mhy1
Registered User
ماشينهاي آمريكايي كه نيان مجبوريم با اين درپيتا بسازيم ...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
چه آدمی بود این آکورد 91
با اینکه 91 هست اما با این عکسی که گزاشتی نشون میدهخ خیلی تمیزهحالا 91 و 93 سفارش آمریکاهاش (exi) هاش رو ندیدی عمو....فول انژک اتومات یخچال داشبوردی+آبجو
..البته تو سفارش کاناداهاش بودی وایزر اسپانسر بود
... ای ابی اس و ایربگ و اینا هم ک جای خود
95 و 97 ش هم ک جای خود..بقیه شم ک تو ایران نیست حرفی ندارم....
با اینکه 91 هست اما با این عکسی که گزاشتی نشون میدهخ خیلی تمیزه
پس یک ایران گردی بکن یک 2012 جایزه بگیر این 91 رو بده به ماداووش خودروی سال 91 و 93 آمریکا و SAFETY 5 و مابقی افتخارات هوندا همینه دیگه...افتخارات هوندا زیاه خودش یه تاپیک ـه
...
خوب خصلت ماشین های ژاپنی و آمریکایی همینه دیگه=سگ جوون...
چند وقت پیش تو مجله ماشین خوندم شخصی کانادایی با آکورد 91 ش بیش از 2میلیون کیلومتر راه رفته بود تو تموم این سالها فقط خرج سرویس روتین تسمه و.د(منظور این بود ک موتور و شاسی و اینا تا حالا خرجی براش نداشته)...کرده بود...شرکت هوندا هم ب این آقا یدونه آکورد 2012 هدیه میده:blush:
داووش خودروی سال 91 و 93 آمریکا و SAFETY 5 و مابقی افتخارات هوندا همینه دیگه...افتخارات هوندا زیاه خودش یه تاپیک ـه
...
خوب خصلت ماشین های ژاپنی و آمریکایی همینه دیگه=سگ جوون...
چند وقت پیش تو مجله ماشین خوندم شخصی کانادایی با آکورد 91 ش بیش از 2میلیون کیلومتر راه رفته بود تو تموم این سالها فقط خرج سرویس روتین تسمه و.د(منظور این بود ک موتور و شاسی و اینا تا حالا خرجی براش نداشته)...کرده بود...شرکت هوندا هم ب این آقا یدونه آکورد 2012 هدیه میده:blush:
پس یک ایران گردی بکن یک 2012 جایزه بگیر این 91 رو بده به ما
ولی عزیز یک پرشیا 82 دارم بابای من رو درآورده
ایران جز ریجن های خودروسازان مربوط نمیشه.. مثلا تویوتا یا هیوندا..اونا روحشون م خبر نداره ک تو ایران نمایندگی(ب اصطلاح نمایندگی) دارن تو ایران
.......حالا چیپس برسه هوندا! اگه محصوب میشد الان هزاران نفر تو ایران آکورد 2012 هدیه میگرفتن
اینجا تو ضیح دادم....
forum.persiantools.com/t416061.html
(راستی تو این لینکی ک گذاشتم عکس میبینی؟ من الان دیگه نمیبینم عکسارو!)
بفروش 15-16 تومن بذار روش نینجا بخر![]()
15 -16 میخرن الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شما هم کسی جلوت باشه نور بالا نمیزنی بره کنار ؟
حداکثر سرعت 120 تاس
شما با 130 تا بیای باید به جلویی که 120 تا قانونی میره نور بالا میزنی برو کنار
یکی هم که 140 تا داره میاد به شما نور میزنه برو کنار
کل کل تو رانندگی مساویه با بدختی و بیچارگی و پشیمونی فقط کافیه یه اتفاق بیفته خدایی نکرده
یا داری با حداکثر سرعت مجاز توی لاین سبقت حرکت می کنی، یارو می یاد پشتت در عرض سه صدم ثانیه ۲۵ بار نور بالا می زنه ۳۷ با بوق ! بعد تا میای لاین رو عوض کنی از بالا و راست و زیرت سبقت می کیره ! بدتر از همه ی این ها چراغ قرمز ! هنوز چراغ سبز نشده ! یارو دستش رو می ذاره رو بوق !
چه مدلی عزیز؟؟؟؟؟؟
82
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta
من ٢٤٠ با بنز خودم تو جاده فرودگاه امام رفتم
كه البته رسيدم به سرعت گير كه مجبور شدم كم كنم
بدون هيچ استرسي
كاملا نرم و راحت رفت
در ضمن ماشين s600 v12 مدل ١٩٩٨ هست
بچه ها
آوانته خوبه؟قيمت چنده؟تو اون قيمت ديگه چيا خوبه؟