فکر کنم بعد 1 یا 3 کانفریزمیشن اضافه میشه اگه فی هم همراش فرستادید نگران نباشین میاد من امروز دوباره 1.3 میل سرمایه گذاری داشتم بدون مشکل اضافه شد1 میل واریز کردم به شماره بیت کوینی که داده بود ولی تو اکانتی که دارم هیچ مبلغی نوشته نیست!!!
درست شد داداش ؟1 میل واریز کردم به شماره بیت کوینی که داده بود ولی تو اکانتی که دارم هیچ مبلغی نوشته نیست!!!
اره اضاف شد. ولی درصدش بعد یک روز کامل خیلی کمه هنوز به 1 درصدم نرسیده. 0.35% چقد کم!!!
سایتش همینطوره روند مشخصی نداره و یه روز یک درصد هم نمیره یک روز 10 درصد میره و یکی از دلایل سالم موندنش همینه تو یکی از پست های این تاپیک گفتم زمان تقریبی یک ماههاره اضاف شد. ولی درصدش بعد یک روز کامل خیلی کمه هنوز به 1 درصدم نرسیده. 0.35% چقد کم!!!
چقد زمان میبره تا به 100 درصد برسه؟؟
نه بابا. این همه روز گذشت هنوز 100 درصدش نشد.واریزی من دوبرابر شد و امروز پرداخت کرد برای شما چند درصده ؟
مشاهده پیوست 894179
ایشا الله بزودی 100 میشهنه بابا. این همه روز گذشت هنوز 100 درصدش نشد.
تا الان 92 درصد شدش!!
مبارکه تو این مدت ارزش بیت کوین هم دو برابر شدهبالاخره بعد مدت هااااااا دیروز 2 میلی واریز کردش
تمامیه سایت های هایپ کلاه بردار هستند اینکه طبیعی استدوستان سرمایه تون رو هدر ندید...قبلا ممکن بود پرداخت کنه اما این سایت اسکم هستش اصولا قانون اینجور سایتها اینه که بعد از ه مدت اسکم میشن