• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیشترین سرعتی که ثبت کردید

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
180 تا با سمند LX بلوار چمران شیراز 1ماه پیش

t0rbak

Registered User
لایک‌ها
352

Mohsen69DeviL

Registered User
لایک‌ها
2
۲۴۰ کیلومتر بر ساعت
آزادراه اصفهان-کاشان
مدت کمتر از ۱۵ ثانیه
با سانتافه
تعداد سرنشین ۷نفر:D
راننده دخترخالم:Dتصور رانندگی یه خانم با این سرعت
خخخخخخخخ
رو صندلی بند نمیشدم در اون لحظه:D
همه میگفتن نکشیمون:confused:.!!!!!!!من هم صندلی جلو:eek:

دادا:rolleyes: احتمالا کیلومترش خراب بوده سرعت ماکسش 205 هست :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
با پراید 140 تا رفتم تو بابایی ,دراش داشت باز میشد! یک صدای بادی تو ماشین میومد تو خودم داشتم... .!
بعدش فروختم پاترول گرفتم ,دو در بود ,سه بار تو نیایش باهاش 170 تا رفتم ...پسر مثل تانک چسبیده بود یه زمین ,چنان لذتی داشت که نگو. البته مال من سرحال بود و ارتفاع داشت و رینگاشم یه نمه پهن بود

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
با پراید 140 تا رفتم تو بابایی ,دراش داشت باز میشد! یک صدای بادی تو ماشین میومد تو خودم داشتم... .!
بعدش فروختم پاترول گرفتم ,دو در بود ,سه بار تو نیایش باهاش 170 تا رفتم ...پسر مثل تانک چسبیده بود یه زمین ,چنان لذتی داشت که نگو. البته مال من سرحال بود و ارتفاع داشت و رینگاشم یه نمه پهن بود

من با پراید به وفور 180 تا رفتم :D

حس پرواز داشتم کاملا"

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
من با پراید به وفور 180 تا رفتم :D

حس پرواز داشتم کاملا"

داداش احتمالا کیلومترت خرابه ..خداییش عمرا این سرعت نمیره پراید
من خداییش مثل سگ از پراید میترسم. دوستم یه بار رفت باهاش مثلا تاپ اسپید بزنه ,ما تو کوچه وایساده بودیم..دو نفر بودن,رفتن اومدن ,داشتن با ذوق تعریف میکردن که صد و فلان کیلومتر رفتن ,یهو لاستیک ماشین همونطور که داشتن تعریف میکردن ترکید !!!
یه ربع داشتیم هاج و واج همو نگاه میکردی !! واقعا وقتی باهاش میری جایی و سلامت برمیگردی باید از خدا تشکر کنی
ا

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
داداش احتمالا کیلومترت خرابه ..خداییش عمرا این سرعت نمیره پراید
من خداییش مثل سگ از پراید میترسم. دوستم یه بار رفت باهاش مثلا تاپ اسپید بزنه ,ما تو کوچه وایساده بودیم..دو نفر بودن,رفتن اومدن ,داشتن با ذوق تعریف میکردن که صد و فلان کیلومتر رفتن ,یهو لاستیک ماشین همونطور که داشتن تعریف میکردن ترکید !!!
یه ربع داشتیم هاج و واج همو نگاه میکردی !! واقعا وقتی باهاش میری جایی و سلامت برمیگردی باید از خدا تشکر کنی
ا

آره خداییش خیلی وحشتناکه این سرعتا با پراید به قول یه دوستی اون بوقی که پراید بعد از رد شدن از سرعت 120تا میزنه واسه این نیست که بگه سرعتت غیر مجازه در واقع داره میگه شاید این آخرین باری باشه که داری این صدا رو میشنوی!

راجع به سرعت سنج هم که 100% سالم بود ولی سالم ایرانیزه:D چون با GPS چک کردم یه بار 150تای سرعت سنج 137تا بود روی GPS !!! هر چی سرعت بیشتر شه اختلافم لابد بیشتر میشه 180تا فکر کنم یه 160تایی بشه :p

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
135 با ژیان - جاده ارومیه خوی ( توجه داشته باشید کل سرعت ژیان 140 تا بود )
185 با تویوتا لند کروز و .......... - در زمان خدمت سربازی در تعقیب قاچاقچیان محترم

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
۲۳۵ تا با ماکسیما

Last edited:

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
اطلاعاتی که مشخص می کنید:
1. نوع خودرو + سرعت (رکورد شما)
2. تعداد سرنشین
3. زمان و مکان
4. مدت زمانی که اون سرعت رو حفظ کردید
5. حستون در اون لحظه + میزان پایداری ماشین

اگه آمار واقعی و بدون اغراق بدید فکر کنم تاپیک جالبی بشه

سلام

تجربه خودم:
الف) روآ
1- روآ + 160 (بیشتر هم می رفت اما سرنشینا نذاشتن!)
2- 3 نفر
3- زمانش نوروز 90 بود و مکانش هم جاده مشهد بندرعباس فکر کنم تو کویر لوت بود، یه جاده کفی و خلوت!
4- فکر کنم حدود 3 یا 4 دقیقه شد. بیشتر رو سرنشینا اجازه ندادن!
5- دقیق حسم یادم نیست اما کلا جالب بود، ماشین هم خوب و پایدار بود، فقط صدای موتورش‌ (قلب تپنده هیلمن!) بالارفته بود بدجور!

ب) آزرا
1- آزرا + 190 (بیشتر هم راحت می رفت اما دیگه جاده تموم شد!!!)
2- 2 نفر (من و دوستم)
3- یه اتوبان شما شرق تهران بود که تازه ساحته بودن و دوربین و پلیس نداشت و خلوت هم بود اما کوتاه بود!!! (دقیق یادم نیست اسمش چی بود) فکر کنم تابستون 88 بود.
4- کلا 3 دقیقه طول نکشید رسیدیم آخر خط!!!
5- خیلی جالب بود، اولین باری بود که اون سرعت رو خودم می روندم، ماشین عالی بود، انگار داری 60 تا میری، اگر منظره بیرون و کیلومتر رو نگاه نمی کردی عمرا متوجه نمی شدی! آرام و تو دست! شتابش هم عالی بود میخ میشدی به صندلی!!! (اینهو شتبا گیری هواپیما برای پرواز)

ج) ویتارا (اینو داداشم می روند)
1- سوزوکی گرند ویتارا + 240 (داد همه در اومده بود!!!)
2- 5 نفر!!!
3- همون نوروز 90 و تو جاده های مسیر جنوب!
4- چندبار تکرار شد، هربار حدود 4 دقیقه ای بود گمونم!
5- من که سفت چسبیده بودم به صندلی!!! اون جاده ها یه مقدار فرازو و نشیب هم داره،‌ تو هر کدوم از اونا، ماشین قشنگ پرواز می کرد. اما گمونم تو دست و رام بود، چون دادشم خیلی ریلکس بود!!!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام

تجربه خودم:
الف) روآ
1- روآ + 160 (بیشتر هم می رفت اما سرنشینا نذاشتن!)
2- 3 نفر
3- زمانش نوروز 90 بود و مکانش هم جاده مشهد بندرعباس فکر کنم تو کویر لوت بود، یه جاده کفی و خلوت!
4- فکر کنم حدود 3 یا 4 دقیقه شد. بیشتر رو سرنشینا اجازه ندادن!
5- دقیق حسم یادم نیست اما کلا جالب بود، ماشین هم خوب و پایدار بود، فقط صدای موتورش‌ (قلب تپنده هیلمن!) بالارفته بود بدجور!

ب) آزرا
1- آزرا + 190 (بیشتر هم راحت می رفت اما دیگه جاده تموم شد!!!)
2- 2 نفر (من و دوستم)
3- یه اتوبان شما شرق تهران بود که تازه ساحته بودن و دوربین و پلیس نداشت و خلوت هم بود اما کوتاه بود!!! (دقیق یادم نیست اسمش چی بود) فکر کنم تابستون 88 بود.
4- کلا 3 دقیقه طول نکشید رسیدیم آخر خط!!!
5- خیلی جالب بود، اولین باری بود که اون سرعت رو خودم می روندم، ماشین عالی بود، انگار داری 60 تا میری، اگر منظره بیرون و کیلومتر رو نگاه نمی کردی عمرا متوجه نمی شدی! آرام و تو دست! شتابش هم عالی بود میخ میشدی به صندلی!!! (اینهو شتبا گیری هواپیما برای پرواز)

ج) ویتارا (اینو داداشم می روند)
1- سوزوکی گرند ویتارا + 240 (داد همه در اومده بود!!!)
2- 5 نفر!!!
3- همون نوروز 90 و تو جاده های مسیر جنوب!
4- چندبار تکرار شد، هربار حدود 4 دقیقه ای بود گمونم!
5- من که سفت چسبیده بودم به صندلی!!! اون جاده ها یه مقدار فرازو و نشیب هم داره،‌ تو هر کدوم از اونا، ماشین قشنگ پرواز می کرد. اما گمونم تو دست و رام بود، چون دادشم خیلی ریلکس بود!!!

مگه سوزوکی ویتارا 240 تا میره ؟؟؟

بالا