اگر مستاجر خودش اظهارنامه بده مالک باید مالیات بر اجاره بدهدوستان مالکی که مغازش رو اجاره میده باید در تیر ماه اظهارنامه پر کنه ؟
ولی معمولا توافق میشه که مالک اظهار نامه بده و مستاجر پرداخت کنه
اگر مستاجر خودش اظهارنامه بده مالک باید مالیات بر اجاره بدهدوستان مالکی که مغازش رو اجاره میده باید در تیر ماه اظهارنامه پر کنه ؟
چون در صورت اثبات، وصف کیفری از چک شما سلب شده و دعوی مربوط به این نوع چک ها در مراجع کیفری قابل رسیدگی نیستجالبه
میشه دلیلتون رو بگین
چون چکی که مبلغ و تاریخ در اون درج نشه قابلیت ثبت در سیستم بانکی نداره و وقتی چکی ثبت نشده باشه ارزشی نداره و پاس نخواهد شد.
بله میتونهمن تازگی مغازه اجاره کردم. چک تخلیه هم دادم واسه کارم.
به نظرتون پایان قراردادم صاحب ملک میتونه بلندم کنه؟ یکی بیشتر اجاره کنه یا ببینه کارم گرفته بخواد بلندم کنه تا اجاره رو بیشتر کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید بچه ها
بله، و اگر مالک با شما تعامل نداشته باشه، راس پایان اجاره نامه مقرر، میبایست نسبت به تخلیه ملک اقدام کنیدمن تازگی مغازه اجاره کردم. چک تخلیه هم دادم واسه کارم.
به نظرتون پایان قراردادم صاحب ملک میتونه بلندم کنه؟ یکی بیشتر اجاره کنه یا ببینه کارم گرفته بخواد بلندم کنه تا اجاره رو بیشتر کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید بچه ها
ببینید! قبلش خدمتتون عرض کرده بودم که: اضافه کردن این نکته حتی در قوانین مشمول سال 56 هم تاثیر بخصوصی نداره چون: «چگونه مستاجر میتونه از حقی که هنوز برایش بوجود نیامده، خود را از آن حق ساقط نماید!»وقتی نوشته باشیم مستاجر در آینده هم حق کسب و پیشه و سرقفلی هم ندارد خوب ارزش قانونی داره به نظرم