hdsd
Registered User
چه خوب رفته من سال 87 ماشین صفر ef7 رو 185 هم روندم اصلا هم لرزش نداشت ولی الان سورن ای ال ایکس صفر 160 رفتم ناله میدادخوب رفتی
چه خوب رفته من سال 87 ماشین صفر ef7 رو 185 هم روندم اصلا هم لرزش نداشت ولی الان سورن ای ال ایکس صفر 160 رفتم ناله میدادخوب رفتی
نه عزیز کیفیت hd حدود 45 مگآقا این فیلمی ک گفتی ، نسخه bluray اش رو نداری؟؟!!![]()
ناقابل 100 ت با نمره منفیاین دوربینا که تو جاده میذارن ( تقریبا مثه دوربینای چهارراه هستن ) تا چه شعاعی میتونن سرعت بزنن ؟
امروز حدود 170 تا داشتم میومدم که حدود 500 متریم یکی از این دوربینا دیدم سرعت رو کردم 120
حدودا چقد باید پیاده بشیم ؟
عجبناقابل 100 ت با نمره منفی
با عکس پلاک براتون فرستاده میشه
حداقل 5عجب
آقا مطمئنی نمره منفی هم داره ؟ چند امتیاز ؟
ولی ببین چند متر بعدش پلیس به سمندی که جلوم بود ( اونم سرعتش زیاد بود ) ایست داد ولی به من ایست نداد. ایا ربطی به این دوربینا داره ؟
حالا کی برام میفرستن در خونه ؟![]()
این نمره منفی خداییش ستمهحداقل 5
شانسیه - شاید دوربین خراب باشه و مورد رحمت قرار بگیرید
کرمانی ها اگه جاده خوب ببینند با پراید 180 میرند ( ب عینه دیدم ) !!!
شما 6 ماه خلاف نمی کنید و عاقل میشید - خود ب خود پاک میشهاین نمره منفی خداییش ستمهاگه برام ثبت شده باشه باید چیکار کنیم حذف شه ؟
ضمنا اگه امروز هم جریمه شده باشم هم نمره منفی فردا برم خلافی بگیرم مشخص میشه یا باید 2-3 روز بگذره ؟
این سایت راهور که هم این سامانه استعلام گیریش هم اون شماره های پیامکیش کلا سرکاریه !شما 6 ماه خلاف نمی کنید و عاقل میشید - خود ب خود پاک میشه
معمولا 2 الی 3 هفته طول میکشه از سایت راهوار هم خلافی و هم نمره منفی می2نید بگیرید
ایست نداد ک بعدا دچار ایست قلبی بشید !!!این سایت راهور که هم این سامانه استعلام گیریش هم اون شماره های پیامکیش کلا سرکاریه !
ولی یه حسی بهم میگه دوربینه نتونسته شکارم کنه
و البته برام جالبه چرا به اون سمند بین راهی جلوم ایست داد ولی به من نداد
ایستم میداد من واینمیسادمایست نداد ک بعدا دچار ایست قلبی بشید !!!
این سایت برای من ک سرکاری نیست
با 6 ماه کل نمره منفی خودم پاک شد
داداش من یه سوالی برام پیش اومدناقابل 100 ت با نمره منفی
با عکس پلاک براتون فرستاده میشه
کارت ماشین نگاه میکنند ب اسم کیه و ب چ ادرسی ثبت شده - شما ادم متخلف هستید ، همین براشون کافیهداداش من یه سوالی برام پیش اومد
درسته ماشین پلاکش به اسم خودمه ولی ایا سیستم اینا به حدی پیشرفتس که از رو عکسم میفهمه من کی بودم ؟
ضمنا اگه جریمه شده باشم این عکس تا کی برام فرستاده میشه ؟
دم عیدی اینا پول نیازن مگه میشه ثبت نشده باشهکارت ماشین نگاه میکنند ب اسم کیه و ب چ ادرسی ثبت شده - شما ادم متخلف هستید ، همین براشون کافیه
برای یکی از دوستام 2 هفته بعدش برای یکی هیچ وقت -
اگه کرمان بوده باشه فکر میکنم یکی در میان کار کنند - شما 2 هفته دیگه خلافی بگیر شاید ثبت نشده باشه
این که خوبهما ایست نکردیم، تو خلافیمون نوشته بود عبور از چراغ قرمز ایکس ریال ، عدم توجه به دستور ایست ایکس ریال
مرد مومن نکن :|چهارشنبه.اتوبان قزوین زنجان
متاسفانه برادران راهنمایی و رانندگی حضور فعالی داشتن،بیشتر از این نمشد رفت
مشاهده پیوست 551662
خواستم عکس با نام کاربری بگیرم.حس کردم یکم خطرناکه،بیخیال شدم :-D
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
مرد مومن نکن :|
من امروز خلافی گرفتم 550 جریمه دارم
شما بگیر ببین چقدر داری!