aidin23771
Registered User
- نوشتهها
- 289
- لایکها
- 105
اخه جادش خیلی صافه اصلا پیچ تو پیچ نیست مخصوصا کیلومتر 80 به بعدیک دقیقه برای این سرعت زمان خیلی بالایی هست خیلی سخته!!!
اخه جادش خیلی صافه اصلا پیچ تو پیچ نیست مخصوصا کیلومتر 80 به بعدیک دقیقه برای این سرعت زمان خیلی بالایی هست خیلی سخته!!!
قبلا 180 بود جدید ها رو نمیدونم
دوستان یک شیوه برای کمتر جریمه شدن هست که حاصل و زاده تخیل مردم و تحریم ها و گران شدن جریمه ها هست که در استان ما کاملا رواج داره و شاید شما هم از محور های شرق و جنوب کشور عبور کرده باشید دیده باشد و کاملا گیچ
شده باشد اگه خواستین بگین بزارم براتون. بله ما ایرانی ها می توانیم
![]()
داداش بگو ببینیم چیه
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
با پراید 85
175 تا رفتم
تو یه سرشیبی
پلوسام خورد شد
اقا من با دوربین جریمه شدم شما راهکاری برای دوربین های ثابت که عکس میندازه نداری؟می دونی یه جور روش اشاره ای هست که ماشین های که از رو برو میان اما پلیس های که ممکن هست جلو باشن رو می دن .البته ان روش بسیار کاربردی هست اینجا . اما وقتی جاده ها یک طرفه بشه دیگه باید فکر یه راه دیگه بود . البته کلیاتش که خیلی ساده هست. اما جزییات زیادی داره . حالا من اون ساد شو میگم . مثلا شما یه چراغ به ماشین جلوی میدی اون چند تا کار میکته
اگه راهنمای سمت راننده رو زد یعنی راه باز و پلیس نسیت. اگه راهنمای سمت شاگرد رو زد یعنی پلیس هست . اگه تند چراغ داد و راهنمای سمت شاگرد رو زذ یعنی پلیس با یه دوربین گنده خیلی نزدیک هست . البته یه سری اشاره هست که دیگه خیلی تخصصی میشه . از زاهدان تا چابهاذ که کلا ملت اشنا هستن با این روش . قبلا از زاهدان تا نهبندان اشنا بودن و به لطف زیاد شدن جریمه ها تا بیرجند و اوخر تا مشهد هم بعضی ها امار میدن و یه نکته که تاکسی ها چون همش تو جاده هستن در ایت مسیر های که گفتم کلا علامت میدن حتی ماشین های سنگین .
باید اطلاع رسانی بشه یه کار اجتماعی هست و انفرادی نمیشه کاری کرد
می دونی یه جور روش اشاره ای هست که ماشین های که از رو برو میان اما پلیس های که ممکن هست جلو باشن رو می دن .البته ان روش بسیار کاربردی هست اینجا . اما وقتی جاده ها یک طرفه بشه دیگه باید فکر یه راه دیگه بود . البته کلیاتش که خیلی ساده هست. اما جزییات زیادی داره . حالا من اون ساد شو میگم . مثلا شما یه چراغ به ماشین جلوی میدی اون چند تا کار میکته
اگه راهنمای سمت راننده رو زد یعنی راه باز و پلیس نسیت. اگه راهنمای سمت شاگرد رو زد یعنی پلیس هست . اگه تند چراغ داد و راهنمای سمت شاگرد رو زذ یعنی پلیس با یه دوربین گنده خیلی نزدیک هست . البته یه سری اشاره هست که دیگه خیلی تخصصی میشه . از زاهدان تا چابهاذ که کلا ملت اشنا هستن با این روش . قبلا از زاهدان تا نهبندان اشنا بودن و به لطف زیاد شدن جریمه ها تا بیرجند و اوخر تا مشهد هم بعضی ها امار میدن و یه نکته که تاکسی ها چون همش تو جاده هستن در ایت مسیر های که گفتم کلا علامت میدن حتی ماشین های سنگین .
باید اطلاع رسانی بشه یه کار اجتماعی هست و انفرادی نمیشه کاری کرد
اقا من با دوربین جریمه شدم شما راهکاری برای دوربین های ثابت که عکس میندازه نداری؟![]()
عامو اینا که قدیمیه.
حالا ما تو استانمون با راهنما کار نمیکنیم چون خیلی پیچیده میشه ولی خوراکمون چراغه
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
چون ابادان بوده هروز صبح 250 تا رکورد میزدید.مشاهده پیوست 304025 جنسیس 250تا میره؟
اقا من اصلا قصدم مسخره کردن نبود گفتم مزاحی بکنم باشما.(بچه های ابادان همشون با جنبن) خداییش من حدود یکسال با ابادان کار میکردم وقطعه میاوردم تهران مردمش خیلی ماهن. چه دوران خوبی بود واقعا خوش میگذشت مردم مهمان نواز خون گرم شوخ طبع صادق در معامله. اگر شما ناراحت شدی من واقعا معذررررررررررررررررت میخوام پوزش شرمنده ببخشید:blush:ئوست عزیز جنسیس 2011 با موتور 3778 سی سی و 24 سوپاپ و 6 سیلند 360 گشتاوری که 6 ثانیه 0 تا 100 اش هستش فکر نمیکنم چیزی باشه. ضمنا من پارسال پلاک منطقه ازاد 48 میلیون تومان این رو خریدم ! ضمنا. سرعت جنسیس رو 250 کیلومتر لاک شده هستش ! لطفا اطلاعات بیشتر کسب کنید جای مسخره کردن و اتو گرفتن دوست من