش خيلي دلت پره انگاااااااااااار:( امروز با 500 تومن رفتم يه گوشي بخرم فكر كردم با اين پول بهترين چيزو ميخرم رفتم تو دوتا مغازه حسابي دلم گرفت دست رو هركدوم گذاشتم بالاي 1 تومن بود. خدا يه موقعي بود با يه تومن خونه ميخريدن الان چي ؟؟؟ گوشي به زور ميدنننننننننننننننننننن:hmm:

myblacksky

Registered User
لایک‌ها
12
محو شدن در افق حق مسلم ماست :|

حتی در ابتدای سرود ملی گفته شده : سَــــر زَد از اُفُـــــق مِهرِ خاوران !

بحث بین میوه ها:

گلابی: من شبیه آدمای چاقم،

گردو: من شبیه مغز آدمم

نارنگی: من شبیه کلیه آدمم

بادوم: من شبیه چشمم

خیار: میشه بحثو عوض کنیم؟

هرکی فیس بوک رو نشناسه

نصف عمرش بر فناست …

و هرکس آن را بشناسد
تمام عمرش …..

پیانو میزنم آروم میشم

ینى اگه میزدم آروم میشدم

فى الواقع اگه داشتم و میزدم آروم میشدم،

در حقیقت اگه داشتم و بلد بودم و میزدم آروم میشدم

پسر داییم دهه هشتادیه مدرسه غیرانتفاعی ثبتنامش کردن سالی ۶ میلیون !
.
.
.
یادش بخیر ناظممون میگفت فردا ۵۰۰ تومن کمک به مدرسه با خودتون بیارید خونه ما میریخت به هم :|

تمام دخدرانی که در گذشته پراید عشقشان را به ماشینهای مدل بالایی که جلوی پایشان ترمز میزد ترجیح دادند، امروز نتیجه صبر خود را میگیرند :|

.
.
.
.
.
.
.
کلید اسرار – این قسمت: پراید

این خارجی ها با ابداع کلمه lol به جای laughing out loud مثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم

اما قهرمانان ایران زمین با ابداع خخخخخ به جای ( خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم !! )

نقشه دشمنان رو نقش بر آب کردند

من پراید دارم اگه خواستین باهاش
عکس بندازین یک شارژ ۵ تومنی
ایرانسل برام پیام میکنی خودم باهات تماس میگیرم
عکس ۲۵۰۰۰ تومان .. دست به فرمون بزنی ۳۰۰۰۰

به پیامهای بدون شارژ جواب نمیدم ….
موز خریدم شد دونه ای ۷۰۰تومن !

اگه وزن پوستش رو ضربدر ۷۰۰ تومن کنیم و تقسیم بر وزن کل موز کنیم

قیمت پوستش میشه ۲۷۵ تومن

هیچی دیگه پوستش هم خوردم …

وقتی میخوایم اتاقمونو تمیز کنیم :

۵% واقعاً در حال تمیز کردنیم …

۱۰% فقط غر میزنیم که مجبور شدیم اتاقو تمیز کنیم …

۱۰% به غلط کردن میوفتیم که اصن چرا این تصمیمو گرفتیم …

۷۵%مونم با وسایلی که از زیر تخت و کمد پیدا کردیم و خیلی وقت پیشا گمشون کرده بودیم مشغول میشیم …. :)))

myblacksky

Registered User
لایک‌ها
12
داداش خيلي دلت پره انگاااااااااااار:( امروز با 500 تومن رفتم يه گوشي بخرم فكر كردم با اين پول بهترين چيزو ميخرم رفتم تو دوتا مغازه حسابي دلم گرفت دست رو هركدوم گذاشتم بالاي 1 تومن بود. خدا يه موقعي بود با يه تومن خونه ميخريدن الان چي ؟؟؟ گوشي به زور ميدنننننننننننننننننننن:hmm:

داداش دلم خالیه نون نداریم بخوریم بعد شوما میری گوشی فوق پیشرفته جی ال ایکس بخری؟
برو بده برنج هندی کیسه 50 تومن بعد بخور سرطان نمیکیری نترس بعدم با پراید 20 تومنی برو مسافرت ایمنیش حرف نداره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خخخخخ :دی

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
چی 500 میخوای بدی پای یه گوشی به زور از جیب بیرون بیاد
پاشو برو یه جی ال ایکس بخر که راحت از جیب بیرون بیاد
البته اگه پولت نرسید میتونی یه دبه بخری امکاناتش بیشتر هست.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
با تشکر لطفا پستاشو بیشتر کنید

myblacksky

Registered User
لایک‌ها
12
این اینترنتم اینقد سرعتش زیاده میترسم یهو مودم بترکه اینترنت بپاشه تو صورتم اصن یه وضی!!!!!!!!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

myblacksky

Registered User
لایک‌ها
12
عمه جون ناراحت شدی؟
میخوای از تو دلت در بیارم؟:دی

بالا