• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیشترین سرعتی که ثبت کردید

hosseinva

Registered User
لایک‌ها
207
بیشتر از 150 تا نرفتم اخه با این ماشینای تولید داخل بیشتر بری دیوونگی

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
مشهد - تهران
10 شب در خونه در مشهد حرکت و 6:10 دقیقه صبح در خونه خودمون تهران
نیم ساعت هم تو سبزاور معطل بنزین شدم
هشت ساعت 10 دقیقه اگر بنزین زدن رو کم کنم 7 ساعت 40 دقیقه

یک سره اومدم
تنها هم بودم شاهین نجفی هم گذاشته بودن کل البوماش رو
البته دوربینها خاموش بود

تقریبا 1 ماه پیش

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:D دوستان یک شیوه برای کمتر جریمه شدن هست که حاصل و زاده تخیل مردم و تحریم ها و گران شدن جریمه ها هست که در استان ما کاملا رواج داره و شاید شما هم از محور های شرق و جنوب کشور عبور کرده باشید دیده باشد و کاملا گیچ:D شده باشد اگه خواستین بگین بزارم براتون. بله ما ایرانی ها می توانیم :p

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
185
ریو
بزرگراه حکیم
همشم تقصیر سیاوش قمیشی بود با این آهنگاش:hmm:

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
:D دوستان یک شیوه برای کمتر جریمه شدن هست که حاصل و زاده تخیل مردم و تحریم ها و گران شدن جریمه ها هست که در استان ما کاملا رواج داره و شاید شما هم از محور های شرق و جنوب کشور عبور کرده باشید دیده باشد و کاملا گیچ:D شده باشد اگه خواستین بگین بزارم براتون. بله ما ایرانی ها می توانیم :p

داداش بگو ببینیم چیه

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
با پراید 85
175 تا رفتم
تو یه سرشیبی
پلوسام خورد شد

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
داداش بگو ببینیم چیه

:D می دونی یه جور روش اشاره ای هست که ماشین های که از رو برو میان اما پلیس های که ممکن هست جلو باشن رو می دن .البته ان روش بسیار کاربردی هست اینجا . اما وقتی جاده ها یک طرفه بشه دیگه باید فکر یه راه دیگه بود . البته کلیاتش که خیلی ساده هست. اما جزییات زیادی داره . حالا من اون ساد شو میگم . مثلا شما یه چراغ به ماشین جلوی میدی اون چند تا کار میکته :D اگه راهنمای سمت راننده رو زد یعنی راه باز و پلیس نسیت. اگه راهنمای سمت شاگرد رو زد یعنی پلیس هست . اگه تند چراغ داد و راهنمای سمت شاگرد رو زذ یعنی پلیس با یه دوربین گنده خیلی نزدیک هست . البته یه سری اشاره هست که دیگه خیلی تخصصی میشه . از زاهدان تا چابهاذ که کلا ملت اشنا هستن با این روش . قبلا از زاهدان تا نهبندان اشنا بودن و به لطف زیاد شدن جریمه ها تا بیرجند و اوخر تا مشهد هم بعضی ها امار میدن و یه نکته که تاکسی ها چون همش تو جاده هستن در ایت مسیر های که گفتم کلا علامت میدن حتی ماشین های سنگین .:D باید اطلاع رسانی بشه یه کار اجتماعی هست و انفرادی نمیشه کاری کرد

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:rolleyes::D یه روش هم داشتم مخصوص خودم بود :lol: البته یکم نامردی هست اما خوب همیشه میزاشتم یک ماشین دیگه که اونم تند میره با فاصله زیاد ازم بره و من هم تا جای که بتونم چراغ ها و ترمز زدن هاش رو ببینم عقب می ماندم :f34r: و هر وقت اون ترمز می کرد من هم همین کار رو می کردم که خیلی کمکم کرده و بار ها و بارها شده جلو یای جریمع شدن:snitch: ولی من جستم :D:devil:

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
:D می دونی یه جور روش اشاره ای هست که ماشین های که از رو برو میان اما پلیس های که ممکن هست جلو باشن رو می دن .البته ان روش بسیار کاربردی هست اینجا . اما وقتی جاده ها یک طرفه بشه دیگه باید فکر یه راه دیگه بود . البته کلیاتش که خیلی ساده هست. اما جزییات زیادی داره . حالا من اون ساد شو میگم . مثلا شما یه چراغ به ماشین جلوی میدی اون چند تا کار میکته :D اگه راهنمای سمت راننده رو زد یعنی راه باز و پلیس نسیت. اگه راهنمای سمت شاگرد رو زد یعنی پلیس هست . اگه تند چراغ داد و راهنمای سمت شاگرد رو زذ یعنی پلیس با یه دوربین گنده خیلی نزدیک هست . البته یه سری اشاره هست که دیگه خیلی تخصصی میشه . از زاهدان تا چابهاذ که کلا ملت اشنا هستن با این روش . قبلا از زاهدان تا نهبندان اشنا بودن و به لطف زیاد شدن جریمه ها تا بیرجند و اوخر تا مشهد هم بعضی ها امار میدن و یه نکته که تاکسی ها چون همش تو جاده هستن در ایت مسیر های که گفتم کلا علامت میدن حتی ماشین های سنگین .:D باید اطلاع رسانی بشه یه کار اجتماعی هست و انفرادی نمیشه کاری کرد
اقا من با دوربین جریمه شدم شما راهکاری برای دوربین های ثابت که عکس میندازه نداری؟:cool:

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218

عامو اینا که قدیمیه.
حالا ما تو استانمون با راهنما کار نمیکنیم چون خیلی پیچیده میشه ولی خوراکمون چراغه

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
عامو اینا که قدیمیه.
حالا ما تو استانمون با راهنما کار نمیکنیم چون خیلی پیچیده میشه ولی خوراکمون چراغه

والا قدیمی که هست اما برای دوستانی عرض کردم که شاید براشون جدید باشه اما خوب برا خودش عالمی داره فقط یه راهنمای ساده که نیست اون فقط یه چشمش هست . و راهنما اصلا پیجیدگی نداره ها . روش محشری هست انشالا زودتر در کل کشور پخش بشه .کمتر جریمه بشیم :p

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
سرعت : 250 کیلومتر
مکان : جاده آبادان به اهواز
مدت زمان : اگر متوسط سرعت رو در نظر بگیریم 200 کیلومتر ثابت
ساعت : 5 صبح هر روز صبح !
ماشین : جنسیس کوپه

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
سرعت : 250 کیلومتر
مکان : جاده آبادان به اهواز
مدت زمان : اگر متوسط سرعت رو در نظر بگیریم 200 کیلومتر ثابت
ساعت : 5 صبح هر روز صبح !
ماشین : جنسیس کوپه
چون ابادان بوده هروز صبح 250 تا رکورد میزدید.:D59610_494187740621480_1451172018_n.jpg جنسیس 250تا میره؟

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
چون ابادان بوده هروز صبح 250 تا رکورد میزدید.:Dمشاهده پیوست 304025 جنسیس 250تا میره؟

ئوست عزیز جنسیس 2011 با موتور 3778 سی سی و 24 سوپاپ و 6 سیلند 360 گشتاوری که 6 ثانیه 0 تا 100 اش هستش فکر نمیکنم چیزی باشه. ضمنا من پارسال پلاک منطقه ازاد 48 میلیون تومان این رو خریدم ! ضمنا. سرعت جنسیس رو 250 کیلومتر لاک شده هستش ! لطفا اطلاعات بیشتر کسب کنید جای مسخره کردن و اتو گرفتن دوست من

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
ئوست عزیز جنسیس 2011 با موتور 3778 سی سی و 24 سوپاپ و 6 سیلند 360 گشتاوری که 6 ثانیه 0 تا 100 اش هستش فکر نمیکنم چیزی باشه. ضمنا من پارسال پلاک منطقه ازاد 48 میلیون تومان این رو خریدم ! ضمنا. سرعت جنسیس رو 250 کیلومتر لاک شده هستش ! لطفا اطلاعات بیشتر کسب کنید جای مسخره کردن و اتو گرفتن دوست من
اقا من اصلا قصدم مسخره کردن نبود گفتم مزاحی بکنم باشما.(بچه های ابادان همشون با جنبن) خداییش من حدود یکسال با ابادان کار میکردم وقطعه میاوردم تهران مردمش خیلی ماهن. چه دوران خوبی بود واقعا خوش میگذشت مردم مهمان نواز خون گرم شوخ طبع صادق در معامله. اگر شما ناراحت شدی من واقعا معذررررررررررررررررت میخوام پوزش شرمنده ببخشید:blush:
در رابطه با جنسیس می دونستم ماشین بسیار قوی وپر شتابی ام فکر میکردم top speed اش 240 باشه بازم شرمنده.
56874e2d21b73e3c1.jpg

بالا