• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیدار ماندن با قهوه ، تنها یک توهم ذهنی است

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
اثر داره..مخصوصا شبای امتحان :wacko:

ولی بدون شیر یا کافی میت...تلخ تلخ

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
نسکافه که هیچ. کافئینی نداره به اون صورت

فرانسوی دفعه بعدی امتحان کن. احتمالا معادلش شبیه همون French Roast هست که قدرتش معمولا Extra Bold است. البته اگه قهوه قوی میخواهی. French Roast | Starbucks Coffee Company

منم یک مدت دونه قهوه میگیرفتم خودم پودر میکردم ولی تا دونه هاش تازه نباشه فایده نداره. دونه تازه هم نتونستم جایی پیدا کنم. تسلیم شدم.

اوکی دمت گرم.

میرم سراغش ، البته باید ببینم اون چیزی که شما گفتی اینجا گیر میاد یا نه ، فرانسوی که هست ، زیاد هم هست.

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
اوکی. خدا از عمر بعضی ها! بکاهد و بر عمر ویکیپدیا بیفزاید.

قهوه ترک رو داخل ویکیپدیا سرچ کردم. ما معمولا قهوه رو از روی دانه های قهوه میشناسیم و اسم گذاری میکنیم مثل اونهایی که میگفتم اما ویکیپدیا گفته که قهوه ترک ربطی به نوع دانه های قهوه نداره و در واقع در یک روش درست کردن قهوه هستش که عربها و ترکها و خاورمیانه رایج تر هست.

Turkish coffee is a method of preparation, not a kind of coffee. Therefore, there is no special type of bean. Beans for Turkish coffee are ground or pounded to the finest possible powder; finer than for any other way of preparation

در ادامه هم توضیح داده که دانه هاش رو بسیار بسیار خرد و ریز میکنند.
اوکی فهمیدم چه جوریه. اصلا قهوه جوشش هم با اینهایی که استفاده میکنم فرق داره. قهوه خرد کردنش هم فرق داره. با هاون میکوبندش تا خرد خرد بشه .

http://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_coffee

baroooon

Registered User
لایک‌ها
13
دانشمندان راست میگن منم هر وقت خوردم خوابیدم:p

بالا