• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیدار ماندن با قهوه ، تنها یک توهم ذهنی است

Sh!vA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
coffee11_0_40636.jpg

پژوهشگران انگلیسی در بررسیهای خود دریافتند که نوشیدن قهوه باعث بیدار ماندن نمی شود و این پدیده تنها یک توهم ذهنی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، نوشیدن قهوه تنها بر روی بعضی از افراد اثر بی خوابی یا بیدار ماندن دارد و در سایر افراد یا بی تاثیر بوده و یا حتی باعث یک خواب آرام می شود.

اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه "ایست" در لندن دریافتند که اثر بیدار ماندن قهوه یک توهم ذهنی است و تنها اثر واقعی کافئین موجود در این نوشیدنی اثری است که بر روی "روان" می گذارد.

این محققان به منظور دستیابی به این نتایج بر روی 88 داوطلب بین سنین 18 تا 47 سال که عادت داشتند حداقل دو فنجان قهوه در روز بنوشند تحقیق کردند.

به گروهی از این افراد قهوه بدون کافئین داده شد درحالیکه در مورد بدون کافئین بودن قهوه به آنها اطلاعاتی ارائه نشد و به گروه دوم قهوه عادی داده شد اما به آنها گفته شد که قهوه بدون کافئین است.

براساس گزارش هافینگتون پست، سپس خلق و خو، زمانهای واکنش و کارایی ذهنی تمام داوطلبان اندازه گیری شد.

نتایج این تحقیقات نشان داد در افرادی که به آنها گفته شده بود قهوه بدون کافئین خورده اند باوجود اینکه قهوه واقعاً کافئین داشت اثرات بهتر واکنش مشاهده نشد. اما افرادی که فکر می کردند قهوه نرمال خورده اند فعالیت و تحرک بیشتری از خود نشان دادند.

به این ترتیب این دانشمندان نتیجه گرفتند که احساس سرحال بودن و تحرک داشتن پس از نوشیدن یک فنجان قهوه تنها یک اثر ذهنی است و این نوشیدنی همانند یک داروی بی اثر (پلاسیبو) رفتار می کند.

خبرگزاری مهر

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
برن کی...

کافئین در اغلب افراد باعث شادابی، حرکت و پریدن خواب، توأم با آرامشی طولانی مدت میشه و در اثبات شده بودن این موضوع شک نیست.

علت اینکه توی افراد گروه دوم جواب نداده به نظر من اینه که به این افراد گفته بودن کافئین نداره و یه جورایی بیچاره ها دپرس و افسرده شدن از این موضوع و مشکل این تحقیق اینه که به اهمیت حضور کافئین در قهوه برای مصرف کنندگان این ماده دقت نشده و اینکه اگر حضور نداشته باشه، روان فرد هیچ تلاشی برای همکاری با کافئین نخواهد کرد در نتیجه فرد حتی اگر سر حالم باشه دپرس میشه و میگیره میخوابه...

تعداد افراد بررسی شده هم خیلی کم بوده... همچنین سطح علمی، آزمایشی و نیت این افراد از این کار چی بوده؟ همچنین بایستی بررسی میشده که آیا این افراد از دسته افرادی هستن که کافئین روشون تأثیر داره یا نه که اینم با یه بررسی ساده در تزریق یا مصرف کافئین و چک کردن ضربان قلب و میزان شادابیشون 1-2 ساعت بعد از مصرف، میشد انجام بشه.

لطفاً اگر لینک مرجع رو دارید بدید. البته خودم الان سرچ میکنم و فیدبکاشو میخونم.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
من همچنان منتظر منبع و مرجع معتبرم

خبرگزاری مهر که یه چی تو مایه های فارس نیوز با بخش های گسترده تره...!

من هر چی سرچ کردم توی گوگل و توی خبرها هیچی در این رابطه نیافتم یعنی هیچ یک از خبرگزاری های برتر جهان چنین چیزی رو احتمالاً توی خبراشون نداشتن...

تنها دانشگاه ایست توی لندن که یافتم اینه که آخرین خبرهای تحقیقاتش مال بیش از یک سال پیشه و خبری از قهوه نیست:

Research News - Research - UEL

اگر واقعاً خبر با ارزشی میبود و تحقیق و بررسی قابل استنادی میبود حداقل science daily یه خبر باید درباره ـش میزد که میبینیم حداقل در 9 ماه اخیر چنین خبری وجود نداره:

Search ScienceDaily

واقعاً منبعش کیه که هیچ نتایج برتری توی گوگل درباره تحقیقشون یافت نمیشه...؟!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
آنهایی که به سیب میگویند میوه بهشتی بروند کی... قهوه است که شایسته این مقام است... :rolleyes:

همه روزه فواید قهوه بیشتر یافت میشوند و بیش از 95 درصد اخبار و پژوهش ها درباره قهوه به فواید آن میرسند. مضرات قهوه بسیار کم و اتفاق افتادنشان بعید و با درصد تأثیر کم قهوه است.

واقعاً بدون قهوه نمیشه زندگی کرد... :upsided:

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
هر چیزی که باعث شادابی بشه مطمئنا خواب رو میپرونه و هر چیزی که برای معده سنگین باشه باعث خواب آلودگی میشه . چون معمولا قهوه که باعث نشاط میشه به همراه شیر که باعث سنگینی و خواب آلودگی میشه دیگه اثری نداره . خودم برای بیدار موندن همیشه میوه خیلی خنک و چای پررنگ میخورم .

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
شاید تاپیک منبع معتبری نداشته باشه ولی این موضوع برای من صادق بود.شبهای امتحان با اینکه یک یا دو لیوان قهوه کامل میخوردم بازم نیم ساعت یا یک ساعت بعد میخوابیدم.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
چون معمولا قهوه که باعث نشاط میشه به همراه شیر که باعث سنگینی و خواب آلودگی میشه دیگه اثری نداره .

خوب نه دیگه...

معمولاً هم کسی که میخواد از قهوه استفاده بیدار موندن بکنه، به هیچ وجه شیر و شیرخشک (و کافی میت و غیره) قاطیش نمیکنه.

فرض شما از پایه غلطه. کسی که میخواد قهوه براش شادابی و بیدار موندن بیاره نباید شیر قاطیش کنه (البته میزان کافئین قهوه به خواب آور بودن لبنیات و شیر میچربه ولی بازم خوب نیست).

من که مدت هاست دیگه شیر میر قاطی نمیکنم و قهوه تلخ با نهایت یک تا 1.5 قاشق چایخوری شکر میخورم و خیلیم برام مفیده و جزئی از زندگی روزمره ـم هست...!

البته هر کسی ذائقه ای داره و برخی افراد مثل من به راحتی قهوه و چای و شکلات تلخ و زهرمار رو میتونن بخورن ولی برخی دیگه قهوه شیرین دوست دارن و تلخ نمیتونن بخورن؛ برخی قهوه تلخ با شیر و بدون شکر میخورن و برخی هم هر سه (قهوه و شیر و شکر) رو با هم میخورن و ذائقه و علاقه ـشون اینه.

ولی چیزی که وضحه، وقتی شما میخوای از قهوه برای شادابی، شارژ شدن (ای جان!)، افزایش تمرکز و هوشیاری حواس و موارد مشابه استفاده کنید، نباید بهش شیر ببندید! دیگه هر کسی میدونه که شیر و لبنیات خواب آورن (اونم خوابی خوش و سنگین)...

شاید تاپیک منبع معتبری نداشته باشه ولی این موضوع برای من صادق بود.شبهای امتحان با اینکه یک یا دو لیوان قهوه کامل میخوردم بازم نیم ساعت یا یک ساعت بعد میخوابیدم.

البته که این موضوع صحیحه که قهوه روی برخی افراد اثری نداره؛ ولی اکثریت افراد، قهوه روشون تأثیرات از کم تا زیاد (بسته به دز) داره و باعث شادابی و بی خوابی میشه.

شاید شما قهوه رو با شیر یا مواد شیمیایی مشابه و جایگزین شیر میخورید! (؟)

Last edited:

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
چرت میگه بابا. لیوان قهوم صبحها موقع رانندگی بغل دستم نباشه ده دقیقه بعد تصادف میکنم از گیجی و خوابی .
البته قهوه هم داریم تا قهوه. خیلی هاشون اصلا به درد نمیخوره.
هرچقدر هم ناخالصی بیشتر قاطیش کنی ضعیفتر میشه.
با آب معدنی اگه درست کنید طعمش بهتر میشه.

اون قهوه های بدون کافئین یا همون Decaf هم اینطور نیست که هیچی کافئین نداشته باشه. میزانش کمتره .حدود نصف قهوه معمولی.

ولی بازهم میگم. قدرت قهوه به مارک و نوع قهوه خیلی خیلی بستگی داره.

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
به نوع قهوه ربط داره ؟ مثلا قهوه ترک یا اسپرسو و ...

من فقط قهوه ترک میخورم بقیه اش خیلی تلخه ، به خصوص اسپرسو که چشمام چپ میشه از بس تلخه !
همون قهوه ترک رو هم شیر و شکر میزنم توش کلی ! یه شیرینی چیزی هم میذارم بقل دستش :دی

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
یخورده در مورد انواع قهوه ها توضیح دهید ! و مارک های خوب ـش رو هم معرفی کُنید .

با تشکر . میلاد ( میلی )

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
به نوع قهوه ربط داره ؟ مثلا قهوه ترک یا اسپرسو و ...

من فقط قهوه ترک میخورم بقیه اش خیلی تلخه ، به خصوص اسپرسو که چشمام چپ میشه از بس تلخه !
همون قهوه ترک رو هم شیر و شکر میزنم توش کلی ! یه شیرینی چیزی هم میذارم بقل دستش :دی

اسپرسو رو خالی نمیخورم! زیادیه قویه دیگه! اون رو برای درست کردن لته یا کاپوچینو ... استفاده میکنم.

قهوه ترک رو راستش اصلا نمیدونم منظورت چی مدلی رو میگی قوه ترک.

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
یخورده در مورد انواع قهوه ها توضیح دهید ! و مارک های خوب ـش رو هم معرفی کُنید .

با تشکر . میلاد ( میلی )

والا فکر نکنم به کارتون بیاد. چونکه اون مدلهایی که استفاده میکنم رو تو ایران فکر کنم تحریم شده باشه. فکر کنم.
اکثر استارباکس میگیرم که خودش صد مدلی داره! اما مثلا قهوه متوسط استارباکس از قهوه دارک - تیره ی دانکین دونات قوی تره . منظورم از اینکه به مدل قهوه اش بستگی داره این بود. یا مثلا مارکهای ماکسول و فالجر به هیچ دردی نمیخورند و. ..
نسکافه هم که قدرتش نصف قهوست.

Last edited:

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
اگه اول صبحی هم حال و وقت ندارید یک پارچ قهوه درست کنید این ماشینها دو دقیقه ای یک لیوان قهوه درست میکنند.
ولی خب کیفیت قهوه اصلی رو نداره .ولی بد هم نیست. به نظر من یک کمی ترش و اسیدی هستش.

Single Cup Coffee & Brewers - Keurig.com

Tassimo Splash Search

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اسپرسو رو خالی نمیخورم! زیادیه قویه دیگه! اون رو برای درست کردن لته یا کاپوچینو ... استفاده میکنم.

قهوه ترک رو راستش اصلا نمیدونم منظورت چی مدلی رو میگی قوه ترک.

والا ما میریم مغازه قهوه فروشی اونجا هم خودش دستگاه داره همونجا دونه های قهوه رو خرد میکنه پودر میکنه میفروشه ...
سه چهار نوع هم قهوه داره دیگه ، زده ترک ، فرانسوی ، نسکافه Gold و ...

منم میگم آقا یه نیم کیلو قهوه ترک بده مثلا
ugly_cafe.gif

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
والا ما میریم مغازه قهوه فروشی اونجا هم خودش دستگاه داره همونجا دونه های قهوه رو خرد میکنه پودر میکنه میفروشه ...

ugly_cafe.gif
اون قهوه فروشی زیر پل حافظ؟!

Altima

Registered User
لایک‌ها
0

ugly_cafe.gif

نسکافه که هیچ. کافئینی نداره به اون صورت

فرانسوی دفعه بعدی امتحان کن. احتمالا معادلش شبیه همون French Roast هست که قدرتش معمولا Extra Bold است. البته اگه قهوه قوی میخواهی. French Roast | Starbucks Coffee Company

منم یک مدت دونه قهوه میگیرفتم خودم پودر میکردم ولی تا دونه هاش تازه نباشه فایده نداره. دونه تازه هم نتونستم جایی پیدا کنم. تسلیم شدم.

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
منم موافقم. قهوه خیلی تو بیداری نقش داره. به نظرم اصلا هم توهم نیست. خیلی وقتا بدون دلیل قهوه میخوردم و تا پاسی از شب بیدار بودم و خوابم نمیبرد! بعدا تازه یادم میومد که قهوه خوردم !!!

بالا